Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Donix

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Donix'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 18.03.1992
  1. Küll on kõvad mehed teised targutama siin , kes ei puutugi siia, lust kohe lugeda kui kõvad vennad on.
  2. Ei leidnud sellisest Priva serverist teemat, siis teen ise. Fatality614 on ilmselt üks parimatest 614 PKing serveritest. Serveris on online vähemalt 600+ mängijat 24/7.Tavaliselt on mängijaid eesti kella järgi umbes nii: Hommiku poole: 600-700 Lõunal kusagil: 700-800 Õhtul kusagil: 800-1000 Öösel: 1000 kandis Serverit saab mängida ka webcliendis http://www.fatality614.com/webclient Samuti saab ka tõmmata sealt kodulehelt. Fatalitys on samuti kõigile mängijatele Phatid, Hween Maskid ja Santa hatid. Need on muidugi rared ja väga-väga raske saada. Aga ei ole ainult donoritele, nagu enamustes serverites. Seega see on hea asi. Muidugi on donor olemas serveris: Regular donator: Hind on 20M RSGP või 9€/10$. On ka teine moodus, votepunktid ehk authid. Iga päev saab Voteda korra ja üks auth annab 10 votepunkti. Regular donori saab osta 8000 punkti eest. Paljud müüvad enda authe näiteks divinide/tokkenite eest jne. Võimed mina saab juurde: -Ability to wield items such as (Vesta's, Statius's, Morrigan's, and Zuriel's) -Ability to wield items such as (Divines, Elysian, Spectral, Arcane w/ Affects) -Ability to Drink Extreme Potions. -:onatorshop -1.5x Tokens/Kill -2.5k Tokens -Forum Donator Rank Extreme donator: Hind on 50M RSGP või 23€/25$. Seda kahjuks votepunktide eest osta ei saa. Võimeid annab juurde: -Access to all Regular Donator Traits. -Ability to Drink Overloads, Special Restores , and Super Prayer. -Unlock Spells such as Miasmic Barrage and Biltz. -2x Tokens/Kill -5k Tokens -Forum Extreme Rank Legendary donator: Hind on 80M RSGP või 42€/45$. Seda kahjuks votepunktide eest osta ei saa. Võimeid annab juurde: -Ability to All Extreme and Regular Donator Traits -Ability to use ::yell -Ability to Change Yell Tag by using ::tag (tag) -2.5x Tokens/kill -7.5k Tokens -Forum Legendary Rank Serveril on ka oma foorum, mida külastavad paljud inimesed, kusagil 100 ringis online koguaeg, foorumis on palju huvitavat ja harivat, mis ei puuduta serverit. Eks igaüks uurib ja otsustab ise kas soovib mängida seda. Kindlasti paljud ka teavad seda serverit juba. Serveril on ka oma official YouTube channel ja palju non-officialeid. http://www.youtube.com/user/FatalityUpdates - Official http://www.youtube.com/rspfatality - GiveAways etc http://www.youtube.com/user/reaper20...t?feature=mhee - Top 10 week , nagu chrisarchiel. Samuti on võimalik minult osta in-game raresi RSGP eest, Phatid, santa,maskid jnejne , lihtsalt PMige mulle kui on soovi Hind ei ole kivist.
  3. Msn botteenus@hotmail.com. Kes ostaks 6.50 eest.. isegi jagexilt endalt saad odavamalt irw.
  4. 25 euri pakun 25€ , raha saaksid homme
  5. Ei leidnud sellisest Priva serverist teemat, siis teen ise. Fatality614 on ilmselt üks parimatest 614 PKing serveritest. Serveris on online vähemalt 600+ mängijat 24/7.Tavaliselt on mängijaid eesti kella järgi umbes nii: Hommiku poole: 600-700 Lõunal kusagil: 700-800 Õhtul kusagil: 800-1000 Öösel: 1000 kandis Serverit saab mängida ka webcliendis http://www.fatality614.com/webclient Samuti saab ka tõmmata sealt kodulehelt. Fatalitys on samuti kõigile mängijatele Phatid, Hween Maskid ja Santa hatid. Need on muidugi rared ja väga-väga raske saada. Aga ei ole ainult donoritele, nagu enamustes serverites. Seega see on hea asi. Muidugi on donor olemas serveris: Regular donator: Hind on 20M RSGP või 9€/10$. On ka teine moodus, votepunktid ehk authid. Iga päev saab Voteda korra ja üks auth annab 10 votepunkti. Regular donori saab osta 8000 punkti eest. Paljud müüvad enda authe näiteks divinide/tokkenite eest jne. Võimed mina saab juurde: -Ability to wield items such as (Vesta's, Statius's, Morrigan's, and Zuriel's) -Ability to wield items such as (Divines, Elysian, Spectral, Arcane w/ Affects) -Ability to Drink Extreme Potions. -::Donatorshop -1.5x Tokens/Kill -2.5k Tokens -Forum Donator Rank Extreme donator: Hind on 50M RSGP või 23€/25$. Seda kahjuks votepunktide eest osta ei saa. Võimeid annab juurde: -Access to all Regular Donator Traits. -Ability to Drink Overloads, Special Restores , and Super Prayer. -Unlock Spells such as Miasmic Barrage and Biltz. -2x Tokens/Kill -5k Tokens -Forum Extreme Rank Legendary donator: Hind on 80M RSGP või 42€/45$. Seda kahjuks votepunktide eest osta ei saa. Võimeid annab juurde: -Ability to All Extreme and Regular Donator Traits -Ability to use ::yell -Ability to Change Yell Tag by using ::tag (tag) -2.5x Tokens/kill -7.5k Tokens -Forum Legendary Rank Serveril on ka oma foorum, mida külastavad paljud inimesed, kusagil 100 ringis online koguaeg, foorumis on palju huvitavat ja harivat, mis ei puuduta serverit. Eks igaüks uurib ja otsustab ise kas soovib mängida seda. Kindlasti paljud ka teavad seda serverit juba. Serveril on ka oma official YouTube channel ja palju non-officialeid. http://www.youtube.com/user/FatalityUpdates - Official http://www.youtube.com/rspfatality - GiveAways etc http://www.youtube.com/user/reaper2011thebest?feature=mhee - Top 10 week , nagu chrisarchiel. Samuti on võimalik minult osta in-game raresi RSGP eest, Phatid, santa,maskid jnejne , lihtsalt PMige mulle kui on soovi Hind ei ole kivist.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.