Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Aly

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    2 775
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    942 [ Anneta ]

Postitused postitas Aly


  1. Kõik mis jääb originaalseadest välja on vale. Vale offset mõjub üsna kõvasti sillaosadele ja ka kõvasti juhitavusele, sellelegi tuleks mõelda. Ei ole nii, et pohhui, peaasi et ilus on. Stretch rehviga mõnele valele politseihärrale jalgu jääd siis ei viitsi ka lambist korduv ülevaatust saada. Kust tuleb jutt et 265 9" liig on? Oled näinud?

     

    Juba ütlesin, et selle teema üle võibki vaidlema jääda. Juhitavusele võib mingil määral stretch rehv mõju avaldada, aga seda ka vaid teed otsides, sillaosadele vale offset - kahtlen. Kiiretele ja väga kiiretele autodele pannakse ka flantse vahele, mis omakorda vähendavad ET-d, siiamaani kõik sõidavad. Sama väide kehtib ka suure tolli kohta, et lõhub silda, mis kõik autod peakski siis 15-16" velgedega ringi sõitma, kus on ilgelt paksud ja kõrged rehvid peal? Kusjuures mul ees 9" ja 225 rehv peal, ei ole midagi väga hullu, põhimõtteliselt ikkagi rehv veljeäärega tasa, lihtsalt rehv ümaram peal, et käiks tiivast mööda. :)

     

    Muidugi sinna E92 alla sobiks ka replica BBS LM, seal saab juba tellida veljed ET35-ga, mis mahub sinna alla ilusti nii, et ei kratsi tiiba ja neid ilma rullimata.


  2. Mul E91 ning hetkel velg taga ET 32 ning 9 lai ja veljeäär täpselt tiivaäärega tasa. 265 rehviga käib vastu. Et vastu ei käiks siis 255/35 oleks võibolla, 245 oleks puhas aga see ka juba stretchis ilusti. Rääkides style 95-st siis need pidid igaljuhul olema replicad teise ET-ga, sest see on võimatu, et ka 5 inimesega originaal rehviga vastu ei käinud. Pildil oleval autol on tiivad seest töödeldud ning stretch rehviga. Pelgalt pildi järgi ei saa järeldusi teha.

     

    No minuarust on 265 9 tolli laiale veljele ikka liig. Mul omal hetkel ootavad auto alla jõudmist Style 132, taga on 10" ja 235, kena stretch, ei midagi ülemäärast.

    Kerge stretch oli seal E91 all, aga kõik mõistlikuse piires, piisavalt, et velg käiks tiivast mööda. ;) Eks selle teema üle võibki vaidlema jääda, kes ütleb, et offset vale, kelle jaoks lihtsalt kena fitment. Mina läheks igaljuhul Style 95 teed ja mahutaks need E92 alla ilusti ära.


  3. Jep, need ei istu ka E9x alla. 10" laiad + liiga vale ET. Veljed ulatuvad tagakoopast liiga palju välja - Edasist tead ise mis juhtub.

     

    E46st räägid, seal jah ei saa eriti väikse ET-ga panna velge alla, vastasel juhul kohe rubib. E9X koopad suuremad ja mahub ka väiksema ET-ga velg alla. E91 all Style 95 õige rehviga ei käinud vastu ka viie inimesega ;)

    Isiklikult ma paneks E92 alla miskit X5 valikust, X5 ET suht suur ja saad vastavalt flantsiga mängida, samuti ka X5 veljed veidi kõvemast sulamist - madala profiili rehviga väiksem võimalus, et löökaugust saad mõra kaasa. Ainuke miinus vast ongi neil, et kaaluvad suht palju ja rohkem pöörlevat massi mida peab edasi ajama.

     

    Muidu olen kade su E92 üle, kenad asjad krt.

     

    //Untitled14.jpg

     

    Ei ütleks, et koopast väljas, pigem just hea fitment :)


  4. Päris julge mootorivalik. Palju läbisõit? :)

     

    2006 aasta ehk M47 mootoriga 120kw oli. Läbisõit 330k. Seal pole midagi karta, ketiprobleemid olid N47 mootoril mis on LCi-l ja 130kw. Küll, aga E91 läinud ja jälle E46 peal tagasi, seekord siis 3.0 150kw isend.


  5. Tavapärasest erilisem tundub naljakas öelda manuaal tagaveo kohta :D Näeb kena välja muidu

     

    Tavapärasest erilisem, sest kui auto24 lahti võtta ja panna otsingusse 2002+ ehk facelift, 330, manuaal, diisel, tagavedu siis müügis oli neid viimati ainult 3 tükki, millest 1 on M-Pakett. Enamus 3.0 diislid siiski automaadid ja nelikveolised :)

     

    "Tavapärasest erilisem"

     

    pilt4.jpg

     

    Päris kobe pill tundub, ise tahaks ka esimeseks masinaks midagi sellist. M-pakett või ees lihtsalt M stange?

     

    M-pakett, kui aus olla siis mul enne seda oli 3 E46 veel, 318D, 320D ja 320D, aga ei olnud päris need mida hoida tahaks.


  6. Võtsin endale ka auto ligi, midagi tavapärasest erilisemat. Teemat päris ei viitsinud teha, sest külastan foorumit harva. Tegu siis BMW E46 330D manuaal tagaveoga, mida on üldjuhul vähe, enamus automaadid ja pooled neist nelikud. Autot on keegi eelmine omanik ka chippinud 185kw peale.

     

    IMG_20161112_152058.jpg


  7. Mõtlesin, et mängin ka üle aasta RP-d, aga kohe üldse ei saa foorumisse kasutaja tegemisega hakkama. Tõmbasin teie launcheri, täitsain seal registreerimisvormil lüngad, vajutan registreeri ja midagi ei juhtu.


  8. Kindlasti mitte, 3000-4000€ eest saab juba korraliku volvo v70, s60, s80, vw passati uuema kerega ja parema mootoriga. Võrreldes mis hinnaklass ja aasta bmw on siis ajab ikka naerma. Ise ei osta elusees sellises hinnaklassis bmw(v.a 7 seeria) kuna korralike bmw ei leia lihtsalt Eestist.

     

    Passat B6 ei saa elusees 4000€, B5 on ikkagi vana kere tänapäeval. Ja enamus Volvod on nii ära lastud ja kindlasti 2x rohkem läbisõitu saanud kui minu oma. Järelikult sa pole korraliku BMW otsa sattunud, neid on täna päris palju liikluses, pead lihtsalt õige välja valima.

     

    Ilmselt ei ole sa BMW-dega kokku puutunud.

     

    Rääkides siis BMW diislitest... 120kw 2.5 diisel ja 142kw 3.0 diisel on parim valik mida tahta. Hinnaklass 1500-4000. Rääkides siis 5nda seeria omadest. E46-ed korralikud on kallimad.

     

    Ega ta kõige odavam polnudki ja on päris korralik ka ptui ptui ptui. Sillas enamus pukse vahetatud, amordid vahetatud, sees sportsisu ja 6k manuaal. Kahjuks e39 ei meeldi ja sai sellepärsat E46 FL kasuks otsustatud.


  9. Kui sa veidi võtaksid aja maha ja uuriksid turgu, teisi võimalusi ja variante mis on sulle pakkuda 3000-4000€ juures, siis sa jõuad ikka BMW-ni. Alustame sellest, ma otsisin ise ka Audit pikalt, aga reaalselt C5 kerel audide mootorite valik on kohutav, samuti A4, ainuke mida saaks on 132kw BAU mootor, aga korralikud jäävad sellest hinnapiirist välja ning manuaali on võimatu leida, sest automaat jääb minujaoks kaugele nurka, ei meeldi lihtsalt. Ja hoolduskuludest ning ökonoomsusest, BMW diislid, eriti 2.0 M47N mootor on äärmiselt ökonoomne, mul on 65/35 linn/maantee ning keskmine on kompul 5.2l/100km. Ei ütleks, et see väga oleks mingi rullnoka sõidustiil või kummi vilistamine ja vaevalt seda teha 255 laia rehviga. Vot, iga bemmi omanik pole rullnokk, jäta meelde. Olen muidu rohkem nelikveo pooldaja.


  10. Sõbral oli ka 1.8T 110kw-ne isend ja C5 Avant kerel, tee mis tahad, aga linnas alla 11-12l/100km ei saa. Audidest vaataks ainult 1.9 TDI 81kw/66kw või siis C4 kerel 2.5TDI 103kw või 85kw.

     

    Sain ise ka hiljuti auto omanikuks. Esimeseks autoks muidugi BMW :D Ning see väike mõlk läheb peagi väljatõmbamisele, sai väravaga kogemata pihta (YY)

     

    IMG_6775.jpg


  11. Alates BAU mootoritest on 132kw see viga parandatud.

     

    R5 103kw 2.5diisel on üks pommikindlamaid diisleid üldse. Ja kui V6 diislil ennetada nukaprobleemi ning autot korralikult hooldada, on tegu väga mõnusa asjaga.

     

    No kui C4 puhul ostuks läheks, siis kindlasti väga suure varustusastmega. Ei taha väga plangus ka istuda. Aga sul oli vist A4 kunagi. Mis selle kohta head oskad öelda? 1.9TDI-l vist pidid uksed enne eest kukkuma kui mootor otsad annab.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.