Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

xSIIM

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    28 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info xSIIM'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 08.11.1991
  1. xSIIM

    Jõusaal.

    Saan aru, video pealt ei märkagi seda viimast hetke. Täna proovisin ise ka trennis üle pika aja (~5 aasta) tõukamist ja kuidas seal selle pingega on kükki minnes. Seal on kohe peale põrget, kui kang seisma jääb juba jalgades pinge. Aga kükis meeldib mulle veidi rohkem pingega alla minna, hoiab ka rohkem selga
  2. xSIIM

    Jõusaal.

    Tarkpea? Mida sa mees hüppad siin üldse? Sügavuselt oli super ka jõutõstmises oleks see ära loetud. Klassikalise tõstmise jaoks pole väga sügavust vajagi, "targutaja". See kui ta laseb kükke tehes ennast liiga kiiresti alla, ehk laseb pinge välja, mõjub talle endale ja seljale. Ei viitsi siin sinuga sügavamalt enam vaidlema hakata. Kristjan - ega sa rinnale võttes samuti niimoodi päris alla ei lase ennast ju. Peale põrget sa võtad ikkagi kohe pinge sisse, enne alla minekut ja üles tulekut ( vähemalt omast kogemusest mäletan seda ). Olgu, seal toimub see kõik küll kiiresti, aga katsu vähemalt niisama kükke tehes pinget sees hoida PS. Ma ei räägi midagi halba, lihtsalt üritasin aidata.
  3. xSIIM

    Uurimistöö

    http://www.ut.ee/lykka/orb.aw/class=file/action=preview/id=303462/Katkestanute+uuring-+uus+algus.pdf http://www.ut.ee/lykka/orb.aw/class=file/action=preview/id=355311/Uus_algus_kutsek_ver12.pdf
  4. xSIIM

    Jõusaal.

    Sügavuselt oli super, ainus asi mis veidi silma jäi oli see, mida varemgi sinupuhul kommenteerinud olen. Lased liiga järsult/kiirelt alla ennast. Võiksid proovida pingega alla minna, samamoodi üles. Praegu lased nagu alla tühjaks ennast ja siis hakkad ülesminnes kuskilt võhma koguma.
  5. xSIIM

    Jõusaal.

    Grammatikat see sul korda ei tee, kahjuks.
  6. xSIIM

    Jõusaal.

    Rannet teeb nt see, paned käed kõrvuti mingile alusele nii, et küünarnukist randmeni on see seal aluse peal ja hoiad seda seal. Kätte võtad raskuse(ketta või kangi) ja liigutad seda nii kõrgele kui saad ja siis nii madalale kui saad, pärast vahetad (ehk kui algul oli käe sisekülg vastu alust siis pärast väliskülg).
  7. xSIIM

    Jõusaal.

    sa ei pea kohe turja kargama, ma tahtsin lihtsalt uurida, kas mõni nt tartukandis ka teeb, et koos nt seal käia, kus ma käin.
  8. xSIIM

    Jõusaal.

    rääkige parem seda, et suvel ka trenni plaanite teha ?
  9. xSIIM

    Jõusaal.

    Proovi seda harjutust teha
  10. xSIIM

    Jõusaal.

    see 3-4 korda aitab NII palju lihase arendamisele kaasa. /sarcasm 25 kiloga lased täiesti alla, nagu tema ? kui jah siis retsept
  11. xSIIM

    Jõusaal.

    Kui see kava on kulturisti poolt koostatud, siis on seal muidugi suured & pikad seeriad sees. Kunagi käis Marek Kalmus Nõo baaris esinemas, ei tea täpselt kas kava oli 5 minutit või rohkem, aga enne seda tegi ta just kahe ja viie kilose hantliga üle tunni aja "sooja", et lihased punni ajada. Ise soovitaksin sul sellist harjutust nagu "21", biitsale. Kui ei tea mis see on, siis püstiseistes esimesed 7 kordust teed alt sügavalt niikõrgele, et kätel oleks 90 kraadi nurk, järgmised 7 kordust sealt edasi lõuani, ning viimased 7 kordust alt põhjast üles välja. Mõjub hästi.
  12. xSIIM

    Jõusaal.

    Ei ole eriline pildistaja, aga järgmisel nädalal võin siis mõne klõpsu teha. See lause mis sa just kirjutasid (täpsemalt teine osa sellest), mida ma hästi rakendan? teooriat ? Kus ma olen öelnud, et ma pean ennast teistest targemaks ? ma avaldan lihtsalt oma arvamust.
  13. xSIIM

    Jõusaal.

    Kus nüüd tuli badass välja. Pole "skinny", söön kõvasti, kõvasti rohkem, kui peab. Ah vahet pole, sinuga vaidlemine on reaalselt nagu peaga vastu seina jooksmine. Kunagi kui sul pubeiga läbi saab, siis tule loe neid tekste, mida kirjutad
  14. xSIIM

    Jõusaal.

    Äkki kandideerid järgmisele Nobeli autasule? Tarpea nüüd välja tulnud. Mine loe veidi kiire metabolismi kohta ja saad teada mis ila SINA suust välja ajad.
  15. xSIIM

    Jõusaal.

    Ja sina oled see kõige targem, kes ütleb, mis sõnad on väljamõeldised ja mis ei ? Ja ära sõnasta minu lauseid ümber, tekitades neist uusi küsimusi, aitäh. Mu söögikorrad on kõik paigas, söön 4-5 korda päevas. Jõusaali külastan 3-4 korda nädalas (olenevalt koolist). Trennid on tõhusad, kestavad 1-1.5 h, minimaalsete pausidega. Lihasmassi juurde ei tule. Geenide tõttu see olla ei saa, kuna isa on "suure" kehaehitusega ( selle all ei mõtle ma õllekõhtu, lihtsalt suur). "Mis sa tahad väita, et massi saamiseks ei pea rohkem ja õigesti sööma või? Kui sa ikka 50kg kaalud ja tahad suuremaks saada, siis tuleb kindlasti rohkem süüa, ja süüa tuleb normaalseid sööke. Nuudlisupidieediga kaalu juurde ei saa, olgu sul superhead geenid või muud imeasjad." Ehk viitad, kus ma sellest nii, nagu sina kirjutasid, rääkisin?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.