Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Keelaja

Liikmed
  • Postituste kogus

    7
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Keelaja'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.02.1991
  1. Paned väga puusse mees ära hakka oma valesi ise lagedale laduma, esiteks mul arvuti vahetab IPd igakord kui selle käima panen teiseks sain ma banni selle kasutajaga foorumist kuna postitasin midagi valesti teie jutujärgi nii, et tao pihku prill!!!
  2. kes see räägib ja asusaltöeldes pole mina süüdi, et hackimas käiakse meie serveris ja reklaamitakse, et modern tegi jne! See ei tähenda kui te muudmoodi ei suuda endale mängijaid saada, et siis teiste servereid hackimas peab käima ja reklaamimas!!
  3. esiteks ma pole teil spammimas käinud teiseks keegi nussib otseses mõttes meie serverit ka ja reklaamib moderni, vabandame väga aga me pole sul 12 aastased kodanikud nagu mõni teie serveris mõistuse järgi!!!!!!!
  4. SITT SERVer, käib teisi servereid otseses mõttes nussimas, pange ona pede kari!
  5. Aga miks tehakse ültse siis servere millega pole aega tegeleda?
  6. Tervist, mul on suur rõõm teatada, et Ascendant RolePlay on jälle avatud. Soovitan mängima tulla, sest meil on tore ja abivalmis admintiim ning lõbus seltskond serveris. Osadele võib tunduda meie GameMode ja UCP tuttav kuid see ei sega eriti mõnusat RPmist meie serveris. Samuti läheb gamemode iga päevaga paremaks ja tekib juurde uusi funksioone. Toon siis ka serveri kohta nii mõningatki välja. Tööd: Narkoärikas kes saab kasvatada kanepit, valmistada kokaiini ja samuti valmistada heroiini ning seda kõike saab ka müüa. Relvaärikas kes peab ostma materjale ja need ära töötlema ning töödeldud materjalidest saab valmistada relvi. Aurovaras kes peab ostma enale universaalvõtme, et varastada autosi. Tänavapuhastaja kes saab tänavapuhastus autoga tänavaid puhastades raha ja tal on valida kahe tänavapuhastus ringi vahel, ühe ringiga teenib rohkem ning muidugi see on pikem, teise ringiga teenib vähem ja see on lühem. Prügivedaja kes saab raha selle eest, et veab prügi ära. Kodutu kellel on võimalus kerjata ja sobrada prügikastides. Automehaanik kes teenib raha autode parandamise pealt. Kütusevedaja kes veab kütust tanklatesse ja teenib selle pealt kasumit. Kaubavedaja kellel on võimalus teenida raha selle pealt kui ta veab kaupa poodidesse. Kalamees kelle eesmärgiks on püüda kala ja see võimalikult kallilt poele maha müüa. Siis ka mõned Grupeeringud: Politseinik Päästeamet Taksojuhid Meedia Linnavalitsus Teil on ka võimalik teha endale teha ametlikuks illegaalseid Grupeeringid ning ka legaalseid Grupeeringuid. Serveri informatsioon: Serveri Ip aadress: 84.50.110.198:7800 Foorumi aadress: http://www.ascrp.eu/foorum Tegevust toimub Los Santoses. Meeldivat mängimist!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.