Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Taneeel

Liikmed
  • Postituste kogus

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    240 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Taneeel'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.09.1996
  1. Taneeel

    Host ?

    DaddyCheese on hinna ja kvaliteedi suhtelt parim neist. Redstonehost on soodne, kuid ei soovita omast kogemusest.
  2. Spawn hetkel ikka päris kole. Lihtsalt suur muruplats kuskile löödud worldeditiga, kandilised müürid ümbes ja noh, ma ei tea...
  3. /register "parool" "samaparool" Näide: /register kana kana
  4. Üks väga meeldiv kutt andis suurt abi, mis pani mind vägagi mõtlema. Nimelt saaks 3nda generatsiooni ATI nano videokaardiga ja muude heade komponentidega arvuti USA-st tellida 1,3k euro eest. Selline rig peaks uuemaid mänge kenasti välja vedama vähemalt 3 aastat, kuigi 3ndal aastal võib protsessori overclockimisega probleeme tekkima hakata. Link on SIIN Ning kui mulle see ei sobiks, siis kas Ordi Rock(link) või AMD Bulldozer(link), mis vajaksid mõlemad järgmine aasta uuendamist, et uuemaid mänge Ultra-high graafika peal välja vedada. Selle HP alla kuuluvad ka sellised asjad nagu garantii 2a, Win 7 Home Premium 64bit, Office jne. Rääkige, mis te arvate.
  5. Siit tulebki välja see, et mõned komponendid ei tööta täisvõimsusel mingite komponentidega. Sellepärast oleksidki valmisarvutid paremad, kuid nendele lükatakse kindlasti mingi summa otsa lihtsalt sellepärast, et see valmis on. Keegi võiks rääkida viisist, kuidas oleks siis tasuta võimalik saada Win 7, soovitavalt Ultimate 64bit, või milline see parim neist ongi.
  6. Ehk see videokaart SIIN ei ole väärt enda hinda? Võtan teadmiseks, kuid ehk oskad soovitada midagi paremat selle koha peale?
  7. Suured tänud Sulle! // Ootan veel abivalmite inimeste soovitusi!
  8. Suured tänud! Kas sa saaksid anda lingi sellele lehele ning kas nende asjade hulka kuuluvad ka selliseid väiksemad lisad, nagu USB pordid, DVD-rom jne?
  9. Siit tulebki punkt, miks ma selle teema tegin. Nimelt on elu näidanud, et kokkupandud arvutid(näiteks arvutikeskuses), mida pole hiljem katsetatud ei pruugi toimida nii hästi, kui valmisarvutid, mida on testitud. Teiseks ei oska mina valida õigeid komponente, et ise kokku panna. Tänan vastuse eest!
  10. Kahju kui sa niimoodi arvad, kuid 1000€ on suur summa ja ma tahan olla kindel, et ma saaks parima arvuti selle summa eest, sest nii palju kui mina vaadanud ja uurinud olen, on võimalik saada 1000€ eest nii i5-ga arvutit kui ka i7-ga arvutit. // Pealegi toimivad mõned komponendid hästi just mõne konkreetse komponendiga ning mõndadest ei ole sellepärast võimalik viimast välja pigistada.
  11. Tere, sooviksin siis abi arvuti ostuga. Võiksite soovitada parimat võimalikku arvutit, mis mängiks kenasti kõiki kaasaegseid mänge, sh Battlefield 3, GTA IV jne. Ülemine lagi oleks 1000€. Ettetänades, Tanel
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.