Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

F!reFox

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info F!reFox'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 01.09.1998
  1. Samamoodi nagu enne, võtad vipmenust asja ära ja kirjutad /vipmenu ning saad uuesti võtta.
  2. Keegi saab aidata või pean vigase vipmenuga olema?
  3. Edit: Ei tööta hoopis, ei tea miks korra viskas ette korra saad kasutada ainult...
  4. Tänud! Kuule, natukene vigane on vist, ma ei saagi vipmenu kasutada, kohe ütleb et korra roundis saad ainult kasutada..
  5. Nii, complie ajal tekkis error:
  6. Jah, tänud, aga kas sa saaksid lisada ka need mis vip iga round saab Tasuta granad Tasuta armor 15 hp killi kohta, 30 headshoti kohta Võimalus näha damage, mis sa teed
  7. Okei, vabandan postituse pärast, sain aru et ma ei ole scriptija. Küsin, et äkki on keegi nii lahke ja scriptib mulle mu plugini ära.
  8. Mida tähendab trepitud kood? Sorry, ma nii loll.
  9. Ei saanud midagi aru, kas sa teeksid mulle ise või seletaksid natuke scriptimist?
  10. Tervist! Üritan luua vipi pluginit, aga olen pluginite kohalt täiesti algaja. Oleks vaja saada vipile: Tasuta granad Tasuta armor 15 hp killi kohta, 30 headshoti kohta Näha damage, mis sa teed Ja vipmenusse: Gravy Speed 255hp Invincibility Midagi ma suutsin kokku keerata, aga see on ainult vipmenu ja seda saab lõputult kasutada. /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include #include #include #include #include #define PLUGIN "Vipmenu" #define VERSION "1.1" #define AUTHOR "F!reFox" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /vipmenu", "CmdVip") register_clcmd("say_team /vipmenu", "CmdVip") set_task(50.0, "Advertise") } public CmdVip(id) { if(get_user_flags(id) & ADMIN_CFG) { if(is_user_alive(id)) { new menu = menu_create("[\rPaintball\w] \yVIP:", "vip_handler") menu_additem(menu, "Elud & Armor", "1", 0) menu_additem(menu, "Gravity", "2", 0) menu_additem(menu, "N2htaamtus", "3", 0) menu_additem(menu, "Kiirus", "4", 0) menu_setprop(menu, MPROP_EXIT, MEXIT_ALL) menu_display(id, menu, 0) } } else ColorChat(id, GREY, "[^4VIP^3]Sa pead olema ^4VIP^3 et siseneda!") } public vip_handler(id, menu, item) { new data[6], szName[64]; new access, callback; menu_item_getinfo(menu, item, access, data,charsmax(data), szName,charsmax(szName), callback); new key = str_to_num(data); switch(key) { case 1: GiveHealth(id) case 2: GiveGravity(id) case 3: GiveInvis(id) case 4: GiveSpeed(id) } menu_destroy(menu); return PLUGIN_HANDLED } public GiveHealth(id) { new iName[33] get_user_name(id, iName, 31) if(is_user_alive(id)) { set_user_health(id, 255) set_user_armor(id, 255) ColorChat(0, GREY, "[^4VIP^3] ^4%s^3 kasutas ^4VIP^3 et saada ^4Elud & Armor^3!") } else ColorChat(id, GREY, "[^4VIP^3]Sa pead olema ^4elus^3 et kasutada seda!") } public GiveGravity(id) { new iName[33] get_user_name(id, iName, 31) if(is_user_alive(id)) { set_user_gravity(id, 0.6) ColorChat(0, GREY, "[^4VIP^3] ^4%s^3 kasutas ^4VIP^3 et saada ^4Gravity^3!") } else ColorChat(id, GREY, "[^4VIP^3]Sa pead olema ^4elus^3 et kasutada seda!") } public GiveInvis(id) { new iName[33] get_user_name(id, iName, 31) if(is_user_alive(id)) { set_user_rendering(id,kRenderFxGlowShell,0,0, 0,kRenderTransAlpha, 80); ColorChat(0, GREY, "[^4VIP^3] ^4%s^3 kasutas ^4VIP^3 et saada ^4N2htamatus^3!") } else ColorChat(id, GREY, "[^4VIP^3]Sa pead olema ^4elus^3 et kasutada seda!") } public GiveSpeed(id) { new iName[33] get_user_name(id, iName, 31) if(is_user_alive(id)) { set_user_maxspeed(id, 450.0) ColorChat(0, GREY, "[^4VIP^3] ^4%s^3 kasutas ^4VIP^3 et saada ^4KIIRUS^3!") } else ColorChat(id, GREY, "[^4VIP^3]Sa pead olema ^4elus^3 et kasutada seda!") } public Advertise(id) { ColorChat(id, GREY, "Sellel serveril on ^4VIP^3 Menu. Looja: ^4F!reFox^3") }
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.