Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TAHK

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info TAHK'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 03.01.1987
  1. Kasutaja läheb ära andmisele. Saab endale kes kõige parema põhjuse ütleb miks just tema peaks saama. Praegused statsid vist sellised:
  2. Jäin natuke hiljaks, acc läks StrikeTeam Henzile.. gz!
  3. Täna õhtul kell 21.00 annan teada kellele läheb!
  4. Pole kunagi sellist asja teinud ja kui tõesti tahaks sellist asja teha, siis ei annaks elusees 1def pure(seda annab väga kergelt persse keerata). Muidugi eks igaühe oma asi mida usub ja arvab.
  5. Kõik head praegu ja on ka üks favoriit, kes praegu salajane! Keep it up.
  6. Annan kasutaja ära sellele kes ütleb kõige parema põhjuse miks just tema peaks selle endale saama. Anna ära kuna pole enam aega mängida ja suhtkoht quitted, enamus aega mis arvutis olen mängin SWTORi.
  7. Maget ei kavatse eriti kasutada, tegin 51 lihtsalt, et enamus telesid lahti saada.
  8. Strength 92! Veidike veel, siis 99 lõpuks. Peale seda jubedalt dungima ja ilmselt ranget ka 90+ ajama.
  9. BXP weekendini veel aega, farmi raha. 80mil peaks ilusti kokku ajama selle ajaga.
  10. Väga tuntud setup(2500k, 560Ti, 8Gb ram) ja väga mööda sellega astuda ei saa, tee mis tahad. - Kui tahad natuke odavamalt läbi saada, siis vaheta PSU 550W-ise vastu, Seasonic X Series on muidu väga hea seeria. - Üldiselt ise veel SSD-d ei paneks. Esiteks nad on liiga kallid veel ja teiseks, neid arendatakse päris jõudsalt praegu. Võid 6 kuu pärast sama hinnaga saada palju kõvema SSD saada. SSD ei muuda mänge ega arvutit kiiremaks, ainult paneb arvuti kiiremini bootima ja mängud kiiremini laadima. - Emaplaat ei pea nii kallis olema. On küll hea emaplaat aga saaksid natuke nõrgema kuskil 50-60€ odavamalt vabalt, mis toetaks 16GB ram.(4x4gb) Kui tahad tsipa rohkem maksta ja tsipa võimsamat graafika kaarti, siis osta Radeon HD 6950. Go for it! // BTW, su SSD ei mahu kuidagi kasti. Kui tahad ilusti selle ära mountida, siis pead 3,5" to 2,5" raami ostma(kui ei taha, siis tavaline ducktape käib kah).
  11. Plaanid on jah sellised praegu aga kunagi tulevikus tahan lunari ära teha ja sealt saan natuke att ja str xp. Plaan need mõlemad võimalikult madalana hoida igaljuhul.
  12. Defence 75! Kasutaja väikese välimuse uuenduse üle elanud, nüüd nimeks on Skincigar ja välimus vastab mehele. Olen veel lisaks sellele päris palju Soul Warsi teinud, kui 100zeali koos, siis peaks paar defence levelit veel tulema. Praegu teen: - Barrowsit, et 77 pray ära farmida - SW zealide jaoks - Range+Defence - Lisaks sellele tahaks ühe 99 veel teha. Pole veel kindel kas fletching või cooking aga üks neist ilmselt!
  13. PK pilte liiga palju, et uploadida. Midagi väga erilist pole saanud siiamaani kahjuks. Kõik sellised tavalised gmauk-dds, rune kraami, black dhide, gloryd jne. Addy gloved plaanis ära teha jah aga enne ilmselt str 99 ja fcape.
  14. Ilmselt lähiajal. Pole eriti mõelnud sellele.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.