Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TeckBORG

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info TeckBORG'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 05.04.1998
  1. SniperGaming 1# Public 1000FPS IP-- 212.7.11.82:28888 SMS-- Tulekul HOST-- Ok-Servers OMANIK-- Y-Pyhnic (Steam: lordkapsas1) KODULEHT/FOORUM-- http://www.snipergaming.eu
  2. TeckBORG

    Abi j2lle!

    Tere, vajan järjekordselt teie abi! Nii igas deathrun serveris saavad CT'd mina üks teisest l2bi! Ma ei leia sellist pluginat! Paluks abi!
  3. Tere, minu probleem seisneb sellest, oleme sõbraga Minu serveri omanikud! Nii ma panin talle ka steamID'le omanik nagu mul on ja siis ta läks sisse ja pani minu nime ja mängis mind seal! Nii panin talle selle eest korrahoidja, aga ikka sama asi! Noh ei hakka kohe ära bannima! Olen näinud mitmestes serverites selliseid asju: [EE] - tavamängija [EE] - korrahoidja [EE] - omanik Äkki saab keegi mulle anda sellise plugina! Olen ise ka otsinud, aga ei leia! Loosime välja korrahoidja! Paluks abi!
  4. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=159675 (mingi vipmenüü taoline asi) Äkki saate aitata kuhu täpsemalt panen selle faili?
  5. Jh deathrun mod, kus oleks ka menüü, ja vip menüü! Kui on menüüd võimalikud!
  6. Tere, teen Deathrun serverit ühele komuunile, aga probleem on selline, et ei leia kusagilt! Äkki saate anda hea Deathrun gmodi! Kõikide kommentaarijate vahel loosime välja 2x VIP! Palun Aidake!!!
  7. Minult on copytud, ka! Ega mina sellest välja tee! Ega elu läbi pole juu! Võib ju õelda mida muuta!
  8. TeckBORG

    Virtuaalmaailm

    Tere, olen Joosep ja ka Virtuaalmaailma looja! Virtuaalmaailm kustub teid registeeruma! Registeeruga ja võite võita Counter-Strike 1.6 eesti serverites VIPE! Kui tõesta et oled Steamer saad sellise märgi: Ja palju muud veel tuleb! Ruttu regama! NB! Tegemist on reklaamiga, ärge pange pahaks! virtuaalmaailm.eu
  9. Tere, olen http://www.virtuaalmaailm.eu looja ja ka ühtlasi haldur! Meie veebilehelt on võimalik rentida minecraft serverit! Selleks minge meie lehele SEALT -> Teenused (VALIGE TEENUS) -> Tellimine! ja võtame nii pea ühendust kui saame! Lihtsalt Virtuaalne!
  10. Hey, olen zawaz10 ehk ,,Loopers Group'' serveri Omanik! Mina pole ainuke omanik, on ka OspreyV22, ja kutsume teid mängima! See server on mõeldud kõigile kellele meeldib Building. Ja kellele meeldid PvP. Meie server on Building/PvP. 2 in 1 on parem kui kaks eraldi serverit! Olete ootatud! IP: 188.40.98.198:25592 Nimi Loopers Group
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.