Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Djos

Liikmed
  • Postituste kogus

    33
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Djos


  1. Pants: Ma kannatan küll kriitikat aga inimene võiks enne postitamist teema läbi lugeda.

    Naksi: Ka see nimi oleks oleks hea aga see on inimeste solvamine, kes otsivad sealt abi. Ma arvan et ka sina hakkad sealt abi otsima kui midagi tõesti ei oska.


  2. Tere

     

    Tänan kõiki kes vastasid ja olid selle asja poolt. Nüüd aga hakkan ma sellega lähemalt tegelema. Võob olla liitub minuga tegema üks inimene, aga ma täpselt ei tea seda. Nüüdsest palun kõigil pakkuda siia nimesid, mis sobisksid meie õpilas abi foorumile.


  3. Tere

     

    Tõmbasin siis endale Po UCP, et seda hakata muutma. Tegin 00webhost'st tasuta domeeni et vaadata kuidas töötab, aga sööb ette PHP Error Message. Kas keegi saaks aitada, et mis tegema pean, panin ka üles ära mysql asjad. see kes oskab aidata siis palun kas PM või vasta siis, et mida tegema pean.

     

    Ettetänades

    Djos


  4. Aga olla võib ikka see ma arvan, et vähemalt kuskiltki saab abi, siis saad vaatada kas mõni on sama ja järeldad, et on õige.

     

    Hääletage ning te olete üks headest inimestest kellele meeldib minu idee. Kui oleme saanud tähtaiaks piisavalt ja või Mõeldav vastuseid siis hakkan kohe tegelema Õpilas abi foorumiga. Hääleta ning sa ei kahetse.

     

    Hääletage ning võibolla olete see just teie kelle valib Õpilas abi foorum välja 3 moderaatorit kui foorum on avatud.


  5. Võin veel öelda, et seal on igal kasutajal erinev grupeering, kas Ülikool, Põhikool, Gümnaasium, KHK, Algkool, jne. Need tulevad ma arvan, et teile alati kasuks kui teid keegi aitab. Loodan et olete kõik nõus sellise idee poolt. Kui saan hääli piisavalt ka mõeldav või Jah siis hakkan hoogsalt tegutsema. Tänan teid kes osalevad hääletusel


  6. KAs sa ei oska lugeda? On kirjas, et kui midagi ei meeldi siis jäta see enda teada. Kõik soovitused ja foorumile sobivad nimed pakkuda.

    Kas nüüd said aru? Ja vastavad teised inimesed, ja kui isik vastab siis peab vastus olema põhjustatud, kui ei ole põhjustatud siis enda otsustada kas usud või mitte.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.