Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kakapildur

Liikmed
  • Postituste kogus

    57
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud kakapildur poolt

  1. Lollid , see viirus Juurdepääs on keelatud Üksikasjad: Veebileht: http://linkhelp.clients.google.com/tbproxy/lh/fixurl?hl=et&sd=ee&url=http://rarebot.org/&sourceid=chrome&error=connectionfailure Kommentaar: ESET NOD32 Antivirus tõkestas juurdepääsu veebilehele. Veebileht kuulub potentsiaalselt ohtliku sisuga veebilehtede loendisse.
  2. rarebot on viirus , sinna ära kohe kindlasti minna proovi mo nod ei lase isegi rareboti lehele . Aidata ma rohkem ei oska kahjuks
  3. kasutajal olemas:Melee/range void , tokhaar-kal,chaotic rapier/crossy,arcane stream necklase,99:att,str,def,hp,mage,fm,fletch,cook,ovl/turmoil.2237 total,300 qp,pank nulli lähedane. Mõned pildid: http://tinypic.com/view.php?pic=nlbvv7&s=6 statsid http://tinypic.com/view.php?pic=2qa4f1y&s=6 itemid kui vaja lisan veel pilte või annan msnis. kasutaja alghind 20 euri. ette ei anna , kui vaja lasen kontrollida , kui ikka pole rahul võime mm-i kasutada(sinu kulul) Soovikorral lisage msni : Riimomesila@hotmail.com Minu andmed: nimi: Riimo Mesila maakond: Saaremaa.
  4. Kas keegi oskab õelda runespani botti mis teeks korralikult ikka 50k+ xp/hour?
  5. Kas keegi teab midagi racboti kohta , et kas see on keylogger v mitte?Olen lugenud erinevatest foorumitest et on saadud hacki ,aga äkki keegi teab täpsemalt või kasutab seda .
  6. Nii , leidsin viisi kuidas seda fixida ja võin jagada . peate minema zend.com lehele ja sinna urli panema , siis saate surfata rareboti lehel ringi pole tänuväärt kui aitas
  7. mul siis selline probleem et ei lase rareboti kodukale ja pole seda ka kunagi teha lubanud.Olen kasutanud explorerit , chromet ja mozillat ja kõigil sama jama . Google chrome ütleb mulle nii:Vabandust! Google Chrome ei suutnud luua ühendust aadressiga rarebot.org Proovige uuesti laadida: rarebot.*org Täiendavad soovitused: Hankige juurdepääs vahemällu salvestatud saidi rarebot.*org koopiale Mine rarebit.*org Ei usu eriti et sellelst ajast kui bot tuli välja on leht maas koguaeg. Tahaks skripte lisada aga jah , ei saa .
  8. Otsin dungi botti , kui keegi teab postitage teemasse või privaat sõnumina .
  9. tere , äkki oskab keegi aidata ,mul on jdk installitud aga ikka tuleb error ette et pole installitud ja tuleb link et tõmba sealt jne.oskab keegi aidata sest youtubes pole ka midagi üleval . sain juba korda , moded kustutage ära
  10. Keegi authidest teab midagi ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.