Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Spam

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    86%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Spam'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 06.11.1989
  1. Spam

    M: 2m hinnaks 25.-

    Müün viimased 2m 25 krooni eest, hansapank, lisa oma msn kui soovid osta
  2. Müün runescape mille: Hind 22.- each Kogus hetkel 0M (muutub pidevalt) Pank: hansapank, ühispanga omanikel pole vast mõtet kui nad just oodata ei taha. Msn-id saadke palun pm-ina muidu võib juhtuda et keegi teine esineb minuna ja saate scammi. Teie enda turvalisuse huvides. Esialgu siis, scammerid hoidke heaga eemale sest mingit ette andmist toimuma ei hakka. Lihtne ja loogiline enamasti on siiski lihtne scammida runescape mille kuna saad millid kätte, logid välja ja asi korras, kuidagi pole sind võimalik tagada, seega müün mille ainult inimestele kes saadavad raha ära ja siis saavad oma millid kätte. Üheks takistuseks jääb veel see et kuna ma oman ainult hansapanga kontot siis saab müüa enamasti ainult isikutele kes omavad ka hansapanga kontot, või siis nendele kes viitsivad oodata kuna raha üle on tulnud ja saavad oma millid kätte. Kes sellest jutust nüüd aru sai võib järeldada et ostusoovi korral lisaks oma msn-i siia teemasse ja siis saab juba ostusoovist msn-is täpsemalt kokku leppida. Spam.
  3. Spam

    M:30m 25 each

    nüüd 75m müüa 22.- each Kui tahad osta pm-i msn et vältida scammerite sattumist, kes võivad esineda minuna, teie msn-i.
  4. Spam

    M:30m 25 each

    Nüüd 20m jälle müügis lasen hinna 22.- each Kellel soovi postitage msn. Ette ei anna ja oman ainult hansapanka.
  5. Väga usaldusväärne müüja soovitan.
  6. Spam

    M:30m 25 each

    Kahjuks on kõik müüdud atm. Kui midagi müüa siis annan teada.
  7. Spam

    M:30m 25 each

    20m müügis hind 24.-
  8. Spam

    M:30m 25 each

    Müün runescape mille: Hind 22.- each Kogus hetkel 50M (muutub pidevalt) Pank: hansapank, ühispanga omanikel pole vast mõtet kui nad just oodata ei taha. Msn-id saadke palun pm-ina muidu võib juhtuda et keegi teine esineb minuna ja saate scammi. Teie enda turvalisuse huvides. Esialgu siis, scammerid hoidke heaga eemale sest mingit ette andmist toimuma ei hakka. Lihtne ja loogiline enamasti on siiski lihtne scammida runescape mille kuna saad millid kätte, logid välja ja asi korras, kuidagi pole sind võimalik tagada, seega müün mille ainult inimestele kes saadavad raha ära ja siis saavad oma millid kätte. Üheks takistuseks jääb veel see et kuna ma oman ainult hansapanga kontot siis saab müüa enamasti ainult isikutele kes omavad ka hansapanga kontot, või siis nendele kes viitsivad oodata kuna raha üle on tulnud ja saavad oma millid kätte. Kes sellest jutust nüüd aru sai võib järeldada et ostusoovi korral lisaks oma msn-i siia teemasse ja siis saab juba ostusoovist msn-is täpsemalt kokku leppida. Spam.
  9. Kasutaja õige omanik aitas raha tagasi saada. Tänan
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.