Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Aprest

Liikmed
  • Postituste kogus

    419
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Aprest


  1. See, kui palju vanast UCP-st alles jääb, ei ole oluline. Minu kui potensiaalse kliendi huvides on see, et UCP oleks pidevalt kättesaadav (vana tuleks maha võtta siis, kui uus on valmis, mitte siis, kui uut alles programmeeritakse) ning tõrgete puhul oleks minu arvates iseenesest mõistetav ka see, et foorumis on teavitus, miks UCP maas on.

     

    Eestis on ju kõik über proffid sitta keerama. Mingi vend "niiöelda" enda arust hackis sisse meile andmebaasi läbi UCP. Sellepärast ka põhjus miks Andrus kirjutas uue UCP.


  2. Nädala alguses oli UCP olemas, mingil hetkel kadus järsku ära. Päev-kaks pärast seda tekkis foorumisse kiri "Homme/ülehomme on tulemas uuenenud UCP". Nüüd mitu päeva hiljem on homse/ülehomse asemel täna/homme. Ma saan aru, et UCP-d uuendatakse, aga miks vana nii kauaks maha on vaja võtta ning miks ei ole teadannete alafoorumis selle kohta postitust?

     

    Sõna uuendamine tuleks küll välja jätta. UCP kirjutati ning kirjutatakse EDASi nullist


  3. Aga mis nendest probleemidest mis windows 8'l on? mingid skype nussid jne?

     

    Mida sa veel ajad. Jälle mingi tundmatu loll on öeldnud, et ooo ära win 8 pane jumala eest, muidu ei saa emmega skypes rääkida kui ta soomes on.... Kõige parem win ongi hetkel 8.1 lihtsalt tuleb harjuda. Nii kui 7 pealt läksin 8le siis ütlen, et kõik eelnevad windowsid on täis pasad sest see on luksus mis asi on win8. Mitte ühtegi probleemi pole siiamaani olnud win 8.1 ja win8ga kui ma neid kasutanud olen.


  4. Mmmm kust tead ,et just liovicu edit ?? mida sa lollakas ajad? sa oled ikka väga tainas ise endal on vähemalt tehtud MySql PlayOn gamemode.

    Ja ära tule kohe hüppama.........

     

     

    Kuule low bob scripter copy paster. Palun ära seleta siin. Kõvad scripterid tänapäeval välja tulnud nagu näha. Mitte ühtegi tööd pole sinu poolt näha olnud seega stfu.


  5. Rääkige kas keegi tegeleb leveldamisega? Tahas oma acci kiirelt 30 saada aga ei viitsi ise jampsida. Hetkel lvl 10. Kui keegi oskab infi anda selle kohta siis oleks väga tänulik.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.