Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MenaceWizard

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info MenaceWizard'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 08.02.1994

Isiklik info

  • Hobid
    Runescape
  1. Kas konto on veel alles?

  2. http://imageshack.us/photo/my-images/210/acc2rw.png/ STATS !!!! 7x99 statsi . http://imageshack.us/photo/my-images/692/acc1b.png/ BANK !!!! Ei ole eriti midagi erilist ... Aga kerge raha teha stakemist selle accountiga ! http://imageshack.us/photo/my-images/849/acc3u.png/ QP !!!! 227 questpointi . http://imageshack.us/photo/my-images/689/acc4p.png/ SAFETY !!!! Banni pole saanud ega midagi ,kõik on korras . Muu informatsioon: Teine omanik ,esimene ei mängi ammu juba Runescapet ! Hind: 20M/Rsgp (kindel hind!!!) Tehingu viis: Rsgp Sinu andmed: - Nimi:Rasmus ( perenime saate msnis ,kui vaja ) Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: pesukaruks@hot.ee Msn: menace565@live.com Miks müün? Mängin teise accountiga ja sellega pole mitte midagi teha .
  3. Olen huvitatud kasutajast ,lisa msn: menace565@live.com
  4. http://imageshack.us/photo/my-images/210/acc2rw.png/ STATS !!!! 7x99 statsi . http://imageshack.us/photo/my-images/692/acc1b.png/ BANK !!!! Ei ole eriti midagi erilist ... Aga kerge raha teha stakemist selle accountiga ! http://imageshack.us/photo/my-images/849/acc3u.png/ QP !!!! 227 questpointi . http://imageshack.us/photo/my-images/689/acc4p.png/ SAFETY !!!! Banni pole saanud ega midagi ,kõik on korras . Muu informatsioon: Teine omanik ,esimene ei mängi ammu juba Runescapet ! Hind: 30M/Rsgp (kindel hind!!!) Tehingu viis: Rsgp Sinu andmed: - Nimi:Rasmus ( perenime saate msnis ,kui vaja ) Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: pesukaruks@hot.ee Msn: menace565@live.com Miks müün: Olen alustanud uue accounti arendamisega ja tollele accountile oleks ruttu hädasti raha vaja !
  5. Bump! Ostke ära palun !!! Ruttu rsgoldi vaja ...
  6. http://imageshack.us/photo/my-images/210/acc2rw.png/ STATS !!!! 7x99 statsi . http://imageshack.us/photo/my-images/692/acc1b.png/ BANK !!!! Ei ole eriti midagi erilist ... Aga kerge raha teha stakemist selle accountiga ! http://imageshack.us/photo/my-images/849/acc3u.png/ QP !!!! 227 questpointi . http://imageshack.us/photo/my-images/689/acc4p.png/ SAFETY !!!! Banni pole saanud ega midagi ,kõik on korras . Muu informatsioon: Teine omanik ,esimene ei mängi ammu juba Runescapet ! Hind: 20M/Rsgp (kindel hind!!!) Tehingu viis: Rsgp Sinu andmed: - Nimi:Rasmus ( perenime saate msnis ,kui vaja ) Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: pesukaruks@hot.ee Msn: menace565@live.com
  7. http://imageshack.us/photo/my-images/210/acc2rw.png/ STATS !!!! 7x99 statsi . http://imageshack.us/photo/my-images/692/acc1b.png/ BANK !!!! Ei ole eriti midagi erilist ... http://imageshack.us/photo/my-images/849/acc3u.png/ QP !!!! 227 questpointi . http://imageshack.us/photo/my-images/689/acc4p.png/ SAFETY !!!! Banni pole saanud ega midagi ,kõik on korras . Muu informatsioon: Teine omanik ,esimene ei mängi ammu juba Runescapet ! Hind: 25M/Rsgp , alati võite ju ka kallimalt osta kui tahate ! Tehingu viis: Rsgp ( Annad rsgoldi siis kohe saad msnis kõik muu vajaliku ) Sinu andmed: - Nimi:Rasmus ( perenime saate msnis ,kui vaja ) Maakond: Tartumaa Linn: Tartu E-mail: pesukaruks@hot.ee Msn: menace565@live.com
  8. Tere, oleks vaja 30M , ei saaks kohe ära maksta aga ma maksaks siis nagu intressiga 18€ mingi 5min hiljem. Põhjus : Müün Runescape accounti maha ja ostja tahab ,et accountil oleks 25-30M peal ,kui ta üle kannab raha, siis ma saaks kohe teile(laenajale) ära maksta! Sellega on suhteliselt kiire ! OLEKSIN VÄGA TÄNULIK KUI TE SAAKSITE MIND AIDATA !! Minu msn: menace565@live.com Minu eesnimi: Rasmus Minu perenimi: Msnis saate kui olete kindel laenaja! Minu number: Msnis saate kui olete kindel laenaja! Elukoht: Tartu (Number ja nimi selleks ,et ma ei teeks pettust)
  9. Vahetan runescape accounti millel on dungoneering 85+ Müün ka kasutajat rsgoldi eest.Hinna pakute teie. Kasutajal pank halb aga statsid head, annan mõned pildid: stats: http://www.upload.ee/files/2006035/pic2.png.html pank: http://www.upload.ee/files/2006036/pic1.png.html questid: http://www.upload.ee/files/2006041/pic3.png.html safety: http://www.upload.ee/files/2006047/pic4.png.html Miks vahetan ? Sellepärast ,et ma olen laisk ja ma ei viitsi ise dungoneeringut arendada ,see ongi ainus põhjus miks vahetan. Miks müün ? Ma ei teagi täpselt ,tahaks siis vähemalt uut accounti teha ,siis oleks hea algus raha. Kui soovi osta eurodes(€), siis mõtleb midagi välja. Olen accountil teine omanik ,esimene omanik ei mängi Runescape juba ammu ning käib ülikoolis. MSN: menace565@live.com Accounti mängusisenenimi:MenaceWizard Accounti sisselogimisnimi: Siis kui vahetada või osta tahad siis annan .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.