Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Faby

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Faby'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 17.04.1994

Isiklik info

  • Asukoht
    Tallinn
  1. Faby

    Arvuti

    Tere, mul on selline probleem, et mul on elioni 100mbs internet ja vanasti näitas speedtest umbes 90 mbsi ... aga viimasel ajal on internett jube aeglaseks jäänud ja kiirus langenud 20-30 mbs-i vahele. Viga on arvutis mitte internetis, teisel arvutil korras kiirus aga mis võib põhjustada seda et kiirus nii madal on sellel arvutil?
  2. Faby

    Arvuti

    Aga keegi midagi muud ei oska soovitada?
  3. Faby

    Arvuti

    Ehk annad lingi täpsemalt?
  4. Faby

    Arvuti

    Tere, on selline küsimus, et plaan osta uus arvuti kuni 340 euri eest ja on jäänud silma 2 arvutit http://www.hinnavaatlus.ee/products/Lauaarvutid/Lauaarvutid/203876/ http://www.hinnavaatlus.ee/products/Lauaarvutid/Lauaarvutid/203878/ Kumb neist parem või oskate midagi muud soovitada?
  5. Tere, on selline mure, et mu muusikakeskuse üks kanal sahiseb/piniseb (ei tee puhast heli vaid see sahin/pininon heli sees ja moonutab heli) Hakkas see täiesti lambiselt, ükspäev korras teine päev mitte ... Kunagi juhtus ka õnnetus ja trantsportimisel sai keskus põrutada ja lõppvõim läks aga see sai korda tehtud ja kui parandusest kätte sain tegi sama kanal umbes sarnastheli, aga see jupp vahetati välja( ma isegi ei tea miks see sahises) aga nüüd ma ei tahaks parandusse viia eriti kuna suht kallis oli see eelmine kord, äkki keegi oskaks aidata?
  6. Kasutaja Loom pild on täpselt see mis vaja... võimu uuri kas välismaalt kui võimalus või siis foorumitest ( kasutatult) või mõnest poest kus müüakse neid ... hind tutika võimu puhul pluss juhtmed alla 100 euri ei saa või kui saab siis väga tundmatu firma ja kaheldav kvaliteedis ning tegelikuses võimsuses. Btw uuri välja mitu oomi su kõlarid on ennem kui võimu ostad. http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/834/ Võim peaks olema ma arvan umbes selliste näitajatega. Selles võimus ma nii kindale pole just aga kui rahaga väga kitsas siis ajab asja ära. Juhtmed osta kindlasti korralikud ja tinuta otsad kinni.
  7. Alustuseks on sul võimu vaja mida sul ilmselgelt pole? Kui võim on olemas siis tuleb veel osta juhtmed ja ära ühendada. Pead veel ehitama soundboardi kuhu kõlarid kinnitada ja koht kuhu võim kinnitada. peale seda tuleb lihtsalt juhtmele telefon või mp3 ühendada veel eraldi juhe vist peale toitejuhtmete. Uuri oma kõlarite RMS võimsus ja osta siis võim, abi saad kindlasti noortehnikust selle valimisel ja juhtmete valimisel ning nad kindlasti oskavad öelda kuidas täpselt ühendada võim. See on arvutikõlarite ühendamiseks ... tal on autokõlarid ja vist 2 kõlarit?
  8. Tänus sain juba! Nüüd töötab kõik Aitäh kõigile kes viitsisid aidata.
  9. Kuidas ma saan selle ümber muuta? FAT32 > NTFS'iks?
  10. Ma ei usu et asi on mälupulgas ... kuna ta laseb ju väiksemaid faile peale lasta ... mdea kui suures mahus kokku aga mingi 5 GB kindlasti ... asi on pigem selles ühes suures failis või ma eksin?
  11. Mälupulk vist jh FAT32. Kui formaati tegin oli seal kirjas FAT32 igatahes. Fail systemis sa valida ka exFAT aga kui üritasin teha formaati ja panin fail system exFAT lõi errori ette.
  12. Jätkuvalt sama probleem. Tegin formati aga ikka sama error.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.