Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

dr nuts

Liikmed
  • Postituste kogus

    121
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud dr nuts poolt

  1. Selline server nagu ballscape on tagasi, see serv sai alguse 2009 keskpaigas ja oli 250+ ppls online, aga siis leiti dupemis viis ja eoc ruined ja tuli item reset, siis quititi, nüüd on uus owner ja eoc on vägahea, ei ole dayli d partys, isegi raresi pole mängus veel,Cb stats on kiired et saaks pk-da hästi, aga non cb skills raskemad, ja slayeriga läheb kuu+ nolades et 99 saada. niiet tule vaata ise sisse ! Lisainfo jaoks pildid ja natuke infot: http://www.runelocus.com/toplist/details-12827-BallscapePK.html
  2. dr nuts

    M: Main

    Olen kasutaja teine omanik, müün kuna mul kasutajaid palju ja pole vaja. Logg in: Pank: Stats: Quests: Kasutajal pole pank pini ega rec küsimusi ! ainutl email vahetada ja valmis account teiekäes safe, a/w 40m rsgp/10 eur. kui küsimusi siis pm või kirjuage teemasse. Kasutajal on 8 spini ja mystic tatoo claimida, kuna pole p2p ei ole siiani saanud claimida. Nimi: Deivid Asukoht: Pärnu Msn: polymental@hotmail.com
  3. Üles 10m rsgp ! ostke ära !
  4. Bump pakkuge oma hinda, annan odavamalt ju kui 40 eur ära ! see ainult a/w kiire !
  5. Bring Up My Post, 10m rsgp kiire ! f cape hinnaga ju ainult !
  6. Müüa siis enamvähem main account. Stats: Quests: Pank: Logg-in: Status: Nimi: Deivid Asukoht: Pärnu Msn: polymental@hotmail.com Kui küsimusi siis pm või kirjutage teemasse A/W 40 eur, pakkuge oma hinda, kõik pakkumised oodatud ! Bump, hind on a/w ainult, pakkuge oma hinda ! võib ka rs millides !
  7. dr nuts

    Boti teenud

    Hind: sõltub asjast Tehingu viis: SEB, rsgp Sinu andmed: Nimi: Deivid Maakond: Pärnu Linn: Pärnu E-mail:polymental@hotmail.com Msn:polymental@hotmail.com Hind oleneb skillist, kui cb stats siis def on põhi asi, kuna puredel ei saa igal pool korralikult botidaja peab iga tunni tagant ise bankima kui tahad heas spotis teha. Ütlen kohe ära kui teen skilli profitiga siis 50% kasumist tuleb mulle + botimise tasu. Ootan töid.
  8. Kas f cape ka on peal ja palju pank on umbes ?
  9. Ükski meie pakututest ei sobi ? ja tühjenda oma prügikast ära, kirjad ei tule läbi.
  10. http://vahvel.net/showthread.php?154362-M-Pure-4x99-p2p-28-november
  11. 20m rsgp/5,5 eur quitin, kiire !
  12. 10m rsgp/3 eur quitin ! 8m rsgp 8.11.12 õhtuni !
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.