Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

IPk Rs

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas IPk Rs


  1. See et ma seda sulle ette rõõmsalt ei jaga, ja pärast kui kasutaja bannist lahti saad, ütled et "a see ei töötanud" ja viskad

    õpetuse siia kõigile siis arvad sa tõesti et ma olen nii idioot ? hetkel proovisin 1 skillerit ka, eks tuleb mõned päevad oodata. vaatab mis juhtuma hakkab. (total 1600 skiller) enamus 99s, cb 3 str 2, pank peaks olema mingi merch stuffi täis (umbes 12bil bank) purple phat peaks isegi olemas olema. esimese katse failisin. nüüd läksin teisele katsele, eks paistab, hoidke pöialt.


  2. Ei. Ma võin seda lubada, et seda appeali teab ainult üks inimene (ja see olen mina) sul võivad isegi last appeal changed kasutatud olla. See ei määra, ja müümine käiks nii et mina annan selle õpetuse alles siis kui olen saanud raha enda kasutajale. Panin uue kasutaja tegema seda, nüüd ootan, ja mõne päeva pärast peaks saama rollbacki ja unbanned. Siis lisan pilte veel.


  3. Ei ole sinusuguseid postcounti korjajaid siia vaja, spammi eest said reporti. loodan et sellist jama siia rohkem ei tule.


  4. Hind:

    Sollides (mitu 50st smsi pean saatma) ?

    ma mõtlen kroone.

     

    Tehingu viis:

    Mobiil

     

    Sinu andmed:

    Nimi:Tõnis K.

    Maakond:Võrumaa

    Linn:Võru

    E-mail:Skype kasutan

    Msn:Skype kasutan

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.