Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PoleNimeVist

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info PoleNimeVist'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Sellesmõttes ei ole küll, aga Kui ma sisse loginm siis saan logida ja kõike teha, aga mul pole õiguseid vastata teemadele & uusi teemasi teha.. Kui hakkan tegema siis ütleb: Et kasutaja pole veel aktiveeritud & te üritate hackida vms.. nagu WTF!? Muidugi sain ma ka mingi hoiatuse spami eest mis panti ültse valele inimesele & selle eest sain mingi 5 punkti vms.. ja need kaovad 2 märtk. tahaks nagu tagasi oma kasutajaga sisse.. Kuigu see on 100% vale hoiatus ja muide on see esimene hoiatus mull kuigi ei ole ei saa teemasid teha ega midagi.. Et vaadake palun mu kasutaja: PoleNime - üle ja proovige unbannida või anda mulle õigused teha teemasi ja vastata teemadele Ette tänades !!
  2. PoleNime see kasutajq tuleb unbannisa kuna panti valele inimeselenbann..!! Nimi/ PoleNime v6tsin ka henriga 1 kuu tagasi yhendust , aga vastu ei ole yhtegi kirja saanud!! Sellepàrast otsustasin selle Teema Siia Teha! Ette tänades
  3. Parem palveta et mu musa 6ps homme kooli ei tuleks.. Mul mingi Kt seal :S Aga palvetama siie ! Bump
  4. Unustasin öelda et su foorum on puhas porno..
  5. Kuule mees àra mängi màkra, ma arvan et mul pole enam vaja oma servereid.kuna mul on olemas. Aga palun defineeri mulle ära STFU tänud pärdik kuupealt..
  6. Väga kutsuv teema, mingi ilma IP-eta saab sisse wow.. Peab veel ära mainima ilus vormistus.. GL
  7. No võibolla on kellegil VPSil vaba ruumi yle. Miks siis mitte anda ära/rentida kui endal pole vaja Minu küll annaksin
  8. Teema kinni, vajalik server saadud !
  9. Aga umbes mis hind tuleks.. Kui mingi 4 -8 plugini on.. Ehitise plugineid ma ei pane. Terve maailma ehitan ise. Mis siis selle hinnaks v6iks tulla??
  10. Et tahtsin siis kysida kui ma tahan teha 20 kohalist minecraft serverit VPSile et palju see maksma làheb?
  11. Tervist! Tulin siis siia oma serverit müüma. Hetkel on siis server 12 sloti/kohta & peal on deathrun mod ! Kuna endal pole eriti aega serveriga tegeleda & kool ka hakkas & muudel põhjustel otsustasin serveri maha müüa. Server on siis renditud: 7 jaanuar Kuumaksumus: 7.40 € Et jah serveri saab odavalt kätte.. Hinnaks oleks siis: 6 € Et kellel huvi andke teada: _____________________ Serveri nimi hetkel: Ees[T]i * KraTz Deathrun Planet. - Enne seda kui serveri tellisin oli nimeks Unetute Surf - sellega tahan öelda et IP on siis ka natuke kuulus IP: 212.47.212.19:27040 ________________________________ Aga andke teada siis !!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.