Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vissi.

Liikmed
  • Postituste kogus

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Vissi.'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 18.08.1991
  1. 900.- ning kasutaja on teie. Kõik varasemad paroolid ja muu sellise saate samuti kaasa.
  2. Tõstame veel veidi teemat. Tehke oma pakkumised!
  3. Upitame veidi teemat. 1000.- ning kasutaja on teie!
  4. Runescape nimi: Darkdevil182 Levelite pilt: Questide pilt: - Panga pilt: Pank on põhimõtteliselt tühi -http://img266.imageshack.us/img266/9761/banksalecn2.png No bank pin pilt/no recovers pilt: Eemalduvad kui kindla ostja selgunud. Mingi lisa info kasutaja kohta: Kasutaja on valmistatud minu poolt umbes aasta 2003 keskpaigas või varemgi veel. Läbinud erinevaid Eestis kuulsaks saanud klanne nagu näiteks (EDF, Eesti, Ancient Warriors ning praegu on Estonian Destructioni ridades). Aasta 2005 jaanuaris müüsin kasutaja maha, käis ta vist läbi päris paljude inimeste käest kuid lõpuks jõudis ikka minu juurde tagasi. Nii ta nüüd on olnud oma 6 kuud minu kasutuses. Kasutaja oli umbes 2 kuud tagasi samuti siin müügil kuid kahjuks peale 10 detsembri update hüppas kasutaja kindel ostja alt ära ning kasutaja jäi kuuks ajaks seisma. Hind päris rahas: Alghind 1000.- Hind rune rahas: - Hind rate solides: - Kontakt (tel number/email/msn): MSN: [email:3pbq6sry]Vissi-@hotmail.com[/email:3pbq6sry] _______________________________________________________ Lisainfo: Kuna olen kokku oma nn. rs karjääri jooksul kokku müünud vaid 1 kasutaja seega ärge laske end "0 Tehingust" heidutada. Samuti olen ka pure Z Hermes Z omanik, kellega olin ED ridades Co-Leaderi ametis kuni 10 detsembri updateni, seega usaldust kui sellist peaks jaguma. Igasugused varasemad paroolid, umbkaudse kasutaja tegemise aja ja muu sellise saate samuti kaasa. Kasutajal on olemas Dragon Gloves ning Rune Defendereid parajalt.
  5. Väga usaldusväärne läbi aastate olnud. Edu kasutaja müügiga ; ).
  6. Ka enda kasutaja müües lisas see sama isik mind. Palusin tal PM'i saata läbi foorumi, mida ei tulnud. Pannes tema maili foorumi otsingusse avastasin, et on päris paljusi scamminud ning küsisin, et kuidas põhjendad seda. Peaaegu kõik põhjendused olid, et "Ah, ta on ****". Igatahes hoidke eemale temast, samasugune ka [email:3wio9q1u]matw3i@hotmail.com[/email:3wio9q1u].
  7. Usaldusväärne, väga paljusid ettevõtmiseid koos teinud ning vaatamata tehingute arvule võib seda inimest usaldada :thumbup1: .
  8. Colerboys siiski jah, eksisin veidi. ________________________ Tänan kõiki soovitajaid ja teisi kuid ootaks siis rohkem pakkumisi :thumbup1: .
  9. 30M jääb tõesti väheseks kuna parem pakkumine juba tehtud :001_unsure: .
  10. Okei, nüüd funkab. Täname :001_unsure: .
  11. Nii, mingi jama on. Absoluutselt esimene kord kui Nexuse käima panin, funkas ... kuid nüüd ei taha enam tööle minna. Sesmõttes, et logib sisse ja hakkab kõndima, kõnnib natukene ja jääb seisma. 3 scripti olen proovinud (LumbyPminer, Rimmington.Bank.Iron ja Rimmington.Power.Iron) ...
  12. Tõstame veidi :mellow:
  13. Praeguseni tehtud kaks pakkumist. Üks [email:14g61lik]colerboy@hotmail.com[/email:14g61lik] ja teine [email:14g61lik]rauno639@hotmail.com[/email:14g61lik], mõlemad kadusid peale foorumikasutajalt PM'i palumise järel ära. Mõlemad pakkusid siis vastavalt 1200.- ja 1300.-. Kõigil kellel nende isikuta vastu probleeme olnud on PM'ige või kirjutage siin. Seljuhul tean kas nendega üldse tegemist teha. Ostke aga ostke :thumbup1: . Auto-win oleks 1350 .- / 1500 .-
  14. Imetlust pakub sinu üdini originaalne foorumi kasutaja nimi. Kust inspiratsiooni said? Ega ometi Neonetist :blush: ? Kasutaja ... hmm. Mitte midagi erilist.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.