Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Luigi

Liikmed
  • Postituste kogus

    120
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Luigi'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 14.01.1990

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Luigi

    PC

    Nu kuule, sul on intregeeritud videokaart, me räägime lisakaardist, need intregeeritud parajad pasad. Sul vist läptop, kui on siis võta teadmiseks, et teemas on lauaarvuti mitte läptop.
  2. Luigi

    PC

    Pigem siis juba HD7750, kuna too MSI kasutab korralikult voolu koormuse all, umb 2x rohkem kui 7750
  3. Luigi

    PC

    Videoks võta midagi sellist http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Graafikakaardid-VGA/110715 ning CPU ei jää miskit nii nõrgaks, selle i3 ja i5 vahe on näiteks vaid ~10% fpsi jne, see on ütleme 2-5fps, seda i3 saab ilusti ka klokkida, paned lihtsalt parema jahutuse peale ja klokid ära.
  4. Ilus auto aga tiib rikub täiesti ära, sellise värvilahendusega ei sobi selline tiib kohe mitte üldsegi.
  5. Luigi

    Kusimus!

    Fastersurf, tee endale selgeks, kuhu mis teemad sobivad ning õpi kasutama täpitähti eks ole, see pole mingi cs 1.6, kus ei ole täpitähti. Plugi tegemise kohta ütles Tonight juba kõik ära, pole raske teha, circa 30 minuti töö, kuna ei saa aru mis asja sa tahad täpselt, aga nu kui sa ei oska teha, siis pead arvatavasti kellegi palkama.
  6. Luigi

    Kusimus!

    Nu kurat, eesti keelt oskad? Selle foorumi nimi on Õpetused, mitte Abi, Küsimused vms.
  7. Kasutan enamasti Tele2 mobla netti, kui olen kodust ära kuskil ja tavaliselt näitab serverites IT ja SE jms, olen umbes 50x kasutanud ja vaid ühe korra ütles bannitud, kuigi kohe uuesti connectides oli korras. Seega ei tea nüüd kas nö mobla nett on parem kui see pulgake, kuigi peaks olema üks ja sama.
  8. Vot ei saagi, naabrimehe käest pead küsima.
  9. Kasutaks äkki otsingut?
  10. Arvata on, et tegemist tuleb public serveriga mitta privaat cw serveriga.
  11. Ei viitsi foorumisse kasutajat teha, igatahes admin 1up! tuli serverisse kella 1:30 paiku, nii tuli map rats ja vennale see ei meeldi, tegi koheselt vote, kuigi rats oli just tulnud, votega tuli dd2 ja mängis 1-2 roundi tõmbas nahhuj.
  12. Too http://www.meegaupload.net on küll nüüd väga kahtlane, arvatavasti on tegemist lihtsa scam saidiga, mis saab siin väikse raha kokku korjata lollide pealt, kes tõesti usuvad, et tegemist on megauploadiga. Ja Drama, üritad petta kedagi või lihtsalt sa ei jaga matsu välja?
  13. Sa ikka lohhitar saad aru, et sinusugused teevad iga nädal sellise teema "dr või hns" "dr või surf" kasuta otsingut ja näed mida inimesed arvavad. Seega palun shine ur fucking rocket dingalong.
  14. 90% cs 1.6 servereid eestis on non steam.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.