Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

g0ll

Liikmed
  • Postituste kogus

    53
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info g0ll'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 02.04.1990
  1. täiesti tavalised on geid. nende halvustamine "haha vaata poisid hoiavad käest kinni" stiilis on lame ja näitab su enda madalat taset. see on nende orientatsioon, neid ei tõmba naised lihtsalt (naiste puhul vastupidi ofc) ja nad ei saa sinna midagi teha, neile meeldib see. geid on vähemuses. vähemustega ongi see värk, et kunagi ei sallita. endal geidega erilisi kokkupuuteid pole olnud, sõpru-tuttavaid geisid pole, aga nii palju kui suhelnud olen linnas, siis täiesti normaalsed, sõbralikud inimesed.
  2. kasutaja müüdud ohutuskeskus'ele
  3. bump! hetkel parim pakkumine 12 eurot
  4. kuna see ChaseNstatuS hakkas mulle lõppude lõpuks oma mille pakkuma, millega mul pole absoluutselt mitte midagi teha, siis ikka müün.
  5. armsad kaasmaalased, ärge jätke seda võimalust mingil juhul kasutamata! teie ees on fantastiline runescape acc, millega on võimalik igasugu vigureid teha. näiteks kingly implinge püüdes varandusi kokku ajada ja pk-mises ennast proovile panna. seda kõike saab soodsa hinnaga :>
  6. iseenesest on jube kaval on teha ise msn ja siis sellega foorumi kasutajaga scammima hakata hiljem öeldes, et aaa lol see pole minu msn-gi.
  7. bump! ostja saab kõik andmed kaasa (P2P pin'id, parooli (üks ongi olnud ainult), ISP, kasutaja tegemise kuupäeva jms)
  8. sai seekord frostedile vahelduseks võetud pure nordic ice mint'i ja thunder original'i. see pure nordic on nagu frost, aga ei lähe nii ruttu niiskeks ja paugutab küll rsk
  9. okei, hetkel parim pakkumine 10 eur. ootan veel mõned päevad, ehk keegi rohkem nõus maksma.
  10. oma 6 euroste pakkumistega võite seenele sõita ja ei taha mingeid mille/kasutajaid
  11. Kuna ise enam RS'i ei mängi, siis müün sellist kasutajat: Combat 71, 3-kohaline screen name, quest pointe 60, blackmarke pole, Recipe For Disaster'i addy glovede tegemiseks on skillid, questid olemas. Ainult see Monkey Ambassador'i RFD osa vaja ära teha (ei ole raske, ei võta kaua aega). Pangas on veel igasugu kive, mille eest saab xp, seed'e, potion'eid ja muud junki. Olen esimene, ainus omanik. Raha ma ei tea palju tahan.. alghind 10 eurot. Kontakteerumiseks msn [email:1y89hwzd]goll1@hotmail.com[/email:1y89hwzd] või siis PM. Tehingutest rääkides on mul ******.ee/cs ja rune24.ee mitmeid positiivseid tehinguid ning võimalus ka H2H Digifestil juuli lõpus.
  12. ei võta, sest sa üritasid mind scammida. mis sa tõesti arvasid, et ma tahan sulle ette käia kuigi sa siin scammid teisi?
  13. võtke teadmiseks, et tal pole mingit kavatsust teile tagasi maksta ja ta arvab, et te ei saa talle midagi teha. eks seda näha ole .
  14. lisa mind msni. [email:377v896c]goll1@hotmail.com[/email:377v896c] võtaks kohe 1 pini, swedbank.
  15. asjaga on kiire, msn: [email:2ypdb3wm]goll1@hotmail.com[/email:2ypdb3wm] . käin usaldatavatele ette.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.