Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

CarrY.

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info CarrY.'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 07.04.1998
  1. Ei ole.. Pole windows 8 isegi olemas:D:D endal vähemalt, beeta versioon jama. oota kuni õige tuleb välja. siis panen endale ka peale aga räägi palju rami jms vajaB?
  2. Tere, Mõtlen et jagan teiega ka tema häid laule! YT Channel: http://www.youtube.com/user/QubaOfficial/videos Kuna siia laule ei saa panna. Pole mingeid asju millega panna URL jms youtube videosid siia siis minge Youtube channelile! Kui meeldivad laulud, pange subscribe ja sharege Facebookis! Ta alustas muusika tegemisega umbes 4-5 kuud tagasi! Valmimisel on ka muusika DEMO mille saadab Skrillexile ja loodame et skrillex promob teda veidikene: ) Tänan kõikki kes teda aitavad.. Ta peab olema juba kuulus! Adminid ärge kusttage seda teemat! Ta peab saama kuulsaks. Tänan
  3. Aa, seal vb neid 1-2 ongi äkki? ---------- Post added 22-11-11 at 10:16 ---------- Ja niipalju kui mina seal käinud olen lasevad seal kõik ringi ladadega .
  4. CarrY.

    Unbann?

    Tere, Kas kasutaja "Markss-" Saaks unban?, Ja kuidas? .. Reason on suht masendav seal .. "Triple kill" aga jahm .. Tahaks unban et see kasutaja saaks ..
  5. hetkel vaid üks pilt, Aga vaja teada mis font see on ... Tänan ette kes ütleb Pilt on siin .. idc kui keegi möliseb ..
  6. Igapäevane kiirus ---------- Post added 22-11-11 at 04:38 ---------- Hmm, Vaevalt see sinu nett on ... Sinu kaks viimast netti pilti, aga ISP erineb mõlemal, oled kindel et need sinuomad või ajad segamini enda 1mb sec netiga?
  7. Loom pane uus video ja pilt siia, Ei näe Endal mingid pasad väiksed kõllid Anoh, Mingi 150w kõll seisab kapipeal hetkel
  8. Hetkel nett, 16€ kuus iT Service vms oma .. sellega tõmban netist asju pmst 1mb sec kui on hästi seeditud vms ..Torrenti kohta k2ib see .. Muidu niisama netist laseb asju alla 800kb/s .. Ei kurda ka . ---------- Post added 22-11-11 at 04:27 ----------
  9. Nja, Omal ajal sai rate.ee'st lasta sadu Sole rotti Õnneks mingi newbe tuli peale ja minule süüd ei jäänud
  10. CarrY.

    HDFX.eu

    Palun ~ Ärge enam seda teemat reostage .. Halb mulje jääb mängijatele vms ...
  11. Tee jailbreak, Aitan ka pluginatega kui vaja, Mul palju häid pluginaid .
  12. Kui keegi tahab sama logimis süsteemi mis temal kodukal siis : "Google.ee" ja otsi : login system v.2.0 Ja ma ei kahtle et temagi seda kasutab .. Kuna 90% mis tema kodukal logimisega seotud on, On täpselt samasugune ..
  13. CarrY.

    E-Mail / MSN

    Endal @rps.ee email kahm, Juba selle aasta algusest vist
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.