Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vüffo

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Vüffo'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 23.05.1997
  1. Siin mängu seis Ja siin on kinnitus sellele, et mingit jamamist ei ole. Ühesõnaga ta ütles mängu ajal, et tal on lag ja ta ei näe all neid minimapi ja siis mängijaid jne. Küsisin, et teeme uue mängu siis. Tema vastas et ei ole vahet, mängib edasi. Mängisime siis edasi kuniks lõin ma teise värava. Siis teda enam sees polnud. Hüppasin ma siis kohe TSi vaatama teda (( panin kogemata kinni ennist selle )). Vaatasin kaua ta seal vastu peab. Pidas nii kaua vastu kuni ma sinna 2-3 min hiljem läksin. Siis alles lahkus. Täna tuli taas see teemaks ning ta ütles et nett crashis. On see võimalik et peale Neti crashi on võimalik nii kaua veel TSis olla? I dont think soo.
  2. Täna tahtsin ma sinuga mängu teha. Sina ütlesid, et sa lasid FIFA maha. Tegin omad järeldused
  3. Ühesõnaga Dixious lasi mängu maha. Otsige talle siis palun uus asendus,või meile võidud.
  4. Mängust pole tõestust ikkagist ju
  5. Graffit mis siin arusaamatuks jäi? Mul oli Torrent lahti ning mäng oli laggine. Lõpu poole viskas mul dont senti mis rikkus minu mängu lõpu ära, ehk viskas Dont senti pildi ette ning ma ei saanud lõppu mängida, ehk pall oli minu käes ning viimased minutid käisid. Bot mängis olukorras.
  6. Mängu ajal pöörake tähelepanud hostijad. Kui mängija pea kohal pole nime, siis ta üldjuhul pani kokku.
  7. Mäng Lagiga pole aus. On see loogiline, et ühe seisab paigal ja teine mängib seisva inimese vastu, suht pointless
  8. Ahhoii, sain aru, millest lagg, Krdi Torrent oli lahti jäänud. Lõpus pani aborti, kuna mul pani julmalt lihtsalt Dont senti.
  9. Unustasin esimeses postituses mainida ka. Kuna mõtlesin sinu jamale, mängu algul ma ütlesin ka et mul lagib, aga loodame et hullemaks ei lähe vms. Või tahad sa selle kohta tõestusi ka?
  10. Dont Sent ja meelega tegemine on erinevad asjad, mängust tõestust pole, siis kahjuks ei saa ju mäng minna lugema.
  11. Lol Mul võib ka olla MSNis olla tõestajaid, loeb ju ainult pilt scoorist, nagu oli kokku lepitud.
  12. Lol, mängu tõestust pole
  13. Tahan mänge teha. Võtke GR-is ühendust
  14. Väga kesiselt aktiivsed olete. Võite alustada mänge. Settingud võtke Mängu kiirus: Normal Poolaeg: 6 min Mängu mood: Classic Mängu seisust teha pilt ka lisan
  15. Foorumi nimi: Matuu Klubi nimi(millega osaled CUP'il): Chelsea Gamerangeri nimi: matuu Saad sa ise hostida GR'iga?: Jah saan.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.