Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Fainted

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    49
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Fainted'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 19.10.1992
  1. 12eur kui keegi alt hüppab , lase model ära ka kontrollida.
  2. Kõik on teretulnud ! Palkame hetkel spammereid , peab olema kindlalt p2p. Pmige rs-is Colourized või Final Wager-ile. Hostid käbe online , vaja rääkida , hostimis koha suhtes.
  3. Big Joint , kogu oma postcounti mujal , tegu on hoopis teise inimesega , ainult spammida oskad , upi siis mingit proofi ka ma sooviks ka näha, ip cheki pidi ammu laskma ära teha , noh kus tulemus siis on?
  4. see on wager fc , kui ei tea ära kirjuta , hostimise jaoks pole raha vaja.
  5. Tervist, lõpuks saime siis Final Wager-i asutamisega ühele poole. Foorum on veel tegemisel kuid tiim on valmis ning hostime igapäev W54 Duelarena. Meie hostimise ajal on praegusel hetkel veel keskmiselt fc-s 10-25 inimest , lähiajal proovime klientide külastusarvu suurendada. Hostime ainult wagereid ja over/under mänge.Vahendustasu on 5%. Wager seisneb dice duel põhimõttega , ehk siis üks inimene asetab beti hosti(ranked mängija) peal (näiteks 5M wager) , teine inimene callib selle beti , ehk siis annab ka hostime 5M. Host hüüab välja rolli ning mõlemad mängijad veeretavad 2,6 sided täringut. Kõrgem roll võidab 95% potist ehk siis 9,5M , host jätab endale 500k(5%). Over/under töötab nii , mängija annab hostile näiteks 1M ning pakub kas host veeretab üle(8-12, alla (2-6) või siis (7) . Peale pakkumist host veeretab ning kui arvasite õieti saate oma beti kahekordselt tagasi , seljuhul riskivad hostid enda rahaga ning hostidel on enda limiidid. Kui pakute aga 7 ning host rollibki 7 siis saate oma võidu 2,5 kordselt(1M korral võidate 2,5M). Meie rankid on hoolikalt valitud erinevatest foorumitest , kelle usaldusväärsust tõestavad mitmed inimesed või on rankid müüdud kõrge hinna eest. Enam free ranke meie fc-s pole võimalik saada. Rankide ostu ning pottide hoiu süsteem: IGAL RANKIL ON KINDEL LIMIIT MIDA TA HOIDA VÕIB ; HOST VÕIB ENDA VABAL VALIKUL TEHA 3WAY , 5WAY JNE. KUID POT PEAB JÄÄMA ALLA TEMA PIIRI. SMILY RANK --- SISSEOST 50M RSGP. FULL RANK ( RECRUIT - GENERAL ) --- SISSEOST 200M RSGP. Kui ostate täis ranki siis saate alguses recruiti , ning hostides earnite ise oma ranki üles , teie tegevust jälgivad teised hostid ja adminid. SMILY SAAB HOIDA MAX 10M POTTE. RECRUIT MAX POT: 100M. CORP MAX POT: 150M. SERG MAX POT: 200M. LIEUT MAX POT: 300M. CAPT MAX POT: 500M. GENERAL MAX POT: UNLIMITED. 50% RAHAST MILLE SAAME RANKIDE MÜÜGI PEALT LÄHEB DROP PARTYde alla , et rohkem rahvast ligi meelitada. Usun et siia tuleb palju halbu kommentaare , arvatakse et hinnad liiga kallid jne, uus fc ei püsi kaua jne. Tiimis on 20+ inimest , 12 nendest on hetkel hostid , usun ise et tiim püsib üleval väga kaua ning rankid ei ole üldse kallid arvestades , et teenite selle raha tagasi päeva või kahega.Hetkel oleme hostinud 3 päeva ning kogu fc kasum on ligi 540M. Ise isiklikult olen teeninud sellest 140M.(Seni max pot mida hoidnud olen fc-s on 60M , ehk siis 3M endale kasu hoiu pealt, usun et tuleb ka suuremaid. PROMO VIDEO, esimene päev: [video=youtube;cGt-s0ry3g8] Külastage meid:)!
  6. Revo Pehlak oma 100 scammer accountiga ei ei tegelt Rapidload.
  7. praegu on nagu hull mõte botte osta eksole ?
  8. ma ka aru ei saa aga olgu arutame foorumi asja , homme võtan ühendust Fc-l läheb hästi praegu igapäev üleval , 24 7 päris ei ole aga 10 tundi päevas jookseb ilusti oma 10-25inimesega praegu. Küll tuleb ka rohkem. Suurim pot on 100M kanti atm.
  9. Lisan kõik msnid õhtu poole , hetkel palju teha, kui rääkida tahate siis lisage ´´Colourized´´ või ´´Final Wager´´ rsis.
  10. endal ka väike lure tiim , pilte pole , clipid on, peab uppima.
  11. 1-2 kohta on veel vaba jah ütlesin korra et on täis , tegelt saab veel 2 inimest tasuta sisse. Ja siim ma ei tea kelles või millest sa räägid , mõtetu spami eest lasen lihtsalt model warnida. Esimene day out oli täna , fc-s oli korra isegi ligi 20+ inimest, max pot oli 40M , enamus potid jäid 1-5M vahele. Aga noh algus seegi , ootame rohkem külastajaid.Homme tuleb ka dice ametlik trailer video.
  12. Viis ja Vortex said sisse , hetkel jah rohkem kandideerida ei saa.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.