Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ToTZZzz

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    167
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud ToTZZzz poolt

  1. MIS ma pean ka tsiteerima hakkama w ? See et k6ik siin postidada saavad ei tähenda seda et te siin yksteist s6imata v6ite. Ja selle jutuga mis sul siia copitud on ei saavuta sa mitte midagi. See on täiesti m6tetu teema kuna moded ei v6ta seda arvesse.
  2. Hea sari, väga põnevasti välja kukkunud, aga minu arust on teise seasoni reklaamid pikemad kui esimese:) Reklaame jah jube **** vaadata, j22n magama tavaliselt nende ajal.
  3. MIda fakki, miks see tont heiroke unbanni sai ? v6ttis suhu rapidilt ? **** ta oli scammer, sai julmalt busted. MIks talle unbanni pandi ?
  4. jap, mingi paar tundi tagasi oli update, k6ik nullid l2ksid selliseks, endal suht samasugune staker:D mis cb ?
  5. Kui ma peaks kuidagi modeks saama siis kasutajaid v2heneks tunduvalt:D, uuriksin p6hjalikumalt scammereid ja banniks neid rahus. Aga 1 asja tahaks kysida. Kui mode saab scammi, siis kas ta peab ikka t6estused uppima v6i v6ib niisama banni lasta ilma et kellegile ytleks ?
  6. ToTZZzz

    O:fm ja wc orja

    teeks, aga ma tahaks step by step ehk siis mingi 5 lvlit, raha jne mitte et kogu t66 teen ja siis saan kogu summa, nii v6ib lihtsalt tillist saada:) msn: [email:11sk81pj]rammstein107@hotmail.com[/email:11sk81pj]
  7. ma teeks, enda hinna j2rgi teeks see umbes 2.5m or so..add msn kui huvitatud: [email:qrgn5i0y]rammstein107@hotmail.com[/email:qrgn5i0y]
  8. rsn totzzzz, msn [email:4r5gkgth]rammstein107@hotmail.com[/email:4r5gkgth]
  9. pakun siis cb 79 , statsid: 72 71 60 prayer 9 hp 69 monkey madness ja lost city tehtud.
  10. Kahju et brine scammeriks hakkas, minu meelest oli ta okei admin, aga lasi 10m yle vict ja loobuski sellest foorumist.. ja sellep2rast ongi modesi v2he, ma v6taks kohe mitu uut.
  11. ja ma tean 6petust. Aga ma v6in ju pw ja vanad recid anda teile, v6tate ise maha kui olete kindlad ostjad, ja 2.1m deal. add me
  12. oleks tore, ta teab mu acci andmeid nyyd sama h2sti kui mina.
  13. ToTZZzz

    M:slayer1-85

    haha, ta sokkis mulle et x olev x on tema acc, ja mu klassivend teab x olev x andmeid, olge ettevaatlikud.D
  14. w00t, see mees on tugev konkurent, tean omastkäest, et tema on aus.
  15. T6mba endale k6igepealt http://www.download.com ist programm nimega bitcomet. Installi see 2ra ja mine lehele http://www.isohunt.com . Sealt leiad suure valiku igasuguseid m2nge ja programme mida t6mmada. Nimelt saad sealt lehekyljelt k6igepealt endale file torrenti (mingi paar kb suur) siis klikid selle peale, bitcomet avab automaatselt, valid kuhu kausta see l2heb ja panedki t6mbama.
  16. Niisiis vend pidi mult stakerit ostma 3m eest ning sokkis msnis et tal java nussib ta ei saa rsi tulla. Pakkusin et v6in talt ise raha v6tta kui tal t2pselt 3m on, ta ytles et tal 47m ja santa ja oli n6us et ma v6tan, kuid tahtis andmeid ennem. Algul keeldusin, kuid siis olin nõus. Andsin talle k6ik andmed ja vend viivitas oma pw andmisega 10 min kuni l6puks andis vale rsni ja pw ja l2ks offline. P.S: KES TEAB TEMA FOORUMI KASUTAJAT PALUN PMIGE SEE MULLE, MSN ON [email:uje0bkx9]runenoobs@hotmail.com[/email:uje0bkx9] JA MSNI PEALKIRI OLI: Müüa rune kasutajaid..p2p acce kah.. Niisis t6estus: Nüüd viimane pilt, enne mida ma olin andnud enda k6ik andmed ja tema pidi andma enda rs ja pw.
  17. kas mul on hinnaks 2m pandud ?? Kui kasutaja poleks p2p annaks 1.5-ga, aga kuna tal veel 28 p2eva left siis 3m. bump no kurat kyll..2.5m viimaseks hinnaks
  18. See on nii raske ja risk on ju suur. ma arvasin et selleks on ikka mingi eraldi koht kust saab vanasi recce maha v6tta. Aga noh, eks ma annan siis recid kaasa:D Annan kogu info mis selle kasutaja kohta yldse olemas on.
  19. Kuda ma t6estan seda et ta enam msni ei tule ? L2ks korra offline ja rohkem pole teda n2inud.
  20. ToTZZzz

    K: scammerite alafoorum

    V6iks jah sellise asja teha et teised ikka ka postitada saavad..Aga kardan et see v6ib ka p6hiliseks spammerite koduks saada:D
  21. Yup, ta ise scammer, lasi mult 2m yle ja sai ban; sellep2rast oli VANA kasutaja heiroke.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.