Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

AlanDurier

Liikmed
  • Postituste kogus

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info AlanDurier'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 18.03.1991
  1. Tere. Ma tõesti sooviksin abi minecraft.ee serveri avamisel. Et oleks tulevase 1.9 versiooni server ja mis jookseks 24/7. Serverit pakub eesti üks suur ettevõte, esialgu saame 8RAM. Otsime serverile adminne: http://www.minecraft.ee/meieserver.html Ja ükskordki saage aru, et pole mõtet kiunuda iga asja kallal seal arvutite taga. Märgake vahel, et on ka inimesi, kes midagi teevad. Kõiki toredaid inimesi ootame minecraft.ee lehele, ning seal reklaamime ka teiste servereid. Saaks ükskord ühe toreda minecrafti kogukonna !
  2. Tere. Ma tõesti sooviksin abi minecraft.ee serveri avamisel. Et oleks tulevase 1.9 versiooni server ja mis jookseks 24/7. Serverit pakub eesti üks suur ettevõte, esialgu saame 8RAM. Otsime serverile adminne: http://www.minecraft.ee/meieserver.html Ja ükskordki saage aru, et pole mõtet kiunuda iga asja kallal seal arvutite taga. Märgake vahel, et on ka inimesi, kes midagi teevad. Kõiki toredaid inimesi ootame minecraft.ee lehele, ning seal reklaamime ka teiste servereid. Saaks ükskord ühe toreda minecrafti kogukonna !
  3. Jah, Officiali näpukaga on Teil õigus. * Kodulehe koodi kallal pole küll mõttet norima hakkata irw. Info on olemas ja halb ta välja ei näe. Mina oma junnide koostisosasid küll uurima ei hakka, et veenduda kui kvaliteetne see tuli.
  4. Tere. Ootan oskuskäsi appi, et aidata käima lükata Minecraft Estonia Server. NB! Server ei jookse arvuti peal ja võimaldab maksimaalne arv mängijaid ilma laggita vastu võtta. Server jookseks 24/7 ja see on loomulikult tasuta. Koduleht: http://www.minecraft.ee/ Facebook: http://www.facebook.com/pages/Minecraft-Estonia/276850725670184 Vaja oleks inimesi, kes oskaksid aidata mul serverisse installeerida mänguserver. Samuti ehitajad, kes hakkaksid looma linnasid. Siis kindlasti OP inimesi, kes oskaksid luua NPC linnasid, poed jne. Soovin lihtsalt meile paremat serverit luua, kas aitate? Ühendust saab võtta facebookikommuuni kaudu või e-mail: [email:3l4kw0a4]aldur@kesklinnastuudio.ee[/email:3l4kw0a4]
  5. UUS! Minecraft Estonia Server 24/7 OFFICIAL Tere. Ootan oskuskäsi appi, et aidata käima lükata Minecraft Estonia Server. NB! Server ei jookse arvuti peal ja võimaldab maksimaalne arv mängijaid ilma laggita vastu võtta. Server jookseks 24/7 ja see on loomulikult tasuta. Koduleht: http://www.minecraft.ee/ Facebook: http://www.facebook.com/pages/Minecraft-Estonia/276850725670184 Vaja oleks inimesi, kes oskaksid aidata mul serverisse installeerida mänguserver. Samuti ehitajad, kes hakkaksid looma linnasid. Siis kindlasti OP inimesi, kes oskaksid luua NPC linnasid, poed jne. Soovin lihtsalt meile paremat serverit luua, kas aitate? Ühendust saab võtta facebookikommuuni kaudu või e-mail: [email:rj4qdkgk]aldur@kesklinnastuudio.ee[/email:rj4qdkgk]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.