Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Siim...

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    27
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Siim... poolt

  1. jo, otsin abivalmis kuju, kes oleks nõus tegelema projektiga. domeen ja host minu kulul. inimestel, kelle oskused ei ületa htmli koodi muutmist, ärge nähke vaeva. msn on signas.
  2. midagi taolist, et " panen paugu vastu hambaid ja nik*n kuni veel soe on " ?
  3. Skiller own, kui su cb lvl on 130+ siis võin mina kaa sind õpetada !
  4. aga samas .. raiko kasutas võimalust , miks mitte ? terve lure on ju kaudselt suur scam, sina, ameeriklane, selle foorumi admin -.. mis vahet sel on ? lure on lure
  5. ostsin again 212M . kandsin raha ette, nii, et kutt polnud veel koduski, aga jah, good deal, i like.
  6. väga low exp/h, peaks mainima .. aga noh jah, tänapäeval pole 2day proggi enam midagi. show us 10 and i be happy
  7. viskame pump pump homme õhtupoolikul sooviks äri ära ajada ..
  8. Tegelikult olgem ausad, tweekad ei lendle niisama lambist üle maakera nagu show / hhz .. miks ? on veel artiste, kes on stiilile truud, mitte ei tee muusikat selleks, et oma 7 seeria bemareid kinni maksta ( see oli näide hhzi kohta ) sellessuhtes, et hetkel ongi 4 DJ, kes on TÄIESTI kommertsiaalseks sitaks muutunud - DBSTF ( oli aastaid mu lemmik, jumaldasin seda, nüüd vaid tunnen häbi, et ta kunagi meeldis. ) showtek, hhz, NC top4 tagantpoolt arvestuses
  9. ütleme nii, et ma ei oska öelda, see raha on see, mille eest mina maksan üüri, telefoni arved ja elektri ;o ei teagi millele muule sellist raha kulutada on ;O
  10. ei, kuna nad saadaksid sulle ameerika sagedusel töötava telefoni. kuid aga mina soovitaksin osta sul Eesti ametlikult apple edasimüüjalt : http://www.imarvutid.ee/et/index ise ostsin iMAC ja macbook airi sealt. väärt kaup.
  11. " 20-30s video eest võtame 6€ " Seega 2 ace renderdamine maksab 6 euri ? wow, midagi uut. ma olen kuulnud, et inimesed otsivad, kes tasuta demosi saadaks, et need saaks muuvisi teha aga noh, oh well. jõudu tööga !
  12. issand jumal, ma ei saa aru mis kuradi jama te korraldate ? kas mitte pole mõeldud domeen mingi kindla asja jaoks ? näiteks tahan mina teha suurt ja massiivset rs webshoppi - tellin domeeni runehax.net , sest see sümboliseerib seda .. aga mulle ei mahu pähe, miks peaks keegi vaheta .... ah midaiganes,
  13. Mina näiteks seda veebi klienti ei laseks oma arvutisse catchesi laadima just saying.
  14. väga pointless. miks eestisse tiritakse vaid mingit commercial nu nu kakat ? miks ei ole eestis Vamperit ? Ran D ? Alphaverb ? project X ? jne jne, MIKS ALATI just mingi kuradi showtek nunu ja heahunterz nu nu ? masendav.
  15. Kuidas ? mida fakki, miks peaks mees tüdrukule külge lööma ?! naine - nõrgem sugu - otsib tuge. NAINE on see, kes ennast peab printsessiks mukkima, end kätte andma ja tuhat nalja veel, et mees teda tahaks. ja mis puutub torsodesse ja mesadesse, siis olgem ausad, tänapäeva NAISED eelistavad siiski trullasi nendele " klubikuttidele " need valge, liibuva t särgiga mehikesed, kes kaklevad iga reede on pigem mõeldud selleks, et saaks keretäie nikku, ei midagi enamat. ( believe me, know how that feels ;o ) nbiiet siis, kui tahad ilusat ja armastuse rohket elu - get fat. tahad toorest ja tuima nikku, mis ei maksa midagi - go gym
  16. aga kui oleks Genius MM ?
  17. ma oleks peagi huvitatud pinnist ( endal hakkab p2p otsa saama ja krediitkaart aegus see kuu, ei viitsi tobeda p2p pärast panka uuendama kaa minna ) aga mure on - nimelt selles, et mul on SEB tavakonto .. -_- Argipäeval millalgi, kui mul puhkepäev, okai ?
  18. kui xboxil poleks protsessor nõrk ning poleks YROD teemat niipalju ( ei tea, vb uuematel mudelitel on see parandatud ) siis soovitaks xbox. aga mulle isiklikult on mulje jäänud, et ps3 on stabiilsem . AGA mina ootaksin ps4 väljumist ja siis ostaks konsooli ( mida ma ka teen )
  19. rami kasutust saab timmida 3x madalamaks muidu on ja 1.5gb per client AGA ma ise suutsin ära tweakida 0.320 peale .. ja botid töötasid ideaalselt kuigi noh, see oleneb . mõni ei saa 0.500 peal isegi mitte tööle :/ aga jah, nexusega on nii nagu on, ütleme siis nii, et tegeldakse vahelduva eduga
  20. Kas mitte RSBuddy scriptid ei tee sama tööd ära tänapäeval ? okei, võibolla tiba rohkem peab jälgima .. aga ma olen ise tähele pannud ( kasutan mõlemaid, nexust ja aryani ) et kui on update, siis nexuse reflektorid on enamjaolt kauem maas ja uuendamata, kui nt rsb.. pb on je mingi saast.
  21. Ma pole varem postitanud .. sorri Tõnn aga muidu olen ostnud temalt .. 50m + 60m + 150m vist ? kõik korrad ette käinud, igati GG .. viimane 150m sai isegi nii ostetud, et ma ei öelnud talle isegi, et raha kandsin, mingi pool tundi hiljem mainisin - logis sisse, andis raha .. mida veel tahta ? igati GG müügimees.
  22. uh, ei ole ma mingi " vana " siim .. ;o täitsa noor olen veel aga ma hetk tagasi postitasin sama jama " irresistible " acciga .. tegin lõpuks endale uue, täitsa oma vahvli acci , üle mitme aasta ..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.