Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

runehax

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    92
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas runehax


  1. Aga kas sinuarust ei tuleks määrata scammerite kategooriasse sellised Moderaatorid , kes ei tuleks ütlema , et Hatersil ehk Revol on lubatud teha vahvel.net'i kasutaja?Kuidas saab sellist asja üldse lubada?

     

    Kuule, see on ammu selge, et siin on modesi, kes saavad VÄGA hästi petupoistega läbi. ma ei räägi hetkel Hatersist .. tean teisi juhtumeid, teisi seoseid kuid nimesi ei hakka mainima, eks moded ise teavad, kelle südame tunnistus hakkab närima, kelle mitte.


  2. liiga odav? mul pole selle acciga midagi peale hakata ja kui paneks mingi kõrgema hinna siis ei ostaks enam keegi ju

     

    Selles point ongi nagu wtf . ajame kõik accimüüjad eestis kokku ja ütleme, et realiseerige hinnad palun ? Sama millidega ...

     

    Sellise acci hinnaks ma ütleks worldwide mõistes 150€ VÄEHMALT .. sest noh, maxed acciga läheb aega, et see valmis nikerdada imo.

     

    aga ma saan kohe warni spammi eest tho ma usun :( nvm.


  3. Mütsi võid vahetada Farseer helmi vastu, sama mage bonus aga melee def annab.

    Arcane shield! Annab +5 mage bonust rohkem. Farseer kitesheild annab ka vist rohkem mage boonust kui see Book.

     

    Oleneb, mis sul dung on ja mis questid tehtud ja palju raha on, Stream neci paneks, Barrows gloves kindalsti, ise käisin muidu wealthiga, see mage ring mõttetu, RoW droppe võimalik saada...

     

    Keep jah, pane God/SW cape.

     

    Sain lõpuks oma Arcane shieldi kätte ära :) !

    ostan siis Farseeri kaa .. God cape kaa võtsin .. Queste mul pole niipalju, et B glovese saaks :( VEEL! küll ma teen need kaa ! :D

     

    Igastahes jah. nüüd natuke dungida , et staff saada ja arcane neck - OTSIN KEDAGI, KES VIITSIS MUL TEHA. :)

     

    ja siis gogo maaagic 99 ..

     

    BTW umbes palju crimse tuleks kokku ? magic 87 - 99 seal tehes .. Thx in advise


  4. Clockimine ja overclockimine on küll kaks absoluutselt erinevat asja. Arvuti on nagu autogi, tal on mingi ettenähtud võimsus ette antud, mis ta peab välja näitama kuid alati saab sellest ju pisu pisu paremini, saab panna protsessori lubatust kiiremini renderdama, saab muuta jõu kasutust ja nii edasi, see on klokkimine ( tarkvara baasil enamjaolt. 99% juhtudest / BIOS kaudu )

     

    Siis on OVERClock. Saad aru ikka, eks, et see tähendab seda, kus proovitakse minna piirile, mis on igati võimatu. Umbes nagu auto mootori puhul forseerimine. Selleks, et saavutada oma tahetud tulemust, pead sa lihvima käsitsi kas prose plaati, videokaardi traate jne. Muidugi siinkohal peaks enne olemas olema raudne teadmine arvutitest ja omama ka niiöelda " tööriistakasti "

     

    Loodan, et aitasin .


  5. T2na oli sitaks unlucky ..

    Proovisin umb 2 tundi .. sittagi ei saand :/

     

    Mingid k6vad vennad folovad ja ytlevad " Dont go man !!!!! Hes luring u!!! " " Sorry back but i dont allow luring in my world "

     

    ma teeks samamoodi ;o vähemalt on mõnigi hea inimene mängus alles.


  6. Miks täna ja eile terve päeva jooksul seal oli umbes 10 postitust? Tavaliselt seal ikka 20x korda rohkem, bot-bursting is the reason or what? Peaks hakkama reporte saatma varsti kui botid tagasi!

     

    Peace.

     

    ära põe, ma repordin kõiki bottereid, isegi neid, kes autoclickeriga alchivad :) bot is bot ,


  7. Kas dung on siis tõepoolest nii aeglane skill ? See on juba teine pakkumine, kus öeldakse, et 2 nädalat .. Seda arvestades ..

     

    7k xp/h ? must be kidding me, aye ?

     

    Ootaksin siiski kedagi, kes saaks asjaga kiiremini hakkama.


  8. Hei.

    Vajan kedagi, kes oleks tugev dungeoneeringu alal. Nimelt siis on mul tarvis saada 230k tokkeneid, ehk 2.3mil exp umbes teha .. Hetkel on dung 85 .

    Skill total on ~2200 melee on maxed ja binditud relv on prom maul. Ei mäletagi, mis armor oli ..

     

    Igastahes, kui keegi oleks huvitatud seda värki ette võtma, siis Jätke kiri siia, mis sisaldab :

     

    Kaua aega kuluks :

    Mis oleks hind :

    Mis maksemeetod :

     

    Aitähh.


  9. RiDzi botid ikka töötavad ju?

     

    Siin on inimesed, kes müüvad maxed acce 10€ eest ja on selle raha summa üle õnnelik .. tõesti usud, et keegigi siit suudaks endale RiD kasutamist lubada ? LOL


  10. mkm. Sa ajad juba asju segamini. EL võib minna kuhu tahab, ega nad meile kaitset ei paku. Rahade poolest, meil on juba tugisüsteem more-or-less üleval, ainukesed asjad mis on sõltuvad meil on nende uuendused.

     

    ei, vaata .. EL ja EURO on kaks eri asja. üks on liit, teine on valuuta. kui üks riik laseb oma valuuta - mis on ÜLIMALT SUUR kogus kogu sellest valuutast põhja, siis on kogu selle valuutaga asjad perses.

     

    Vaadake ja jälgige. mina vb olen siis küll juba surnud aga siit mõned nooremad olijad saavad ehk oma lastele kunagi lenini pildiga hõberaha eest suhkruvatti osta ;)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.