Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Guess

Liikmed
  • Postituste kogus

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    330 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Guess'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 10.07.1995
  1. Mida fu sa jahud ? Defined on SAMASUGUSED & SAMAS JÄRJEKORRAS. #define POLE_COMMANDIT ""#PUNANE"VIGA: "#HALL"Sellist commandit ei ole olemas!" #define POLE_ADMIN_LEVELIT ""#PUNANE"VIGA: "#HALL"Sul pole piisavalt suur level et seda käsklust kasutada" #define EI_OLE_AUTOS ""#PUNANE"VIGA: "#HALL"Sa pead olema autos, et seda käsklust kasutada" #define KASUTUS ""#SININE"KASUTUS:"#HELESININE"" #define POLE_SISSE_LOGINUD ""#PUNANE"VIGA: "#HALL"Kasutaja ei ole sisse loginud" #define POLE_POLITSEIST ""#ROHELINE"Selleks, et saaksid selle autoga sõita, peab olema sul vastav luba ja pead töötama politseis" #define POLE_KIIRABIST ""#ROHELINE"Selleks, et saaksid selle autoga sõita, peab olema sul vastav luba ja pead töötama kiirabis" #define VALE_TEKSTI_SUURUS ""#PUNANE""#HALL"Sisestatud suurus on vigane" #define MOOTOR_KAIB_JUBA ""#HALL"Mootor töötab juba, pole põhjust selle uuesti käivitamiseks" #define MOOTOR_SEISAB_JUBA ""#HALL"Mootor seisab juba, pole põhjust seda uuesti seisma jätta" #define TULED_POLEVAD_JUBA ""#HALL"Tuled põlevad juba, sa ei pea neid uuesti tööle panema" #define TULED_KUSTUS_JUBA ""#HALL"Tuled on kustutatud juba, sa ei pea neid uuesti kustutama" #define ALARM_TOOTAB_JUBA ""#HALL"Alarm on juba maha võetud, sa ei pea seda uuesti maha võtma" #define ALARM_EI_TOOTA ""#HALL"Alarm on juba aktiveeritud, sa ei pea seda uuesti aktiveerima" #define KIIRUSEHOIDJA_SEES ""#HELESININE"Kiirusehoidja on nüüd sisse lülitatud" #define KIIRUSEHOIDJA_VALJAS ""#HELESININE"Kiirusehoidja on välja lülitatud" #define KEEGI_JUBA_RENDIB ""#ROHELINE"Seda rendiautot juba renditakse, otsi mõni muu mis ei ole renditud" #define POLE_RENDI_AUTO ""#HALL"See auto pole rendiauto, seega seda ei saa rentida, otsi mõni muu auto mida saab" #define OOC_ON_KINNI ""#HALL"-> OOC Kanal on suletud Admini poolt" #define POLITSEI_AUTO_NUMBRIMARK ""#HALL"Politsei auto numbrimärki ei saa muuta" #define KIIRABI_AUTO_NUMBRIMARK ""#HALL"Kiirabiauto numbrimärki ei saa muuta" #define RENDIAUTO_NUMBRIMARK ""#HALL"Rendiauto numbrimärki ei saa muuta" #define TERETULEMAST_TEADE "Tere Tulemast San Fierro RP serverisse." #define PEAD_OLEMA_JUHT "Sa pead olema selle masina juht, mitte kõrvalistuja" #define TURVAVOO_PEAL_JUBA ""#HALL"Turvavöö on juba peal, sa ei saa seda uuesti peale panna" #define TURVAVOO_MAAS_JUBA ""#HALL"Turvavöö on juba maha võetud, sa ei saa uuesti maha võtta" Pean veel midagi copima sulle sinu enda GMist mis on kopitud ?
  2. Lol, ma tean väga hästi mida ma Invisioni skriptisin. 10k rida, enamus FSid, ühtegi koodi pole pm sina teinud. ShowPlayerDialog( playerid, üks, DIALOG_STYLE_LIST, "- Pank -", "Paranda Rehvid", "Vali", "Katkesta" ); Less copy ? Isegi editida ei viitsita. Pangasüsteem samuti Invisionist + " NIMI " No offense aga sa oled lihtsalt nii tajur. Sa üritad igas teemas ise alati PEALE JÄÄDA. Saa aru, et sa pole mingi üli LEET vend ja sa ei oska skriptida vaid lizzalt kopipasteda. Ära hakka mingit pikka moraali siia kirjutama, mõttetu vend oled lihtsalt. Tegid õige otsuse, et SAMPist quiti lasid. forward SalvestaAutod(); forward LaeAutod(); forward SalvestaPagasnik(); forward LaePagasnik(); forward KiiruseHoidja(playerid); forward N2itaSpidokat(); forward KiiruseKaamera(playerid); forward JustTrahvitud(playerid); Üldiselt Invisioni GM on nii bugged, et kõik mis sa lisasid on siin GMis ka bugged.
  3. Sina, kes sa oled 18, sa ajad ise siukest sitta suust välja. Ma räägin PÕHIMÕTTEST FFS. Kui sa võtsid mingist teisest GMist, - ma ei räägi ainult invisionist - siis lisa kommentsi vähemalt selle koodi autor või midagi. Invisionist on veel spidokasüsteem ja kiirusekaamera, TÄPSELT samad koordinaadid. Ära tule " ainult " nendest rääkima. No offense.
  4. Netikommentaator irw Ma ei taha kedagi " ära omada " lihtsalt STFU, kirjuta kommentaaridesse siis, et said sealt GMist, mitte aind sealt kust luba küsisid. Ära tule mingit netiherot mängima ja mind ära omama siia.
  5. Irw, vähe palju copitud vanast Invisionist ? Invisioni omanikult olete luba küsinud ? Ei ole. Mida te kopite siis niisama siin.
  6. Tõesti väga hea mäng oli. Eestil oli seda võitu väga vaja.
  7. Neil on õigus seda kasutada kui nad copyrightid hoiavad nii, et las ta olla Rahvast on muidu ?
  8. Rivo - Mingi täiesti lambi vend. Seriously tõmmaku nahhui selle serveriga. Täiesti random vend, vaatab aind kuidas endale kasu teha ja siis saadab pikalt PTSI kõiki.
  9. Läheb vist aega veel .. E: Võin ka aidata skriptida. PM Kui on soovi.
  10. Trololol vend saigi banni :D ÜlDse ka ei oska üheski topicus kirjutada.
  11. Tõsi jutt. Nahhui sa paugud siin ? Teed igapäev uue kuulutuse ja preaguseks ajaks pole ükski üleval. Teed äkki veel mõne ?
  12. Prison RPsse, mis on eesti keelne ka veel peale kauba tuleks kindlasti palju rahvast. Loodame, et homseks on IP olemas ja server avatud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.