Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

UrmoTheSpy

Liikmed
  • Postituste kogus

    164
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    232 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud UrmoTheSpy poolt

  1. Hei ho Vahvli rahvas. Kuigi karvaste ccs on mingi elu olnud kogu aeg, siis nüüd lükkasime projekti aktiivsemalt käima jälle. Selleks lõime discordi serveri, kus hakkavad toimuma ka erinevad eventid (nii skillimine kui pvm). Tulge liituge ja visake pilk peale! discord.gg/NDAT35U
  2. Oleks pakkuda ligikaudu 1560milli, 300 euro eest. Aga läbi paypali.
  3. Keegi Eesti 2 eurose "kümme aastat europangatähti ja -münte" juubeli mündi vastu soovi ei ole ? http://www.ecb.int/euro/coins/comm/shared/img/comm_2012_sm.jpg selline näeb välja aga San Marino asemel on Eesti.
  4. cmon siuksed kasutajad ja ainult 100m.
  5. Suve ale ! 99.9milli ja saate kõik ülal toodud kasutajad.
  6. Bump, kõik kasutajad kokku 100m !
  7. BUMP, PAKKUGE JULGELT..ignoge hindu.
  8. Tegin korda. Eks ma siis lisan hinnad ka millega müüks koheselt kasutajad ära. 1. 10m 2. 100m 3. 30m bump
  9. Ei tea ei julge öelda, äkki lisad msni ja arutame ? Ma ei julge pakkuda midagi, pärast kõlab liiga utoopiliselt ja siis on kõik kogu rahvas kadunud.
  10. Kõikide kasutajatega saab kaasa notepadi või wordi faili milles on kõik vajalikud andmed. 1. Kasutaja 2. Kasutaja 3. Kasutaja Lisainfot saab alati küsida siin või foorumis. Hind: Ei oska midagi pakkuda, olen kaua aega eesti ruuni maastikust eemal hoidnud. Tehingu viis: RSGP või SWED Sinu andmed: Nimi: Urmo Olesk Maakond: Jõgeva Linn: Jõgeva E-mail: urmo1337@gmail.com Msn: urmoolesk8@hotmail.com
  11. Ei seal emailis oli kirjas, if you don't confirm it before the 5th of may the change will be cancelled vms.
  12. Tervist, Nii aasta tagasi tegin äri isikuga Marko Namm, saades temalt kasutaja, mõtlematta panin kasutaja display nimeks "Urmo" (Minu eesnimi). Üsna peatselt kadus kasutaja minu valdusest ja tänaseni pole saanud tagasi.Aga ega see kasutaja mind nii väga ei huvitagi.Huvitab see sama display nimi.Täna avastasin postkastist paar nädalat vana kirja mis viitab sellele,et see on kellegi käes ja ta üritas selle emaili muuta. Naljakas on see,et kui ma recoveryma lähen siis Jagex ütleb mulle,et email on incorrect.Nii siis äkki keegi teab, kelle käes on kasutaja login nimega : ee skiller(võib olla ka mingi teine, ma tõesti ei mäleta selle acci login nime) ja display name Urmo. Viskasin kasutaja sõbra listi eile ja täna just ruuni logides tuli vasakule alla : Urmo has logged out.
  13. Ei no lihtsalt , siis nagu tuttav nägu ju.
  14. Kuule sa see sama Siim kes mult acci üle lasi.
  15. Sa see TR-i member right ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.