Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ubuntu

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    109
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Ubuntu'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 12.12.1997
  1. Kodus ei ole mingeid probleeme, aga vb oligi seal enne, silm ei märganud äkki. Aga ikkagi noh, enne oleks võinud ette teatada kui teema järsult ära kaob !?
  2. Eestis võiksid ka tornaadod jms olla, siin nii igav ja mingi vaene riik ka. Pärnu muideks kaelani võlgades..
  3. Ma vaatasin sinna enne, alguses seda küll polnud seal. Nüüd järsku tekkinud!
  4. No mida veel siis, pean paremat sõnavara kasutama kui moded on mingid kottpead? See foorum rämedalt maha käinud juba, ime et siin veel liikmeidki on.
  5. Muide, see "Reality is wrong, dreams are fo real" seal kirjaviga, Tupac Shakur mitte Sharkur Anna teada talle sellest kui viitsi, ei saanud kommentaari panna kuna pidin regatud olema. Ei viitsi ma.
  6. No vaadake ise mis siin toimub omg, moded saavad "hacked" koguaeg, tegelt sitta saavadki, lihtsalt scammivad enda kasuks! Ning ma tegin 2 korda teema, reeglite järgi ja puha, sooviks teada mis siin toimub tõesti. Mingi Psycho mode oli sellel ajal siin sees ja keegi veel vist. Et nagu jah. Teile homokatele modedele vist makstakse et scammeri teemasi kustutada?! Ma ei hakka nimesi panema, kuna neid üpris palju, kuid sooviks ikkagi teada mis kurat siin toimub! Kõik moded kes tunnevad et pole selle teemaga pistmist, ega pole mida ma siin ütlesin siis pole vaja mingit Wari alustada. Lihtsalt need homokad kes siin nii huiavad nendele on siin see teema!
  7. Tere munnid moderaatorid. KUNA TE OLETE NII HOMOD JA MU TEEMAT KOGUAEG EEMALDATE PETTURITE ALT SIIS IMEGE LAHTI! Kasutaja Th3Fake scammis mind ja millegipärast SEE KURADI TEEMA koguaeg KAOB SEALT ÄRA TÄIESTI kopp on EES teie homodest MODERAATORITEST kes sittagi teha EI OSKA! Seda teemat ei eemalda siit enne kui Henry on vastuse andnud mis siin toimub. Paljud tahaksid vast teada.
  8. ... Täiesti mõtetu raadio minuarust. Kõik mingi Auto-Tuned pask seal ja mõtetu elektroonika kõik, endale meeldib rohkem Eazy E, Tupac jne. Ei köida eriti see jama. Igal ühel oma maitse, seega mingi Fanboy wari ei tahaks.
  9. Palun ei... Järjekordne mõtetu homehosted server... Ära tee publik serverit, enne kui skriptida ei oska... Teed maine maha muidu.
  10. Mina soovitaksin muidu raha kõrvale panna, aga kui tahad midagi lahedat osta, millega teiste ees uhkustada, siis osta see: (Mitte see mees, vaid kõlar muidugi ) Ning sebi umb 3000w amplifier kõrvale, kuid kui tahaksid kodus jooksutada siis umbes 2 CPUd. Ning üks American Bass alternator ajab asja ära. Muidu soovitaksin ka raha kõrvale panna, aga selle kõlariga oleksid eestis tehtud mees. Eestis ei jaga keegi sittagi pmst kõlaritest, siiani tean aind Imelik Poissi .
  11. Miks peaks keegi tulema sinuomasse kui on palju kuulsamaid ja paremaid? Tee midagi teist moodi, mitte ära ahvi + freeforumiga sul midagi välja ei tule. Saad aind kellegile pinda käies ta sinna registreeruma.
  12. Ubuntu

    Vahvli uue teema taust

    Kena ju.
  13. Test Drive Unlimited 2 muide. Ja see suht vana mäng juba. Olen pelanud seda ja suht hea oli muidu.
  14. Ubuntu

    Vip.ee

    Ei tea kuidas teile tundub, aga mulle need serverid ei meeldi. Kui Vip.ee omanik on mingi acrifice või midagi sellist, siis on täitsa piixus. Läksin sisse ja vend bannis mu põhjusega "Idioot" ja SAMP servus ka vend hästi ammu teles mind enda juurde ja lihtsalt tappis miniguniga. Ei tea kas ta on Omanik seal, aga igastahes jah. Serverid on head küll, aga Sacrifice ise on tolgus.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.