Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Art.

Liikmed
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    57 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Art.'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 24.08.1996

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. 1000€ ei saa mängur arvutit. Mängur arvutid on kuskil sinna 1500-1800€ kanti. Mängur arvutitel on tavaliselt kõige paremad videokaardid. Näiteks GeForce GTX 590 (Nvidia/GeForce kõige parem videokaart üle-üldse) või siis AMD Radeon™ HD 6990 (ka oma tegijate kõige parim ja võimsam mudel). Mõlemad maksavad umbes 600-700€. Battlefield 3 täiesti põhjas-graafikaga mängimises läheb vaja üsna võimast videokaarti. Kui sa tahad et pilt oleks mõnusalt sujuv ja väga realistlik siis pead siit ühe nendest valima.
  2. Kas kellegil on WoW? Kas kahetsete et ostsite või plaanite osta? Tuli lihtsalt täiesti lampi pähe et võiks vaadata siis milline see WoW välja näeb.
  3. Mul on selline küsimus, et kus kõik inimesed alustavad/peaksid alustama skriptimisega? Ma nimelt tahan õppida siis CS skriptimist aga see pidi olema PHP-le vist väga sarnane? Kas on mingeid korralike eesti keelseid (võib olla ka inglise keelseid) õpetusi mis õpetaks ikka kuidas paljusid asju teha, kuidas seda seda jne?
  4. Ei ole vaja PSP-d ja ei osta kahte asja korraga. Võibolla ostan siis hoopis Samsung Galaxy S II kuna praegu on see vist "King of Androids". Teema lukkustada.
  5. Mul on endal Xbox olemas aga ma ei saa seda ju igalepoole tassida, oleks hea kui saaks mujalgi mängida kui on igav, kasvõi koolis lol. Samsung Galaxy S II on kah hea aga see on jube kallis. 8500 krooni aga ta on üli hea. Mul on endal mingi vana telefon, ka Sony Ericsson, selline millega lükkad klappiga kinni. Oma ajal olid need suht moes . Nii et olekski vaja midagi sellist.
  6. Kas kellegil on seda telefoni? Kui keegi ei ole kuulnud, siis telefon on Android telefoni ja PSP segu. Sellega kahjuks ei saa mängida PSP mänge, aga tal on endal üsna huvitavad mängud ja muu kraami kah arvatavasti. Mõned pildid. Küsimus siis selles et kas see telefon on nii hea kui nad väidavad. Kas tasuks seda osta telefoniks? Telefoniks oleksid võibolla paljud asjad paremad. Aga sellega oleks palju huvitavam. Telefon on umbes 16mm paks, 119m pikk, 62mm lai ja 175g kaalub. Telefoniks on ta väga paks minuarvates aga mis teie arvate?
  7. The Witcher 2 Assassins of Kings minuteada kõige huvitavam mäng mida olen mänginud. Star Wars The Force Unleashed I ja II. Ärge naerge, need on suht HD mängud. Igast paska, naljakat paska saab seal teha.
  8. Politsei on jah loomulikult igas. See on jah vajalik. Ma teen näite, et koguaeg on näiteks üks kindel gang ja maffia mis on tüütu.
  9. Eesti kommuunid on nii sarnased üksteisega ja minuarust ei pea püsti. Mis on teie arvamused? Näiteks paljudes serverites on koguaeg ühed ja samad fraktioonid "Politsei, näiteks Grove Street Families". Kas orignaalsust pole? Lihtsalt väikene arutelu.
  10. Ou mida f-i. Kes sa selline oled? Ise olen staffis seal severis.
  11. Mul on endal kah W7 ja Photoshop. Saada oma msn mulle erasõnumiga ja siis proovin sind aidata.
  12. Tavaliselt olen hakkanud varem magama minema. Eks väljas saab tööd teha ja siis väsib ära. Vahepeal läksin siin 3-4 aeg magama.
  13. See siis on põhimõtteliselt mu teine teema Vahvlis. Räägin siis enda tegevustest. Olen mänginud SA:MP'i juba 2009 talvest. Olen olnud paljudes rollimängu serverites administraator ja abistaja (peamiselt inglise keelsed serverid hea grammatikaga). Olen alati mõelnud ,et äkki saaksin rohkem kasulikum olla. Alustaksin siis SA:MP skriptimisega (õppingud). Olen mänginud Counter-Strike 1.6 üsna palju. Olen olnud isegi administraator. Mängisin vanasti Relaxx Zombies, ostsin administraatoriks seal kah. Ühesõnaga olen kuulnud ,et kui suudad normaalse mängurite kommuuni üles panna saab selle peale isegi normaalset pappi teha (inimesed ostavad VIP-iks või administraatoriks). Aga sellejaoks pean õppima kuidas AMX skripitida (vist kutsutakse seda niimoodi). Runescape meeldis mulle kah vanasti kuid tüdinesin sellest ära. Aga näiteks teiste kasutajate arendamise pealt saab veits raha teenida. Mind huvitab, mida on teha lihtsam, mis on odavam, millega teenib paremini raha, mis on kasulikum jne. ENNEM KUI HÄÄLETATE PALUN POSTITAGE SIIA KAH! Teema võib lukku panna.
  14. Kustutage ära palun.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.