Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Festus37

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Festus37'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 01.01.1990
  1. Vaadates sinu kirjastiili, arvan hoopis nõnda, et sa ise oledki see 13 aastane. Nii võib ju võtta igat moodi, et ühesõnaga pe*se kõik venelased kuna paljunevad siin pisikeses eestis ja võtavad meie töökohti ära jms? Muidugi on mul viha venelaste vastu, aga see on rohkem muudel põhjustel millega teie vast iial kokku ei puutu (Küberrünnakud jms). Minupärast las paljunevad need moslemid ja teab mis kirjud pudulojused, ikkagi inimesed nagu meiegi. Ma usun, et kui sa elaks kuskil vaeses riigis ja sul tuleb võimalus üks päev põgeneda Euroopasse siis kas sa ei kasutaks seda ära?
  2. Väidad vastupidist? Mida sulle Moslemid teinud on?
  3. Võimalik tõesti, igatahes Arto mingi õiendas meiega. Oli üks ülisuur Group Chat MSNis ja siis keegi postitas lingi, selle tirisime alla ja saatsime tollele tüübile kes trollis vastu Artot. (:
  4. Olin sõbraga kooli kõrval, mingid venelased tulid juurde: "Hahahahahaaaaa durak-durak" Siis sõitis üle minu varvaste ja üks toskis puu kaikaga. Viskas üle, võtsin venelasel kratist kinni lõin peaga vastu tänavaposti ja tagusin jalaga kolmnurka ning see veel ühe hambaga lõugas midagi tagant järgi: "...Ja kutsun vennja..." Panin ta ratta pihta ja sõitsin minema sõpradega, sõbrad jooksid järgi. Hiljem kinkisin ratta sõbrale ja vsjoo. Rohkem mul venelasi pole närvidele käinud, sest kolisin mujale sellisest rajoonist.
  5. Ma pole midagi teinud kriminaalset. Küll aga juhtus selline asi, et olin ühe Aserbaidžaaniga pargis tüüp oli suht tumedanahaline ja mendid tulid rolleritega juurde ning piirasid ümber. Siis tuldi juurde pidi käed toetama tammele ning otsiti kõik taskud läbi, minul leiti pussnuga taskust mida olin kasutanud puutöös siis vaadati ikka väga kahtlase pilguga mind kuid anti tagasi. Aserbaidžaanil veel küsiti dokumente ja kirjutati kõik ülesse aga mind lasti minema.
  6. Ainuke sõltuvus on ehk kohvi ja arvuti. Mõnuaineid ma ei taha proovida ja ei ole ka plaanis proovida.
  7. Ma ei ole teinud kumbagi ja ei taha kah. Liiga kaua tarbid siis võib lüüa üks kõik mis otsast sul suus välja vähk ning tulemus võib olla selline, et alalõug amputeeritakse. Ma ei tee nalja, ühel tüübil oli nii. Vist oli mingi 16 aastane kui alustas tarbimist ja 24 aastaselt tal amputeeriti alalõug ning nüüd järele mõeldes kirub taga, et mille kuradi pärast pidi seda proovima. Soovitan maha jätta, pole vahet kui hästi ka laksib. Üldse kõik mõnuained on paras praht. Kahjuks ma pilti tollest noormehest ei leia, et teid mõtlema panna sellele.
  8. Mind ka ei häiri, hoopis ajab naerma kuidas ta üritab mingi tehnikaga mind närvi ajada aga alati on esimene kes lahkub nuttes. Ühe korra sai nõelata ja nüüd palub põlvili, et ma käseks videod maha võtta temast kuigi mina pole neid teinud. Aga ikka laseb edasi. Muud mul polnudki, tahtsin vaid näidata kui kiiksuga üks tüüp on siia ilma sündinud. Nagu koer külale, nii küla koerale.
  9. Arvatavasti teate sellist üsnagi fail trolli nagu Arto572, eriti hästi tal see välja ei tule aga ikka ja jälle ilmutab ennast MSNis ning alati lahkub nuttes. Lühidalt võttes tüüp arvab endaarust, et on mingisuguse SWATi ehk siis Löögirühma liige kuhu kuulub paras punt kiiksuga tüüpe. Iga nädal Arto572 unblockib ja üritab endaarust kõvasti nalja teha jutustades, et minu ema on kanüüli all jms. Ta elab täiesti unenägudes ja ei erista seda karvavõrdki reaalsusest. Kui veidi otsida, leiab päris palju YouTubereid kes meelega teevad tagasi talle. Üllatusena tuli see, et Arto572 kaitseb veel UBaseGames kes ka eriti hakkama ei saa oma ülesandega.. Igatahes nagu ma aru sain on Arto572 siin suhteliselt tuntud Vahvlis ja tahan teile näidata, et see tüüp päris korraliku mõistusega pole ja oskab vaid valetada ning lubab kõigile molli anda. Logi Allalaadimine [03.08.11]: Upload.ee Ühe täiesti suvalise tüübi poolt tehtud video, ning Arto572 aju ei võta seda, et see pole mina või Lemavik. Aju ei võta tal seda, et kui üritab trollida siis sellega leiab omale ka vaenlasi ning iga üks ei löö käega sellele. (Vaadake tüübi Recent activityt http://www.youtube.com/user/Arto572) Aga igatahes, siin on üks video mis sisaldab pilte Arto572-st ja vaadake tema kommentaare (Pole minu tehtud video.) Arto572 MSN: [email:3mox2tsp]artoannast@hotmail.com[/email:3mox2tsp] Samuti tüübil on väga midagi teiste rahvuste vastu, sest isiklikus teates on: STOP THE MUSLIMS, HELP EUROPE
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.