Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Milka-

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Milka-'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.05.1998
  1. HEH, sain korda. Hajameelsusest või siis kogematta olin valinud USB-ühenduse seadeks mingisuguse PC värgi.. tegelt pidi olema Massmälu.. nüüd korras ja lasen musa peale
  2. Terv, et siis sain omale tutika LG T300, ning sooviksin peale lasta laule. Nimelt ostsin telole ka 4GB'se mälukaardi. Noh, pidin istallima mingi programmi nimega LG PC Suite IV, et üldse fotosid, mänge ja asju telole peale panna. Nüüd aga väike probleem. Ma ei oska muusikat peale panna. Et ehk oskab keegi selle koha peal aidata? Ning settingutest ei saa ka Musicu asju muuta miskipärast. Pilt kahm. Et jube tänulik oleksin, kui keegi aitaks.
  3. Ahoii, postita mõned 3tähelised nimed. Oleksin vast huvitatud.
  4. Ise pelan selliseid vanemaid mänge. SAMP, MC ja vahel lasen igavusest CSi. Plaanis on mängima hakata HoNi.
  5. Selge pilt. Andsid nad mingi umbkaudse aja ka, et millal võib server lahti tulla ja kaua aega võtab?
  6. Viska MSN, ma suht huvitatud.
  7. Oota mis põhjustel nebulose foorum maas? Kolitakse praegu siis?
  8. Etsiis plaanis on proovida snus ära.
  9. Mul on siis kõige hullem see külmkapi kiiks Kuigi ma tean, et külmkapis pole mitte midagi, käin ma ikkagi päevas vähemalt paarteist korda külmkapi sisu vaatamas. Kunagi oli selline pull ka, et mul oli iga väiksema asja pärast vaja käed kuidagi ära pesta. Jaja, kontserdipäeviku ma pean imeilusti ära vormistama. Lihtsalt tahan ja ka vormistan. Omapärane kiiks
  10. Ei ole proovinud ja ei ole plaanis ka kunagi proovida.
  11. Sellessuhtes, et Kohva ajal oli see lihtsalt supper server. Kuid nüüd on server suht perses ja server vahetab omanikke nagu sokke. Alguses oli Kohva, siis tuli VIST Raigo, siis Stenka jne, ning nüüd on Riis. Raigo oli natukene aega. Ta ei saanud hakkama lihtsalt, või ma ei tea ka täpselt. Stenka sai kenasti minu meelest hakkama, ning tema oleks võinud koos Sandri ja nendega omanikeks jäädagi. Riis on 12 aastane paks poiss, kes keeras DLi perse, niiet imestada pole, kui PO läheb veelrohkem perse(kuigi PO on juba praegu parajalt perse kukkunud). Okei, siis kui oli Raigo omanik, siis mind ei huvitanud, et kes on omanik, peaasi, et sai mängida. Stenkaale soovisin edu, ning olin täitsa rahul. Aga no bljaa, mingi kuradima Riis omanikuks? Kammoon, ta ei oska mitte muffigi teha ju. Praeguseks olen ma PO'st suhtkoht quited(vahel käin IGs oma Feltzeriga rallimas), ning mängin atm Nebuloses. Soovitan ka teistel tulla Nebulosesse mängima!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.