Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

goofzor

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    347
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud goofzor poolt

  1. Tõesti mingi teema Halloool ja Blazil oli selle raha. Hallooo pidi blazile raha tagasi maksma ja nii palju kui mina olen aru saanud siis seda raha pole blaz veel saanud. Ta on seda oodand juba vist 2 kuud? Hallooo on rääkind küll, et kandsin ära siis teine kord öelnud, et ma homme saadan jne. Ning ta töötas mingi puurijana;) Aga jah, ise ei teagi kelle poolel olla.
  2. vahepeal oli see acc #houmiid chatis kellegi käes, tema sõber oli teinud combatit. sina see vist ei ole.
  3. see ei tähenda et sinu iplt on 3tk vaid seda, et ühelt inimeselt on rohkem kui 3pini saadud. Nt mingi perv saadab 5sõnumit, et saada camshowd siis ta annab 5 numbrit kuid vaid 3 tk töötavad ja teised 2hakkvad töötama alles kuu pärast kui ei eksi.
  4. Dbootside müügist sain 1.98m täpselt ja kulutasin poole sellest sumile Täna tegin 2 goali ära. Homme hakkan slayd edasi tegema.
  5. LMAO LUCKER? viimase killiga tulid ka bootsid veel:D 6paari siis kokku ja clue, eks hiljem näha ole mis väärtuses.
  6. OWNT? enda bootse ei võtnud isegi kaasa:D
  7. 70 on ilusti banked:D pangas veel 1.5m+ ning whip ja armourid jne.
  8. Tänud Halloole aka. Painkillerile, kes andis raha. Täna üritan 70 ära saada ja siis vb sum teha natuke ning õhtul gwd magesid tapma.
  9. ülepikaaja siis midagi. 2nädalat p2p left üritan saada slay 82 ja str 95 ning def 90 siis:D
  10. Nüüd kui bgloves käes sihin slay helmi milleks juba 285 punkti olemas. vahepeal olid ka head taskid järjest 186 black demon 169 fire giant 188 fire giant 146 greater demon 193 black demon 188 fire giant 149 black demon 191 hellhound Homme peaks slay helm ära tulema.
  11. Klubide TOP 3 ManU Barca Roma Koondiste TOP 3 Holland Türgi Saksa
  12. Teeb torsot vastu.
  13. Valisin tegelt hoopis pray, sest see mul kõige lowim ja oli suht levelini mingi 10k.
  14. Olemas siis lõpuks. Nüüd lasen slayd kuni maskini vast.
  15. Praegu teen viimast 2 questi:rum deal ja haunted mine.
  16. Acc siis jälle ilusti minu käes, total on küll low aga ei plaanigi seda kõrgemaks teha, sest acc minu jaoks ainult slay tegemisekst ja cb skillide tegemiseks, sest skillida võin skilleriga. Stats Viimane level, mis pildile jäi Ning parim clue siiani Uuesti alustades oli accil 800k peal kuid eks varsti saate uue panga pildi. Praegused goalid on bgloves, mille üritan täna ära teha(9qp left). Vahepeal kui slay üle viskab teen voidi praeguseni ainult void top olemas. Ning statside poolest on goalideks slay 83 vast 19 päeva jooksul ja siis att 94 ning vb def 90 või str 95+ eks näha ole mida viitsib.
  17. areneb areneb... vähem spammi oleks parem kena päevik muidu
  18. sügage seda;) see juba suht vana tegelt siis kui top hati hind tõusis Ja siis see nüüd 2 päeva tagasi endal tehtud
  19. maini nimi on battery91 ja biiver müüb;) aga müün seda sellepärast üldse, et raha vaja edaspidi ja arvatavasti ei saa suvega niipalju kokku kui vaja. Ning nagunii plaan suht quitida, sest mis ma üldse seda rsi mängin:D
  20. Nii teen siis teema ära skilleri müümiseks. Nimi on vast enamikele teada(Sk1ll3r1k3) Levelid siis Edasi on arenend mining(65) ja fm(83) Quest point on 15. Tehtud on mõningad questid skilleri jaoks ja igavusest ka bronze gloves. Pangas on 19k+ mapleid 90 fm jaoks täpselt. Siis veel 35k feathereid 90 fish jaoks ja cavalier mask. seega umbes 2.5m vist Bank pin veel peal, sest enne maha ei võta kui ostja olemas. Recoverid on peal ja kahjuks ei tea neid, sest lollid küsimused on;/ Kaasa saab kasutaja kõik pwd mis olnud(3tk) Lisainfoks võin öelda, et kasutaja on algusest peale minu käes olnud ja mitte keegi peale minu pole sellega isegi sisse loginud ning on üpris lihtne raha teha wcga kui vaja. Hinda ei tasu alla 750.- pakkuda kuna kasutajaga on ikka vaeva nähtud ning on skillerite seas tuntud isegi. Acce, solle ja rs raha ei taha. Kontaktiks siis ircus #houmiid või pmida siin. MSNi enne ei lisa kui oled vähekenegi kindel ostja. Müümis põhjuseks, et ostan endale vana maini tagasi, et ei peaks koguaeg skillima ning saan ka sedasi raha juurde. Lisaks veel mainiks ära, et ei müü kasutajat mingile alaarenenud dibiilile, et kasutaja ära rikutaks. Muidugi raha tahan enne enda kontol näha kui annan teile mingid andmed kasutaja kohta. Minu usalduse kohta võib küsida rahvalt #houmiid ja vast foorumis ka teatakse ikka. A veel lisaks et pakkumised võiksid tulla siia teemasse. Ning ei luba, et müün acci kellegile kindlalt.
  21. swift ircus joini nt. #houmiid ja seal küsi seletatakse ilusti ära.
  22. 13 ja reede:D kõik kasutajad nagu nii kustutatud kogemata neil nüüd või elektri arve maksmata. Aga kuskil mainiti tõesti wildi aga ainult mingit osa sellest.
  23. You gained 16,100 mining exp in 31mins 9secs. That's 31,011 exp/h. Estimated time to level up: 1hr 13mins 53secs lvl 62 mining
  24. soovitan lugemiseks kaht noorte raamatut, mis on ka enda lemmikud Sass Henno "Mina olin siin" ja "Esimene arest" räägib tänapäeva noorte elust.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.