Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Seesam

Liikmed
  • Postituste kogus

    36
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Seesam'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 03.03.1990
  1. Ega jah, ma ütlen lihtsalt seda, et proffildele polegi enam õpetusi vist vaja. Aga jah, kui midagi meelest läheb, ega pea pole prügikast, saab sealt meelde tuletada. Need õpetused ongi suunatud pigem uutele. Aga andke veel ideid, millest peaks õpetuse tegema. Õpetused ei pea olema pikad ega rasked, lihtsalt sellised, mis võivad kasulikud olla. ---------- Post added 02-09-11 at 19:41 ---------- Uus õpetus on valmis. Portide avamine ja suunamine. Täpsemalt: http://pirn.forum.co.ee/t713-cs-16-serveri-jaoks-portide-suunamine#9843
  2. No ma usun, et oled ise nii tark, et saad aru, et seal on kirjaviga. 1000 mhz on ikka õige.
  3. No jah, ma olen alati _ märki kasutanud millegipärast. Aitäh! ---------- Post added 01-09-11 at 17:12 ---------- Aga ütle, milliseid õpetusi peaks juurde tegema?
  4. No jah, ä tähte tõesti ei saa ... Aga jah, see oli lihtsalt näite.. halb näide siiski. ---------- Post added 01-09-11 at 16:58 ---------- _ märgi peab vahele panema ju, muidu tuleb nii palju vasuseid.. EDIT: aaaa... sa paned jutumärkidesse.. jah, see on ka võimalus. Ise panen tavaliselt _ märgi vahele.
  5. Aitäh... No sa oled pro ka juba. Need õpetused ongi veel alles uutele tegijatele. Anna uusi ideid, milliseid õpetusi võiks juurde teha, et serveri tegemine teistele lihtsam oleks. Tänan! ---------- Post added 01-09-11 at 16:54 ---------- VIP, jäi jah Amx_vote eest ära kogemata. Aitäh, et vea leidsid.
  6. Hakkan tegema siis CS 1.6 serveri õpetusi. Teen kõik õpetused ise, et siis on parem teisi arusaamatuste korral aidata. Õpetuste mõte on see, et kõik saaksid leida CS 1.6 õpetused ühest kohast ning eesti keelsena. Igasugune kriitika ja abi on teretulnud. Igasugused ideed, millest õpetuse peaks tegema on teretulnud. Hetkel on valmis 4 õpetust, kuid neid tuleb iga päev juurde. Õpetuste link on: http://pirn.forum.co.ee/t704-cs-16-serveri-tegemise-opetused#9798 Hetkel õpetused on siis: - Alustamine - Sissejuhatus ja HLDS tõmbamine, non-steamiks muutmine ja AmxModX installimine. - Adminite lisamine ja õiguste panemine. - Mapide lisamine - Esilehe muutmine - Pluginate lisamine - TOP Score reserimine - Admini õpetus - Portide avamine ja suunamine Millest veel õpetusi teha: - Pluginate muutmine AMXX Studioga - Modelsite lisamine - Mod muutmine Ja palju muudgi.
  7. Sain korda. Mul oli Windowsi heli settingutest oli Steam heli maha läinud.
  8. Mul nonsteam on okei, aga steam nussib.
  9. Kus need steam optionsid on? KUi mõtled neidcs 1.6 steam optionseid, mida saab muuta mängu sees, siis seal on sound põhjas.
  10. No ilmselgelt ju, kui ma non-steami mängides kuulen korralikult.. Muusikat kuulan ka korralikult, aga cs 1.6 steam sounde pole..
  11. Keeran kõvemaks? Mul optionsites on põhjas..
  12. Vaatasin confi. Seal ole kõik voice_enable 1. Kirjutasin igaks juhuks konsooli ka ,,Exec config.cfg", aga ka see ei aidanud.
  13. Mu steami cs 1.6 sound kadus ära. Optionsitest on põhjas. Cs kinni panemine ei aita ja uninstall ka mitte. Non-steamis on kõik korras. Oskate aidata?
  14. Mul cs töötab ju. Aga sound on vaikne. Kindel, et õige õpetus? ---------- Post added 28-08-11 at 19:11 ---------- Kui panen properies, siis seal pole kuskil ,,Open File Lication" ---------- Post added 28-08-11 at 22:46 ---------- Aidake! ---------- Post added 29-08-11 at 15:52 ---------- Isegi, kui kuulan läbi läpaka kolarite, ei tule cs soundi..
  15. Ma ei kasuta skype. Ma lülitan arvuti sisse ja panen cs käima, aga soundid ei tööta... Enne cs pole midagi muud avanud..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.