Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mach

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    74
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Mach poolt

  1. Jes. Pole väga mõtet raha raisata mängule, kui vga tihti ei pela + niikuinii ainult non pubides jne.
  2. Umm, tavaliselt 1-2 paiku öösel magama, ja kell 3-4 päeval ülesse. Kui öösel tööl, siis 9-10 hommikul magama ja 7-8 õhtul ülesse.
  3. Väga raske on soundida, eks ? Oleksid võinud kellegi veel serverisse sebida ja siis specida mind. Või palunud demo teha. + win 7'l minu teada pole töötavat wallhacki, ainult aimid jms. ---------- Post added 21-08-11 at 22:43 ---------- *** Machiavelli ' killed FGuy @crosshair with a headshot from m4a1 *** [VIP] Tahad saada VIP? Kirjuta /sms * Privileegid korras! *DEAD* FGuy @crosshair : tra *DEAD* Machiavelli ' : PTB: Round ended, checking teams. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin HD [DEF]error. [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.bans.faya.ee/xgaming [AMXBANS] P�hjus: 'Wallhack' [AMXBANS] Aeg: '1 day' [AMXBANS] Sinu Steam ID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Sinu IP: '90.190.202.55' [AMXBANS] ================================= Thats nice, really nice. BunnY, ehk saaksid mulle immunity lisada vms ?
  4. Sai siis selle vennaga 1v1 tehtud, poolday. 12-1 skoor ja...
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ggGEWw_ocUQ&feature=related See ehk ?
  6. Kuskohas on rock seal loos ? Tean mis lugu ta mõtleb, aga nime ning esitajat ei oska kohe öelda. Pean paari tuttava käest uurima
  7. Paljudes kohtades oli värvidega üle pingutatud, aga muidu super film (idee, näitlejad jms).
  8. Mmkay. Võib teema lukku vist panna
  9. Nvm, sain admini tagasi, mingi bug oli perhaps. Bump, hetkel korralikult rahvast sees, isegi eestlasi.
  10. Tänased duublid siis , eriti pööraks tähelepanu nuke omale, 0bul of 0bul remaining :
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.