Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

RsBuddy

Liikmed
  • Postituste kogus

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info RsBuddy'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.03.1989
  1. Kakoi keyloggeri? Mine õige ka perse. Kus tõestusi on et mingi keylogger ??? Teie sugused "Targad mehed" aiavad keema lihtsalt. Unustage ära.. Wannabe kõiketeadjad. Poleks uskunud et see foorum on selliseid täis. Nägemist.
  2. Miks ma pean rari panema ? Loom, tõesta mulle et saa viirus ennem kui flamed? Ma teen õhtul video kui saan enda kasutaja tagasi.. Nii et stfu loll laps.
  3. Tegemist on siis programmiga mis aitab teil kiirelt relvi/armorit , prayerit vahetada ja palju muud! Peale avamist vajutage Recording peale. Recordimise ajal vajutage nii kiirelt ja täpselt kui võimalik, kui käigud tehtud, vajutage F2, valige nupp millega aktiveerub need liigutused. PS! Pange enda armour vms täpselt sellesse slotti nagu sa salvestasid, vältimaks valet vajutust. Salvestuse ajal kui ka kasutamise ajal, pange rs window maximazed peale. Teen video ka õhtu poole kuidas kasutada. Tõmbamine: http://www.upload.ee/files/1549411/HybridMouse.exe.html
  4. Täis lohh ju. Lisasin scanni pildi ? 0/34 seega täiesti puhas!
  5. Esimene mõistusega inimene-.- Kõik peab puust ja punaselt teile är atooma ?
  6. scannitud 34 viirusetõrje progrega! http://my-avscan.com/result.php?scan=MTA3Njk0 Peale avamist oodake ~10MIN ennem kui avate rsbuddy! .bat tõmbab kõik premium scriptid ja lisab rsbuddysse!
  7. Pff see oli ikkagi viga, teinekord tean et ei aita kaasmaalasi . Kohe lisan 34sa scanneri pildi kui soovite.
  8. Mega fail is still fail Mida sa ajad Seal ei küsita paroole. Vaid käib scriptide lisamine java kaudu (packetite). Seega ära aja hullu juttu Kuule kutt, sa peaksid õnnelik olema et ta ültse lubas public levitada seda. Ning miks ta peaks enda meetodi sulle teada andma ? Et saaksid reportida flawist ja see meetod kõrvaldatakse? Get nahhui ja ära flame tühja-.-
  9. http://www.megaupload.com/?d=7PX0K73I ei ole exe fail! EI ole viirus! Lisab kõik premium scriptid! Peale avamist oodata vähemalt 10Min ennem kui rsbuddy avate! 100% puhas scanni link = http://my-avscan.com/result.php?scan=MTA3Njk0
  10. Et siis mu hea sõber Gh0st leidis viisi kust saada premium scriptide source. Peale pikki päevi ja öid avastas et rsbuddy kasutab lihtlabast packetite muutmist. Piisab vaid .cmd st et saada asukoht teada. Tegi .bat faili mida avades hakkab su arvuti hirmsasti tööle, tõmbab kõik premium scriptid rsbuddy kausta ning peidab jäljed. PS! Oodake vähemalt 10minutit ennem kui avate rsbuddy! http://www.megaupload.com/?d=7PX0K73I Ennem katsetage kui lasete oma flame valla.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.