Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

eestieestlane

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info eestieestlane'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.01.1978
  1. See kasutaja on minu, MINU!
  2. oleks soov osta 30-40m rs mille, kui highdrift sisse logib siis ostan temalt nagunii, seniks aga kes soovib enne teda müüa siis palun tehke seda, sest raha oleks kiirelt vaja. olen teinud Ainult positiivseid tehinguid, ning see ka jätkub. Ei soovi Min***d tundmatuid vendasi siia, kes tahavad, et ma enne raha üle kannaks. Kui oled tuntud müüa ja tehingud on kõik korras, siis ma olen nõus sinuga tehingut tegema. Kui natukenegi kahtlane tundud kasutame MM'i. Add [email:aenvhrsg]K00p41n1m3n3@hotmail.com[/email:aenvhrsg] KIIRE!
  3. add [email:3rtasu0b]k00p41n3m3n@hotmail.com[/email:3rtasu0b] Oleks soov osta hulgi
  4. See pole solvang. Mine küsi enda eesti keele õpetajalt see üle kui muidu ei usu.
  5. Too mulle palun välja mu postitus kus ma sind ropult solvasin.
  6. Tegin selle ettepaneku juba enne sellise sõimu saamist endapihta. Kui inimene ei oska kainet mõistust säilitada, siis ei tohiks ta sellist staatust omada. Olen väga solvunud tema solvangute üle ja nõustun. Loomaarstile on sõnum saadetud, tuleb jääda uinutavat süsti ootama.
  7. Sa oled vist kogu selle teema mõttest valesti aru saanud. See on Etteparekute teema. Inimesed teevad sellistes teemades ettepanekuid. See, et sa ennast ignorantse tattnokana näitad teeb minusilmis asja veel halvemaks. Kahju. BTW ei taha privaatsõnumit saata sulle. Küsin siin teemas: Kas sa ostsid ennast foorumi moderaatoriks?
  8. Ma olen enda põhjendust juba mitu korda kirjutanud. Ära nüüd edasi küll põhjendust otsi. Ma ei hakka sulle su poste ette lugema, sest SINUmeelest võivad nad igati OK olla aga minule ei meeldi. Vaba teema, vabad mõtted.
  9. Sellistega nagu mina? Milline ma siis olen? Vaevalt sa midagi head mõtlesid. Ja nagu ma enne ütlesin. Lõpeta ära juba. Unusta ära. Sa ei pea mu küsimusele vastama.
  10. Rahune maha. Unustame ära selle asja ja lõpeta minu alusetu solvamine. :S
  11. Kasvõi see praegune post. Ma ei tulnud siia teemasse vaidlema. Tegin ettepaneku lihtsalt. Aitab spämmimisest.
  12. Ma polegi ju andnud märku nagu sa oleks mulle midagi teinud. Kirjutasin endameelest enda eelmisesse posti kõik vajaliku info sisse. Tegin ettepaneku sellepärast, et sinu postitusi pole meeldiv lugeda. Suhtud teistesse liiga üleolevalt. Ma olen kindel, et see on tingitud sellest, et sa oled moderaator.
  13. Plastikuhv0lt võiksite mdoeraatori staatuse eemaldada. Minumeelest räägib väga ülbet ja moderaatorile kohatut teksti.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.