Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

bishop

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    113
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud bishop poolt

  1. Tänan. Eelmist postitust loeksid, siis näeksid, et järgmine goal ongi agility 99. Sain sõbralt infot, et 9-12 september on double xp weekend. Loodan selleks ajaks agility 99 saada ja double xp weekendi ajal tahaks miningu up saada.
  2. Müntide koha pealt neid mälestusmünte pole kätte juhtunud, aga novembris, enne euro tulekut sain pangaautomaadist 100 kroonise - vanema kujundusega. Selle eest ostsin bussipileti.. Pärast vaatasin netist, et oleksin saanud hea kopika.
  3. bishop

    Jõusaal.

    Hästi loogiline lause, miola! Endal oli augustikuus rohkem pausi. Eilsest hakkasin planetspordi jõusaalis aktiivselt käima. Hetkel vaja vana vorm tagasi saada, näen sellega kurja vaeva. Järgmiseks suveks tahaks vaieldamatult elu parimasse vormi saada.
  4. bishop

    Autokooli lõppaste

    Tegin kõigepealt algastme ära ja siis ootasin mõned kuud ja tegin kohe lõppastme koolituse ära. Pmst seal on nii, et välja kukkuda on praktiliselt võimatu. Mina võtsin ühepäevase variandi - hommikul olid loengud, seejärel libedarajale autoga rallitama (möödapõige libedas olukorras, pidurite kasutamine jms kasulik informatsioon). Kuidagi selleks ette valmistama kindlasti EI PEA, sest nagu juba eelnevalt mainitud, siis läbi kukkuda ei saa - see lõppaste on lihtsalt Sinu enda jaoks, et õpiksid autot paremini tundma.
  5. Ei soovita - hallukate pärast just. Teil endal parem, kui ei näpi neid seeni, uskuge mind. Tõmmake weedi parem, väga mõnus.
  6. Tegelt lasengi kogu aeg, lihtsalt vahepeal vaja pure esse ostma minna.
  7. RIP Kas ta oli siit foorumist ka?
  8. No mõte on hea, et teha tasuliseks, aga mis mõte sellel oleks? Maksad selle samuse euro ja saad oma kuulutuse üles panna osta.ee-sse, kus rahvast liigub tõsiselt palju, või siis riputad oma tasuta kuulutuse soov.ee-sse. See foorum pole nii kuulus, et võiks sellist asja endale lubada. Kokkuvõttes vastu.
  9. Kolm suurimat - telelaggi pärast, ei viitsi breake ka peale panna, pohhui. Hetkel runninud üle 23h, varsti panen pildi.
  10. bishop

    Jõusaal.

    Okei, sellistel postidel ei ole mitte mingisugust mõtet. Kirjuta vähemalt siis, mida sa tegid ja kuidas. Endal on praegu väike paus, töö tõttu. Kel huvi täpsemalt, mis kava mul praegu on jms, leiab mu üla-ja alakeha kavad mõned leheküljed tagantpoolt.
  11. Väga viina ei joo, aga kui olen hiljuti joonud midagi, siis viina red bulliga. See on shot, mis sisaldab siis viina, red bulli ja tilk pipart - Terav Bull on nimeks.
  12. bishop

    F1

    Minu jaoks on vaid üks ja ainus - Michael Schumacher. Mees näitas end fantastiliselt Kanada GP ajal. Kurat andke mehele auto ja ta tuleks kaheksandat korda maailmameistriks. Üldse ei meeldi Vettel, kes on minu silmis lihtsalt üks hea autoga uustulnuk.
  13. Pole jõudnud bottida ka, kuna oli väike joomise-tsükkel. Täna õhtul jälle pittu, aga sai botitud ka, uus rekord ka siis 21 tundi. (Oleks edasi lasnud, aga millegipärast oli kinni läinud).
  14. Õnne 30M rc xp saavutamise puhul 10p
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.