Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Bobby

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    33
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Bobby poolt

  1. Natukese vanad pildid ei ole ? P2P lõppes 20 juunil. S.t enam-vähem kuu aega tagasi tehtud pildid ju.
  2. Hahahaaa, nalja teed, eks ? Loomulikult terve film on faketud. Ghost Adventures. Nightivision kaamer,ad EVP'd, soojusandurid jpms. 3 tüüpi pannakse terveks ööks maailma ühte maailma õudsamasse hoonesse ja seal nad siis filmivad jms. Umm, deja vu'sid olen päris tihti kogenud kuus 1-2 korda tavaliselt. Suht creepy
  3. Kas ma seda juba ei teinud ? Tema Vahvli kasutajaga lasti üle, kasutaja sai banni, vsjo. Aga tõsiselt, edaspidi postitada ainult juhtkonnal / Kevinil endal / teistel tema poolt (või tema ''häkkeri'' poolt) petta saanutel.
  4. Kui ma enda raha kätte saan (18 euri pmst / 72m), siis miks mitte
  5. Müüsin mille. Wow. Peaks juba selle lingi & teksti kuskile favourites alla lisama. 5+, as always.
  6. Tegu oli Kevin Alliksoo Vahvli kasutajaga ikkagi Selle, kas keegi teine kasutas vahepeal Kevini kasutajat või mitte selgub siis menetluse käigus, Vahvli juhtkonnal on ilusti IP'd ning kuupäevad olemas ju. Inimestel, kes pole asjaga seotud (juhtkond, teised kannatada saanud & mina) paluks mitte postitada. ---------- Post added 07-07-11 at 12:32 ---------- Täpselt. Just nagu oli kasutajaga Megahit. Jäi paariks päevaks msnist & Vahvli kasutajast ilma, rahvas sai üle ning nüüd Megahit maksab vaikselt rahasid tagasi
  7. No cmon, miks jälle buyable 99 ? Väga nõmedaks kisub kasutaja niimoodi. Proovi Agility / Farming / Runecrafting või mõni muu taoline skill 99 saada. Kasvõi Fishing.
  8. Jonathan, sa ei saanud mängu põhimõttest vist väga aru. Sa peaksid ütlema mis täna tegid, mitte et ''sitaks palav'' on. Käisin ujumas.
  9. Üks küsimus. Kuidas te saite teada petturi täpse aadressi ainult IP järgi vms ? Minu teada saab seda teada ainult teenusepakkuja käest.
  10. Vahvli kasutaja oli õige;) Ehk keegi saaks võrrelda kasutajate ''Juuri'' ja ''Kevin'' IPsid ?
  11. Kus on tõestus et tõesti tegu oli kasutajaga ''mmnm'' ? Tüüp ei saatnud PMi ega midagi ju.
  12. Ongi siin foorumis nii, et kui mõni tuntum vend kedagi üle laseb, hakkavad kõik teda kaitsma ? Suht backstab. Just nagu Wreckie ütles, põhimõte on varastele karistus anda. Arvan et ise teeksid ka nii, kui kellegilt üle saaksid
  13. Tüüp tahab saada poole odavama hinnaga kui foorumites müüakse. Vaadake ette btw, tüüp on petiste listis. http://www.google.ee/search?q=kevin-remy%40hotmail.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:et:official&client=firefox-a
  14. Me leppisime kokku hinnas 72 miljonit virtuaalraha, 18 euro vastu. Põhimõtteliselt kaotasin ma 18 euri Varemgi taolise asja pärast avaldus tehtud ja niimoodi raha tagasi saadud. Mis sest et summa on tühine, asi on põhimõttes
  15. http://www.vahvel.net/showthread.php?77745-Pettur-Kevin-ehk-Kevin-Alliksoo-V2.&p=1106547#post1106547 Palun väga. Soovid veel kaitsta teda ?
  16. Paluti siis tõestus ka lisada. Teen siis uue teema selle jaoks Sain 72 miljoniga üle, küsisin 18 euri nende eest. Tõestus, et tegu oli õige msniga: Msni logifailid: Raha üleandmine( kella 17:37 ringis, msnis küsis peale tradet veel ''rohkem pole ?'' : Teemat palun mitte väga reostada / kustutada / minu postitusi ilma loata muuta, kuna neid võib politseimenetluses vaja minna.
  17. Nagu ma kuulsin, lasi ta kellegilt 280m üle. Aga, gz 98 puhul. Kiire areng, nüüd hakka non-buyable skille ülesse laskma, eks ?
  18. Ega kõik , kes Krediidipanka kasutavad, pole kohe petturid Ise ka varem müünud mille tüübile, kellel oli Krediidipank. Ütlesin, et ootame ära kuni raha kohal ja siis saab millid. No, ja järgmise päeva hommikul oligi raha ilusti kohal Sorry offtopicu pärast.
  19. Kindel, et ei tehta midagi ? Eile saatsin avalduse ära ja juba täna tuli kõne (ise ka imestan, et nii kähku reageeriti, aga ma polnud ainuke kes avalduse Kevini kohta tegi.)
  20. Saingi 20 euriga üle ... Nojah, vanematele kõned ja ehk ka avaldus, eks näis mis Kevin msnis / telefoni teel räägib.
  21. Andsin samuti RSGP ära, küsis msnis andmeid ning järsku ei vasta enam. Kahtlane natukese, aga nojah, eks näis mis saab.
  22. 72m hetkel. 18 euriga annaks ära
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.