Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Post Reality

Liikmed
  • Postituste kogus

    55
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    160 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Post Reality poolt

  1. Minu poolt kõik toimis, Infoneti võrk oli maas ja isegi nende koduleht ei avanenud, hooldustööd vms..
  2. Serverite edasimüümine keelatud! Et siis Teie leidud n-ö uut serveri omaniku ma vastu ei võta ja kui ise serverit enam ei pikenda, siis perioodi lõpus server läheb müüki tavalise hinnakirja alusel.
  3. 212.7.7.78:28000 Selline IP just hiljuti vabanes, kui kellegil huvi..
  4. Server kuulsa IP-ga vabanemas (GameTracker rank: 4976): http://www.gametracker.com/server_info/212.7.11.82:27000/
  5. Väga kuulsat pole ja nad ei pruugi ka vabaneda, aga mingit keskmist küll peaks ilmuma lähipäeval.. Lisa msn-i ja seal arutaks juba edasi.
  6. Jah.. üks hea vana server ootab uut omanikku: http://www.gametracker.com/server_info/212.7.7.78:27005/ (1 eur/slot) Kui pakub huvi, siis info@okservers.eu (msn või email).
  7. http://www.gametracker.com/server_info/212.7.7.78:13333/ Server vabanes, võtke ühendust kel soovi.
  8. Nii, Saitan, uurisin järgi ja see on redirect: YES PUB >>
  9. Kas pordi numbrit ei näita ? Sest ei usu, et amxx pluginnidega niiviisi floodida saab. Arvan, et lihtsalt keegi kasutab xredirect'i meie serverite vahel. Et rünnakuga küll tegu ei tohiks olla! Aga uurin igaks juhuks üle ja panen servu kinni, kui mingi jama seal!
  10. Põnev vaadata Teie vaidlust siin ja, ausalt öeldes, ei oodanud sellist tulemust. Ise mai hakka midagi kommenteerima kes on parem jne, kuna see pole minul otsustada. Pakun seda, mida pakun ja kogu lugu. Willy kirjutas, et "Muide Viktor on vähem online kui gamehosti ircus aitajaid.." Jah, tõepoolest viimasel ajal ma käin harvemini sees, kuna vaja ka muude asjadega tegeleda. Üldiselt, kui olen kodus, siis msn on alati lahti. Lisaks eriti kriitilistel olukordadel, mil mind pole sees, inimesed saavad minuga ühendust võtta ka sms-i teel ja esimesel võimalusel siis hüppan netti sisse P.S: Oleks huvitav ka hääletajaid näha Tänud!
  11. Pole kahjuks kuulsaid vabanemas. Ma online mudu tavaliselt peale 6 õhtul.
  12. Üks server vabanes: http://www.gametracker.com/server_info/212.7.11.82:27005/
  13. Tänan väga, kartz ! Tuju ka kohe parem ---------- Post added 22-11-11 at 10:48 ---------- Serveri koht vabanes, küsige kel huvi. (mitte kuulus IP ja 2 kuud kasutusel olnud)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.