Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kummijummi

Liikmed
  • Postituste kogus

    495
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,240 [ Anneta ]

Postitused postitas Kummijummi


  1. Käimas auhinnaline kampaania Publik ja Surf serveris.

     

    Kampaania kirjeldus:

     

    Registreeri ennast kservud.xyz foorumi ja mängi Kopli Liinide serveris ühe kindla nimega ning võid võita endale Steamile CS:Go, CS 1.6 või serverisse admin või vip. Top 10 mängijad saavad autasu. Osalemiseks tuleb olla serveris aktiivne, loosis loevad mängitud tunnid, mida on Teil kõigil võimalik jälgida ka gametracker.com lehel, kui otsite sealt Kopli servereid.

     

    Loosiperioodil ostetud Immuadmin/admin/vip annavad loosis juurde vastavalt 6h/4h/2h.

     

    Osalemiseks kirjuta oma CS mängunimi Kopli liinidefoorumi KAMPAANIAD teemasse, kuna kõigil foorumi kasutajanimi ja CS nick ei ühti.

     

    Kui mängid mõlemas serveris, siis liidan mõlemas serveris mängitud tunnid kokku.

     

    Autasud:

     

    1. Cs:Go

    2. CS 1.6

    3-4. Immuadmin 30päeva

    5-7. Admin 30päeva

    8-10. Vip 60päeva

     

    NB! Kehtib Publik ja Surf serveris. Tunnid NULLITUD gametrackeris 17.07.16 kell 17:36.

    Loos läheb lukku 17.08.16 kell 18:00


  2. Sai ebay'st soetatud uus aku läpparile, kuna vana oli täitsa õhtal. Kõik sobib, istub ilusti sisse ja töötab nii nagu peab. Ka arvutis aku oleku testi tehes ütleb, et kõik on OK, kuid nüüd täna peale aku sisse panemist jookseb arvuti aeg-ajalt kokku. Kõik jääb seisma, pilt on ees aga hiir ei liigu ja mitte midagi muud teha ei lase kui ainult, et hoida POWER'i nuppu all ja uuesti taaskäivitada. Vana aku oli 4200mAh ja 10.8V, uus on 4400mAh ja 11.1V. Enne ostmist lugesin kuskilt, et akudel võib olla max 0.5V erinevus. Praegu originaalil ja sellel uuel 0.3V nagu näha. Ei tea, kas probleem võib olla selles või milleski muus?


  3. Lowlifer summerfestil sai jah tiba erinevate 5x108 velgedega mängitud:)

     

    Aga festilt tagasi tulles juhtus õnnetus Tartu jõudes. Kuni põltsamaani ei läinud mu üüberlahe nupuga viies käik sisse, ehk siis tulin neljandaga 80-90 vahel töristades. Tartu jõudes sõitsime linnas ringi ja kui olin rahva laiali viinud ja ise ühika poole teel oli kaevuluuk oma pesast väljas ja krdi maapeal lihtsalt, vihma lahmas nii räigelt ja ujutas selle üle ja ma ei näinud seda. Paugutasin 50 otsa sinna ja tulemus see et sillatala nurk paindus alla ja on praegu ehk max poolteist cm maast. Lisaks sellele on ka roolis midagi tunda nagu kokkujooksu oleks paigast löönud, vaikselt parklas keeratses kratsib rehv räigelt ja 50 sõites mängib rool päris korralikult käes.

     

    Ahjaa, uurisin Nardi Classicut ka mis Bmw classic clubis müügis oli. Tal on see auto peal ja auto müügis, mingi joga käis autot vaatamas ja ta lubas kolmap teada anda kas müüb mulle või ei. Ehk see oleneb sellest, kas kolmap too jorss auto ostab ära või mitte. Muidu tahaks koos autoga anda sest tal pole paugust kohe midagi asemele panna. Loodame kõik koos nüüd et auto jääb müümata ja saan omale rooli.

     

    Garages käidud, painutatud nurk sai sirgeks tambitud ja saab vähemalt sõita praegu, ei lohise sillatala paindunud nurk igalpool vastumaad, aga tala kõver, sellest ka kokkujooks paigast ära.

     

    Aga uus sillatala olemas. Ühtlasi sai ka toodud veidike teistsugune air dam esistangele. Lisa rool kui nardi peaksin saama, et vahetüki nuuti ümber aretada. Teepealt Kehrast tagasi sai must liisturing toodud. Usa ninale iluvõre, tuleprillidele mustad liistud helkurite asemele ja Usa ninale sobivad tiivad. Ehk siis Usa nina jupid on kõik koos. Esitiivad vaja korda teha, värv + lakk peale ja saaks külge panna:)

     

    Ollu

    Nägin jah :D , sõitsin mööda ja mõtlesin et miks teeääres sõidad :D


  4. True Dat...

    Pikkadel teksadel on 32 aga teksa lühkadel on 30 ja molemad on parajad :D aga seal peaks olema ka vahetusvõimalus vast

    jah, mingi 14 päeva värk on, a see suht keeruline ma arvan ... lihtsam need eestis maha müüa, kui ei sobi juhuslikult.


  5. Kui mul on film olemas, kas siis .mp4 või .avi formaadis, kuidas teha nii, et ma ei peaks iga kord ise filmi käima pannes subtiitreid lisama. Tahaks, et kui filmi käima panen oleks kohe subtiitrid all. Vaja teleka jaoks, et koduvõrgust filmi käima pannes oleks ka subtiitrid olemas. Tänud!


  6. [TABLE=width: 100%]

    [TR]

    [TD=colspan: 2][/TD]

    [/TR]

    [TR]

    [TD=colspan: 2]Kui ainult 1mm pragu, siis poes on olemas spets tuub, millega saab seda ribi parandada[/TD]

    [/TR]

    [/TABLE]

    ahsoo.. peab siis neid ribisid uurima ja poodi minema


  7. Võib-olla veits loll küsimus, aga miks ja kuidas lähevad tagaklaasi soojenduse triibud läbi? Mitu aastat oli läbi üks triip tagaklaasi keskel läbi, nüüd sellel talvel on läinud veel 2 triipu läbi, keskel ca 10cm riba, mis ei soene ja külmal talvehommikul suht häirib ikka nähtavust.


  8. GPRO - Grand Prix Racing Online

     

    Mäng sobib siis arvatavasti F1 huvilistele. Suurt midagi rohkem mängust veel ei tea, alles liitusin. Alguses teed kasutaja, aktiveerid ja ootad kuna sind mingisse gruppi paigutatakse. Peale seda hakkad sõitudes osalema, palkad omale sõitja, arendad teda, autot ja tiimi. Täpsemalt saab selle kohta lugeda peale registreerumist lingi all "Algaja õpetus". Võimalik on mingeid auhindu ka võita, keda huvitab siis liitugu:

     

    http://www.gpro.net

     

    Pilt:

    gpro.png


  9. Tegu on ju ideaalse võrdlusega. Kõik mis su autos toimub on kõigile ideaalselt näha, nagu kalad akvaariumis, kõigile vaatamiseks. Sa tead, et autodesse, millel on toonitud klaasid on väiksem võimalus, et murtakse sisse? Tihtipeale nähakse taga istmel läpakaid/telefone ja muid väärisesemeid ning need motiveerivadki autosse sisse murdma. Aga kui iga möödakõndija ei näe ideaalselt, mis sul seal taga toimub siis niisama ehku peale ei ole mõtet ju lõhkuma hakata midagi. Samamoodi mõtled, et teed "le sexy time" neiuga kuskil ning toonklaas võib ebamugavatest olukordadest säästa sind ka sellistel hetkedel.

     

    Muidugi see on selle tooni praktiline väärtus. Mina paneksin ta juba ainuüksi sellepärast sinna, et ta teeb välimuse soliidsemaks.

     

     

    Helisüsteem on originaal sul? Mängib hästi?

    Jah jutt jumala õige, aga ükski normaalne inimene ei jäta oma läpakat, ega ka muud hinnalist vara autosse ilma järelvalveta.


  10. Ei, hästi! Puhka jalga ausõna, mis kuradi loogika?! Auto madalamaks lased siis, ka sellepärast, et kardad, et keegi võib auto all sind varitseda? Näeb sitaks soliidsem välja lihtsalt. Aga no tundub, et sinu mõttemaailm selleni ei küündi, lapsepõlve hirmud kimbutavad alles.

    Ära nüüd ägestu poiss, lihtsalt see sinu auto akvaariumiga võrdlemine on juba ajast ja arust ;)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.