Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Stewie

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    343
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    97%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Stewie poolt

  1. Kurat miks kõrvalised inimesed siia ennast nühivad ? Kui te tõesti ei usu , et mu msn hacked oli siis mis parata ma pole seda siimaani tagasi saanud 1.Ma pole kunagi kasutanud tehinguteks ebuddy 2.Kannatanu ei küsinud pmi tundub et lugeda ei mõista , nüüd küsite jälle miks pmi vaja on ? aga selleks et vahvli acci raskem hackida kui msni.Lukustasin ka oma ostu/müügi teemad !
  2. Kurat no ma räägin mult häkkiti ka msn ära ja tehti pahandust ja see on kõik kasutaja Soul viga kes seda õpetust jagas talle tuleks ban panna rsk !
  3. Jah eks ma võtan ei pea enam 2 msni selles peitubki see tõde :S.
  4. 2painful mida sa üritad siin mägnida mingit isehakkanud moderaatorit ?
  5. Painful ära topi oma nina siia sisse , nimelt kasutaja norbi sai teada scammeri ip läbi paypali !
  6. Jutt ei käi vaid 30m scämmimsest ! Vaid see scammer tegi palju suuremat kahju.Ning ootan norbi sisse ja küsin ta käest ip !
  7. Nii tundub , et scammeri ip saadakse teada kui norb sisse tulen siis küsin ta käest selle ning postitan siia .
  8. Väga hea norbe et ta ip said ma olen sulle selle eest tänulik . ja lisaks ma ei oma ka paypali kontot üldse.
  9. Pm on väga tähtis ja mul pole mingeid keyloggereid sorri kas oled tutvunud souli õpetusega kui ei soovitan uurdia ! Ja ma ei saa üldse aru miks sa siia oma nina topid ? on see teema sinu kohta ?
  10. Tra ma siin nüüd mõtlesin et viimasel ajal on üldse msne nii palju hacked saanud kellepärast ? Oh mei kalli souli pärast kes seda õpetust jagas..
  11. Ei vastuta saa aru KUI SINA PMI EI KÜSINUD ON SEE SINU PROBLEEM ! Jah selle kirjtuasin tõesti et msn hacked alles praegu , aga kui pmi ei küsitud ma ei vastuta !
  12. Vittu mis ta halab ? Mul oli selgelt signas kirjas KÜSI ALATI PM !! ja kui inimene seda ei mõista ei vastuta mina tehingute eest ... + ma ei käi kunagi ebuddys kuna mul alati 2 msni lahti olnud nimelt msg plus !
  13. Hommikuti on raudselt skyplus .
  14. jeah ta väitis et ei tea asjast midagi jne , aga noh arvata on et nad tahtsid mind üle lasta ja pärast see raha omavahel ära jaotada õnneks panin tähele seda l-tähte ja ei müünud .
  15. Noja nimelt kasutaja maicel tahtis diili teha minuga küsis , et kas oled nõus nii et annan sulle kõik oma andmed jne ja käid ette ma ütlesin ei ja siis ta pakkus mmi nimelt yepi olin otseloomulikult nõus niisiis invites "Yepi" chati .Aga noh ma olen tähelepanelik inimene ja märkasin kohe , et see pole yep sest msn oli tal [email:zeh5bm3y]p2ptlme@windowslive.com[/email:zeh5bm3y] mitte [email:zeh5bm3y]p2ptime@windowslive.com[/email:zeh5bm3y] Siin copy tekstist . Maicel says: *Tervist Yep [email:zeh5bm3y]p2ptlme@windowslive.com[/email:zeh5bm3y] says: *Tere ! *Kellega räägin ? Maicel says: *Mina olen vahvlist Maicel ja see teine oli ? *Mul pole nimi meeles M: 0m ! says: *Kle tead mis ma ütlen *See p2ptlme võib perse ka käia *mis on seal l *mitte i *? *lol see läheb vahvlisse Maicel says: *On ? M: 0m ! says: *nice joke kid Maicel says: *on jah rsk *:S M: 0m ! says: *scam *mis scam [email:zeh5bm3y]p2ptlme@windowslive.com[/email:zeh5bm3y] says: *Dibiilikud olete ? M: 0m ! says: *läheb vahvlisse :S *gl scamming [email:zeh5bm3y]p2ptlme@windowslive.com[/email:zeh5bm3y] says: *Mine tee M: 0m ! says: *mdea keda Et jah just warning .
  16. Stewie

    M: Rune Mille

    Müüa veel . [email:gfnkfdt0]easymills@hotmail.com[/email:gfnkfdt0]
  17. Ostan igas koguses mille 0.28/M !
  18. Kui oled terve mõistuse juures inimene siis selle energiajoogi peale joomine viinale ei mõjuta sind .
  19. Ütlen kahjuks ette ära et 0.27/M ei saa nii väikest kogust iial kätte praeguste hindadega .
  20. Stewie

    M: Rune Mille

    Bump , varsti lisandub stocki 0.32/M müün siis , lisage juba [email:d49ewnue]easymills@hotmail.com[/email:d49ewnue] ! STOCK 46m !!!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.