Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

GLE

Liikmed
  • Postituste kogus

    66
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info GLE'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 04.09.1997
  1. Country Roleplay gm, mis netis üleval on neil peal. Kuid miks mitte kui serveri omanik oskab ju arendada, siis suva võtad mingi gmi ja arendad, oleks endal ka oskusi :/
  2. The Truth Sa saad veits valesti aru? Ma raiskasin enda raha ära limonaadi raha peale mitte annetusrahad. Annetusraha ma mõtlesingi sellest hoida serverit üleval, aga lubatud mõnel sai ja ei annetanud Selle raha mis ta pidi annetama selle pidingi hoidma üleval hoidmiseks, ja tahtsingi hoida, oli kokkulepitud et ma eelmine päev raiskasin enda raha ära pm et kui temalt saan siis võin natu ju raisata kes keelab endast, et siis kui tema annetab saan üleval hoida serveri selle raha eest. Kuid ta ei annetanud ja oleks siis korraga võinud ju öelda et ta ei anneta siis oleks ka enda raha alles korraga hoidnud ja ei oleks raisanud.
  3. Nii, räägime asjad siis selgeks, siin Apacer. Kõigepealt hakkas juttu ajama Poolakas, et ta annetab, ( mina ei sundinud)see oli mingi nädal tagasi. Mingi pool nädalat tagasi ütlesin talle et kui KUI sa annetad siis ütle kindel annetuspäev ja summa, kuna ma tahan ära arvestada ka enda rahadega, kuidas ja palju alles hoida. Tuli siis päev kätte pmst kuna teda laimati maha, tema oli lubanud eile mulle KINDLALT lubadusega et annetab, siis sellepärast ma küsisin et kuna ja kindlalt et siis ma tean oma raha võin raisata niipalju et saan siis kui tema annetab temast juurde panna, lubas ära ja tuli päev kätte, ning ei annetanudki, okei, ise teab, ei soovigi tema annetust ütlesin lõpus, ja ei olnud mingit raha pressimist, vaid ilusti küsisin, arvata on et läheks närvi kui lubatakse kindlaks päevaks ning siis ei anta. Mul oli ära prlaneeritud kenasti et ta annetab ja saan ka arvestada et saan enda raha ka natuke raisata, raiskasin raha ära eemlminepäev, mõtlesin siis tema annetuse peale, ning tuli päev kätte ja ei annetanudiki, nüüd tänu temale pmst pidin uuesti sebima raha et asjad joonde ajada. Pm see jama algas kõik sellest, et kui ta sai akick, tema maine on (0) panin ta abistajaks katseajal ja kõik laimasid teda foorumis maha, siis võtsin ta loomulikult ära kuna ta ei sobinud sinna kohale, ja peale seda hakkaski ajama et sitt server( See on pooltel et kui admin oled siis on hea server kui pole siis on sitt server jea keeran paska olen lahe ) Niisiis, ma ei ole talt midagi otseselt välja ppressinud, sel päeval kui ta pidi kindlalt annetama (niiing mina olin oma raha ära raisanud arvataes et ta kindlalt annetab ) siis ütlesin et ei huvita, lubasidd dsiis davai anna ka raha, ei andnud ja võttis seda mingi sunddimisega , ja ma ei tea mida veeel hakkas whinema seal. heh, kas see on mingi väljapressimine, kui inimene lubab, ja ei täida seda, ja minul oli asjad planeeritud, hetkel tõesti ei ole asi selles. Vaid kõik algas tema abistajast! OKEI, öelnud siis et ta ei anneta? ok oleks leppinud ja oleks eile oma raha mitte raisanud, kuna teadsin et ta kindlalt annetab, ja võin oma raha siis ära raisata! Tõesti see on alatu et sa lubad ja siis järgmine päev ei maksa, kuna ok sa ei ole SUNNITUD aga mina kes raiskasin oma raha ära ei jäänudki muud üle kui pm võlgu võtta sinu pärast. Tõesti enam ei ole mõtet loota mitte ühegile annetusele, aitab! kuna see ei ole normaalne. Ja lihtsalt tol hetkel ma olin väga paanikas mis saab pmst et krdi oli planeeritud ja kokkulepitud ja veab alt ja siis arvata on et lähed närvi khm... Mingit peksujuttu ei olnud et tulen koju ja tambin ära heh, sa ei ole mingi 16-17 sinu kirjastiili järgi ooled max 15-16 kui nii oligi siis sry närvis ei tea ise ka mis ütlen.. närvis olekuna vahel ei tea mis üütled suust.... VABANDAN KIRJAVIGADE EEST TEGIN KIIRELT!
  4. Sa oled mul msn aga offline näitab. Sain asja korda, ei vaja abi, teema lukku
  5. Tere, ma ei leidnud teemat väga kuhu teha probleemid, just foorumiga probleemid, ehk keegi saaks aidata, kuidas saan tööle Myshoutbox 1.7 MyBB'l. Olen juba proovinud nii, tegin reinstalli, lasin shoutboxi maha, siis uuesti peale, shoutbox jääbki tegema Loading... ning kui avada Full shoutbox tulevad errorid ette sellised: Warning [2] Division by zero - Line: 870 - File: inc/functions.php PHP 5.3.8 (Linux) File Line Function /inc/functions.php 870 errorHandler->error /inc/plugins/myshoutbox.php 803 multipage /inc/plugins/myshoutbox.php 901 myshoutbox_show_full /inc/class_plugins.php 101 myshoutbox_index /index.php 397 pluginSystem->run_hooks Ise mõtlesin et kui PHP error midagi, siis on hosti viga, kuid kuulsin juba jutte, et see ei ole hosti viga, et mõned on ka korda saanud mitte hosti vahetamisega.. Siin on täpsem pilt näete paremini erroreid ehk:http://www.upload.ee/image/2456386/asdasdasdasd.JPG
  6. Mingu või kaua, põhimõte on et tuleb sellest asja, samuti poolt.
  7. Server oli vist 2 päeva lahti nüüd closed.
  8. Tere! Otsin skripterit oma serverisse, lähim informatsioon and4_fun@hotmail.com Hea töö eest hakkan kuus maksma teatud summa! Ootan skriptereid, mitte lollimängijaid, ja pettureid. Äitäh.
  9. Ei saa pawnos errorist lahti, olen pusinud küll aga ei saa.. C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\San\San\gamemodes\gm.pwn(1611) : error 017: undefined symbol "Kiiverpeas" C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\San\San\gamemodes\gm.pwn(1611) : warning 215: expression has no effect C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\San\San\gamemodes\gm.pwn(1611) : error 001: expected token: ";", but found "]" C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\San\San\gamemodes\gm.pwn(1611) : error 029: invalid expression, assumed zero C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\San\San\gamemodes\gm.pwn(1611) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 4 Errors. ERRORID ---------------------------------- PAWNOS rida : Kiiverpeas[playerid] = 0; Keegi oskab aidata??
  10. PO Gm mitte midagi enamat.. 1 gm 3 serveril peal läheb tüütuks ja selle mängijaid ei tule..
  11. Selline lugu et lähen Combat Armsi, kes pelavad teavad millest jutt ja mis probla vast, ja loading laeb kuskil 5 min ja viskab lihtsalt mängu eest, ei tule mingit logimis asja ette aind loading ja loading toda meest kerib seal pyssiga 5 min vähemalt ja siis viskab lambi koha pealt mängu kinni.... Keegi oskab aidata?
  12. Uus klassikaaline Fight Roleplay seab jalad püsti! [ATTACH=CONFIG]2576[/ATTACH] Serveri IP: x( Tulemas Foorum: http://www.t-fl.eu/smtp Muu info saate foorumist ja ka samuti tasub olla aktiivne foorumis et saada informatsiooni! Serveri avamise kohta informatsiooni saab samuti foorumist!
  13. Signatuur/Avatar/Mõlemad:Signatuur Mõõtmed:320x120 Teema:Mingi naine, Värvid:Oranz/Peesikas Render: Tekst:relax' Lisainfo: Mõõteid ei oska öelda, siis võiks avatari ka teha mingise autost/naisest.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.