Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

hellofalif

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    64
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud hellofalif poolt

  1. Ei noh kui ma olen sind scamminud siis ma peaks mingi debiilik olema? Tegime diili, kasutasime MM minu kulul milles probleem on. Sa veel said kasutaja full infod ja me oleks saanud teha recovery testi kuid sa keeldusid seda tegema. Kas mina olen nüüd süüdi, et sul kasutaja jooksus? EI Kasuta neid infosid, võta kasutaja tagasi + saa viimane login IP kasutaja pealt. Muide ma pole see anti allas.
  2. Tahtis minult ka rs gp ette ja mm ei tahtnud kasutada isegi minu kulul, ütlen ka kohe kindlalt, et ta on kahtlane vend.
  3. oleks kogust kasutajast huvitatud, pm'isin sulle ja ootan sinu vastust kus annaksid võibolla oma msn. olen nõus kasutama nii mm kui ka käest kätte (üle eesti, mitte saartele).
  4. Hetkese seisuga pole küll mind keegi lisanud
  5. hellofalif

    M: 200m

    Müüdud, võib sulgeda.
  6. Keegi ei osta sult seda, kes iganes sulle midagi pakub ma hoiatan ette juba, et kasutaja recovitakse tagasi. Kui keegi on ostnud annan vennale teada ja ta räägib edasi oma sõbraga ning kasutaja recovitakse ja sina enam ei saa accessi accile said aru? Mis asja sa ajad tattnokast, mingi netihiiro oled?
  7. Eesti ip on ta küll ja politseisse tehke ka avaldus kui saate teada kes on isikuks sellele ip'le. Karistus tuleks suht kenake talle, illgaalsete programmide kasutamine + veel h'ween maski raha eurodesse konvertida.
  8. Mul siis aastast 2003 combat 3 mille plaanin teha skilleriks ja küsimus on kust saada seda Veteran capet ja emotsiooni ning kas on võimalik üldse saada see combat 3 ilma, et saaks combat experiencit? Oleks väga tänulik abi eest.
  9. Ausalt, ei tea hinda õelda. Tehke pakkumine ja vaatame mis saab kuid hetkene offer on 150M
  10. Ülevalt poolt loed on see pakkumine juba tehtud.
  11. Paistab, et edit'isid oma pakkumise ära ja ei ole huvitatud. Kuid üles teema!
  12. Non Stop says: viitsid mu teemat bumpida .. ma ei saa , ei tea miks... http://www.vahvel.net/showthread.php?80879-M-CB-131-3x99-Farm-92-SCYTHE-TOTAL-2192
  13. hellofalif

    Müüdud!

    Kasutaja müüdud, tänan.
  14. Rääkisin sinuga msnis, tahtsid ette kuid ma ette ei käi sulle siis pakkusin MM ja oli nõus kuid ütles, et tuleb kohe tagasi logis msnist välja ja siiamaani pmst tuleb online tagasi, ei soovita talle ette käia. Hoiatan, tegu võib olla scammeriga, MMi pakkudes logib msnist välja ja vabandust on "ma brb, kohe tagasi."
  15. Mida keegi soovitaks bottida? (Herb on 99 ja maxed 80 att 30 def turmoil pure on)
  16. Eks ta ikka ole võrumaa killer omast arust... netihiiro ühesõnaga, minuteada on tal neid foorumi kasutajaid päris mitu ja ta saab mingi moderaatoriga läbi kes teda pidevalt unbannib või laseb tal banni evadeda.
  17. Ta pole kasutaja esimene omanik isegi... Tra see kes seda acci müüb on mingi epic tattnokk kes sai oma venna sõbralt selle acci kasutada kuna õige omanik pole pelanud ligi 3 kuud. Hoiatan juba ette PUNASELT, et kasutaja recovitakse teilt tagasi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.