Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

modkom

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    173
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud modkom poolt

  1. Kuidas mina banni saan, kui mina pole seda raha markile saatnud, mina saatsin Odavgp-le vms.
  2. on küll 138, irw, RSN: lm farting copy see nimi ja paste hiscore
  3. Ütlesin sulle, et maksan siis, kui acc on müüdud. Ja pealegi mina ei müünud sulle paypali dollareid mina müüsin odavgp-le enda dollarid ja siis tema müüs sulle ,
  4. Panid oma arust killu maha ? lasen warnida? loe reegleid..
  5. Hoiatan, "Brucelee" Scammer ei soovita tehingut teha ta oleks mul peaaegu 200m läbi teamvieweri maha droppinud. Kui ta ise reaalselt ette käib või teete MM siis muidugi võib müüa.
  6. modkom

    iGFX.eu

    tegin siis ühe logo, ei ole just kõige parem aga parem, kui mitte midagi.
  7. Kui keegi soovib osta "Eesti 2 sendist" siis PM
  8. See kasutaja on väärt rohkem kui 60€ kuna "dung on 100" ja pooled ei viitsi dungi tehagi. dungi itemid ka olemas , ma pakuks kuskil 90€+ kui ostaks aga ise ei pela eriti rune hetkel.
  9. Tere, -Kas keegi oleks nii lahke ja teeks mulle uue avatari? -Hetkene avatar mulle kohe üldse eriti ei meeldi. -Avatar võiks olla siis minu vahvli user ehk : ModKom -Värvid võiksite ise valida mis näeks suhteliselt ilus välja. -Peale seda, kui avatar tehtud ja mulle see sobib annan "Runescapes 500k"kui soovite.
  10. No, ma võin sulle seda öelda, et selle eest saaksid ikka suhteliselt kopsaka summa, kuulsin, et üks tahtis osta "2 kroonist" paberraha suhteliselt suure summaga.
  11. Müüsin kulda, 5++, kiire ja usaldusväärne.
  12. Tänud, tegin kõik õpetuse järgi ära, soovitan ka teistel settingud ära muuta kes teamviewerit kasutavad.
  13. Selle Idioodiga ei tasu tegemis teha, tüüp tahab alguses ingame kohtuda, seejärel tahab näha läbi teamvieweri sinu screeni, ning kui te talle id ja pw annate siis te ei saa enam oma hiirt kasutada teie klavia ja hiir on frozen või midagi. Mul ta hakkas 200m maha droppima aga tegin kiiresti restardi. TÜÜP ON PETIS ei soovita tegemist teha.
  14. Ärge brucelee-ga tegemist tehke, tüüp scammib.
  15. Saaksite vaadata kes on selle IP-ga isik Vahvel.net või rune24.ee -s. Sellise ipga isik lasi , fury, banos full, whip+Vine üle. sooviksin tema elukohta ja kõiki võimalikku informatsiooni. Summa pole küll üüratult suur, kuid asi on põhimõttes, et nagu milleks seda teha on vaja..?!?
  16. Selle Idioodiga ei tasu tegemis teha, tüüp tahab alguses ingame kohtuda, seejärel tahab näha läbi teamvieweri sinu screeni, ning kui te talle id ja pw annate siis te ei saa enam oma hiirt kasutada teie klavia ja hiir on frozen või midagi. Mul ta hakkas 200m maha droppima aga tegin kiiresti restardi. TÜÜP ON PETIS ei soovita tegemist teha.
  17. No mina nii odavalt ei müü kuna ma usun, et kui kollektsionäärid näeksid seda 2 sendist siis nad ostaksid ka palju suurema summaga ära. ja kui ma üle 10€ ei saa siis ma ei müü seda nii pea, mby kogub järgmised 10a tolmu.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.