Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

chicarito

Liikmed
  • Postituste kogus

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info chicarito'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 04.12.1997
  1. [video=youtube;4hxuT-LSOl8] Ace of Spades on FPS , sandbox ja building mäng. Sarnaneb suht Minecraftiga, aga selle erinevusega, et seal saad sa killida ning pead varastama vastaste lipu. Ise mängin seda koos oma klassivendadega ning mõtlesin, et võiks siin mängu natuke promoda, et Eestis mängijaid juurde saada. Mängu saad siit tõmmata. Olen mängu tõmmanud, tahan alustada mängimist, aga ei oska. Selleks mine mängu kodulehele ning vajuta menust PLAY. (Enne seda soovin minna sul Start -> All Programs -> Ace of Spades -> Configuration, vaheta seal enda nimi ära.) Kliki serveri peal ning sul peaks tulema mingi kastike ette vajuta YES ning saadki mängida. Rullikuga saad valida endale relva. Pickaxega minib blocke ning Spadega saad sa hävitada 3 blokki. Olen plaaninud teha ka eestlaste oma serveri, gameplayks teeks building ning war, niimoodi et me ehitame linna valmis ning linnale teeme ymber myyri. Väljaspool myyri on lubatud killida, aga linnas on buildonly. Väga hea mäng on soovitan mänigda ka Teilgi!
  2. Tervist! Oleks vaja listi mappidest mis on lubatud Clanwaridel. tean juba neid : dd2, nuke, dust, inf, train
  3. mu lemmikud on chicharito, jevdokimov, terehhov, alan garcia gutierrez ning oliver konsa
  4. pean otsima, kohe ei oska öelda.
  5. Oled huvitatud mõnest Eesti koondise mängust? Võibolla soovid näha Eesti klubide esitusi eurosarjades? Esti TV on just see kanal mida sa otsid! Esti TV jalgpallikanal pakub sulle Eesti koondise ja klubijalgpalli mängude videokokkuvõteid peale taasiseseisvumist. Kui teil on soovi mingi mängu highlighte näha siis postita siia või saada youtube's PM! SUBSCRIBIGE !
  6. Tegemist on siis HL1 (Half-Life 1) modiga, kus sa mängid jalgpalli. Mod on loodud aastal 2006 (võin eksida), loojaks oli I.O.S Team. Sa kontrollid enda karakterit, sa saad olla väravavaht, vasakkaitsja, paremkaitsja, keskkaitsja jne.. Seal on veel minu lemmik suluseisu reegel, audisissevisked, nurgalöögid, karistuslöögid, penaltid, punased ja kollased kaardid. Mängitakse pmst 7on7 formatsioonis, indoor-mappides mängitakse 3on3 Graafikaga see mäng uhkeldada ei saa, graafika on sama kui nt mängid Deatmatch Classicut või HL1'te Kuna see on HL1 Mod siis peab sul olema Half-Life 1 Steamil, mida saad osta siit ja ka siit või kui sa oled vaene ja mänge eriti osta ei saa, saada PM, ma näitan kuidas sa saad seda mängu tasuta. Kuna see mäng on nö "väljasurnud" , siis mõtlesin , et hingaks mängule uue elu sisse. Mõned pildid ka mängust. [spoiler=Pildid] On olemas ka IOS: Source , aga ma mängin seda hetkel harva , sest olen maal ja siin on arvuti suht aeglane.. Kui soovi mängida, siis tõmba see mod endale siit. [Ära unusta, et sul peab olema HL1 Steami kasutajal installitud]
  7. Soovitage siis mingit webspace firmat, kuhu ma saaksin lisada failid fastdli jaoks. (tasuta peab olema).
  8. kõik oleks normaalne, kui töötaks ainult fastdl
  9. eelmisele lõpetuseks MINU ARVAMUS : Cemty (või kah CF) on ja jääb Eestimaa "parimaks" hostiks! Nüüd kindlasti arvatakse, et ma olen loll jne.....
  10. vauuu! minu fastdl kodukalt on maagilisel moel failid kaduma läinud...
  11. uppige palun uuesti (kui võimalik siis teise kohta nt siia
  12. mida ma pean tegema, et mul fastdl töötaks?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.