Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mihkel..

Liikmed
  • Postituste kogus

    88
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    400 [ Anneta ]

Postitused postitas Mihkel..


  1. yum install php-mysql

     

    PhpMyAdmini tirid ka kuskilt alla, paned public www kausta sisse ning peaks käima. PMA peaks kuvama algul ka paari warningut, vist oli crypto ja mbstringi pakettide kohta. Paketi nimed saad

     

    yum search php

     

    See näitab sulle pakette, mis on PHP'ga seonduvad. Ära unusta, et mysqlile on vaja panna ka parool. Muidu marsib iga vend sulle SQLi sisse.


  2. Emaplaadil võiks olla juba 4 memory slotti.. Ning eks need mATX plaadid pole nii väga kellamisele mõeldud. Pigem paneks sellise kuhugi mediaboxi vms.

     

    Ka mATX, aga 4 mem slotiga (tuleviku mõttes hea, saad lajatada kohe 16gb ja prose support on ka enamvähem) : http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Emaplaadid-LGA-1155-emaplaadid198/GIGA-BYTE-MB-B75-S1155-MATX-GA-B75M-D3H-GIGA-BYTE-146987

     

    Samas overclock jääb ikka ära :D


  3. Ilmselt seda küsides, ei tee sa vahet meestel ja naistel?

    Mis? Ma ütlesingi, et kui ma valin mehe sooks siis ma saan olla trans, ning valida "naise" välimuse. Tehke siis vähe normaalsem skript, igast lolle võib olla ju. Kõik on puhas formuleerimise ning disaini küsimus.


  4. Kõik, kes te ütlete, et Pavijunn on saast, kas te olete ise isiklikult seda aparaati omanud? Kas te olete seda aparaati ka kasutanud nii nagu ühte läpparit kasutama peaks? Mitte voodis, mitte tekkide otsas, vaid laua peal, või siis süles. Ma ei ütleks, et selle läppari sisemine õhuvool on ehitatud hästi, pigem kehvapoolselt aga siiski. Ise omanud kahte Pavijunni ning ka esimene töötaks siiani, kui tal ekraan tuksi poleks läinud(roheline triip keset molli) Lihtsalt õigel ajal puhastused ja korrektne kasutus. Teine läheb siiani tööle probleemivabalt ning temperatuurid korras :)


  5. Uue msni saab täitsa edukalt muuta peaaegu, et vana välimusega MSNiks. Teatavasti pani Mikropehme mingid checkid igalepoole, et väga lihtsalt ei saaks kasutada vana messengeri..Kas siis turvaaukude pärast või muude asjade pärast....

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.