Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

---

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud --- poolt

  1. Ise olen bottinud 1-58 ranged ~12~ tunniga. Soul warsiga teed nii aeglaselt ju, aga good luck.
  2. Keegi ei julgeks sellist nalja tehagi, sõbrad või keegi loeb, otsivad su aadressi ja tapavad ära.
  3. See EUSoulWars, ma ei tea kas viga on minus aga 11 tundi lasin seda authi ja ta tegi ainult 4 ZEALI! Kas see on mingi uus auth või vana soul warsi oma?
  4. Hull teema kas ta kasutab pouche või ei. Minuarust on sul väga hea kasutaja ja good luck goalidega!
  5. Maxed skiller kukub ka:D
  6. ---

    Teen queste

    Tervist! Hakkan siis tasapisi tegema runescape queste! F2P questidega ma ei tegele kui palute mul ära teha näiteks monkey madnessi, siis peavad nõuded olema tehtud ja vajalikud asjad pangas. Peate suutma tappa vähemalt questi bossi. Kui kasutaja pole suuteline tapma questi bossi siis ma lihtsalt login kasutajaga välja ja saadan teile pmi, et tehke enda kasutaja tugevamaks. Kuidas ma tean kui palju see quest maksab? Kirjutage teema alla: Soovin, et teeksite ära questi: "Nimi" Minu e-maili aadress: Kui kiirelt tahaksite, et ma questi ära teeksin: Kuidas ma sulle raha annan? Ette ma raha ei võta!!! Pangas peab olema raha kui questi olen ära lõpetanud teen pildi, et quest on tehtud ja ma võtan teie pangast selle rahasumma ja login välja. Kui ma lõetan mingi quest ja te saate sealt mingi xp lambi siis ma ei ava seda, vaid jätan ta teile!
  7. Ise kasutasin ka rsbuddy ja sain hacki. Aga nüüd hakkasin uuesti kasutama rsbuddy nii, et lisan kasutaja nime pinni ega muud informatsiooni ma ei leia rsbuddyse. Siis panen skripti rahulikult tööle ja ongi asi korras! Lugesin rsbuddy foorumist, et nemad ei skämmi, vaid need kes selle skripti teevad lisavad oma skripti "Save username and Password" ja ongi kasutaja nende oma, kõik inf läheb skripti tegijatele.
  8. Päris ilus kasutaja, edu muidugi. Väike küsimus, et kuidas raha teenisid? Money transfer?
  9. Lõdvalt kui mingi mod tahab proovida siis võin anda ette.
  10. :... Tahtsin teada palju see maksab !!! :D
  11. Need authid saavad kohe failed ju! + Sealt saad ise valida mis authe vaja läheb mitte ei pea siit otsima
  12. Kust kurat mina pean teadma kas need on tasuta authide teemas või ei ole mina lihtaslt järjest võtan ja ongi...
  13. Müün siis lehekülje aadressi, kust on võimalik saada tasuta authe. Hind RS2 rahas 500k! Tean, et võite netist otsaida jne, aga sealt on võimalik saada kõike authe Attack, summoning, dung jne. Kui tahate osta siis võtke ühendust: [email:fho7hik6]Karubearl@hotmail.com[/email:fho7hik6] Ette käin 10+ pos. tehingut or mod/admin! Kui te ei usu mind siis ma lisan siia 5 authi, olge õnnelikud! (pärast lisan veel 5) Siin need auhtid on siis: [Kõik kes neid authe proovivad palun kirjutage feedback] 1. Auto Dungeoneering Pro - 892xz3JBWG84JER2FW 2. AutoFighterPro - 71xz25J84RGES9HVW 3. AutoPlankerPro - 485xz7JDJW71NKNJBW 4. AutoSlayer Pro - 436xz8231AFDMFY8PQ 5. AutoSoulWars Pro - 167Xz15EAJN3DFYREW
  14. Kunagi sai mängitud mitmeid StorkPk-si.
  15. Kas kõik swap toad pickerid on banned v?
  16. Keegi SwampToadi saaks jaga v? Mul kõik banned
  17. Hei, ma ei saa boti rsbots.net peale laadida, kas keegi palun saaks http://www.upload.ee lisada rsboti saaksin peale lasta!!
  18. Heh, nice kasutaja! peaks endale ka tegema
  19. haha 10 authi banned aga soulwars jäi alles
  20. rsbuddy on scamm tra mingi keyloggy sain sellega... esimesel päeval kui peale laadisin
  21. Kas kellelgi on AutoDungeoneering Pro authi anda?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.