Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

account

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info account'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 09.02.1989
  1. Bump! Scammerid hoidke eemale, mingi 3,4 tükki proovinud juba!
  2. 40M rsgp v 20Eur! rohkem informatsiooni msnis.
  3. Ülesse! Pakkuge, ei nõua väga kirvesti hinda. Alg hid 10eur
  4. Ülesse! ---------- Post added 21-03-11 at 14:41 ----------
  5. Bump. Bank siis whip+1.2M cash. Pakkugee, kaasa kõik vajalik informatsioon.
  6. Probleem seisneb siis selles, et kuna mu vana msn mille olen kasutajal registreerinud lakkas töötamast..siis kas on võimalik email registreerida ümber ka nii, et ma vanasse emaili ei pea ligi pääsema?
  7. Selline probleem siis, et kunagi siis registreerisin enda kasutajale emaili. Aga nüüd vana emaligi jama, ei saa sisse sinna. Tegin uue msni, mida kasutan nüüd. Ja küsmus siis selline, kas on võimalik emal ilma vana emalita ümber muuta või maha võtta kuidagi? kui keegi teab, oskab v kui on võimalik siis paluks, ehk aitate:) ---------- Post added 17-03-11 at 20:28 ---------- sorry, vale teema alla läks see.. äkki saab keegi admin selle ümber suunata või midagi sellist.
  8. Tervist, müün siis enda pure ka maha. Ma ei sea mingit alg hinda, ega ka autowinni..saab see, kes teeb parima pakkumise minusilmis. Ei oota, et keegi käiks ette, kuna tean et mul pole tehinguid. Ja ise ka ette ei käi..selleks on olemas MM'id. Saame siit endale vahendaja valida, dumby võikeegi. Kasutaja on member kuni 4.aprillini.Banagas pole ka midagi väga erilist, enamus kõik maha müüdud. Ei pane praegu sisselogimis pilti, kuna panin just salakaid maha võtma. Võin hiljem updateda või msnis saata kui ostja olemas. See, et alghinda pole, ei tähenda et peaksite hakkama ebanormaalseid pakkumisi tegema ntx( 1€ v 1M). Vastu võtan siis € ja no kui väga häda siis ka rsgp ( aga see peab olema võrdne € hinnaga, sest kui rsgp maha müün tahaks ikka piisavalt €saada. AGa see siis kõik, palju edu pakkumisega! Huvi pakub siis msn: [email:2nv1kj5h]k6ikrsasjad@hotmail.com[/email:2nv1kj5h] või pmige oma msn. pildid: Bank: Stats: sisselogimine: ---------- Post added 17-03-11 at 22:06 ---------- [/color]Sain cleani duellarenal, nii et bangas whip+ mingi nodi (väärt äkki 200k-300k)
  9. no tahaks ikka 20 kätte saada, healjuhul 18,5 annan ära:D ---------- Post added 16-03-11 at 10:58 ---------- Bumb 15M ja müüdud!
  10. account

    M: cb 116/124

    Olen küll täiesti uus foorumlane, kuid polnud paremat kohta müügiks. Kasutame siis kindlasti MM, kuna mul pole peal salakaid ega ka emaili. bank on täiesti tühi, seega pole ka panga pilti. Hinnaks arvan et 20/25M normaalne, kuna tõesti jah peale fighting skillide pole muud teinud. Et kellel huvi siis pm või kiirem add msn: [email:34fwpxmk]k6ikrsasjad@hotmail.com[/email:34fwpxmk] Pildid: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.